Anne, Englekort, Healing, Medium, Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåtjenester,

Anne

Englekort, Healing, Medium, Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåtjenester

Klarsynte Anne har lang erfaring innen healing, hun hjelper deg med å kvitte deg med smertene dine.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Ring meg når du trenger eksperthjelp innen spåtjenester. Jeg er en erfaren og trygg spådame som har hjulpet hundrevis av mennesker i vanskelige situasjoner. Mine ekspertområder er tarotkort, husrens, fremtiden og healing. Men det temaet jeg brenner aller mest for er krisehåndtering og sorgarbeid. Det gir meg en enorm følelse av takknemlighet å kunne hjelpe til å motivere når alt ser mørkt og vondt ut. Det finnes alltid håp. Dyrekommunikasjon og drømmetyding er også blant mine favorittområder innen spåtjenester. Tarotkortene og intuisjonen er mine desidert viktigste hjelpemidler når jeg spår. Ring meg, jeg tar i mot deg. Hilsen Anne.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Forstå og utforsk din vei i livet

Forstå og utforsk din vei i livet

10657 visninger
Hvert eneste menneske har en hensikt med sitt liv. Vi forstår ikke alltid hvor veien går, men vi kan lære mer om det hvis vi åpner våre hjerter og sinn.
 
Sannheten om engler

Sannheten om engler

721 visninger
Jeg er åndelig anlagt, og jeg tror på Gud. Jeg tror at åndene er til stede rundt oss og hjelper oss i forskjellige faser i livet. En av de åndelige tingene jeg tror på, er at engler finnes. Jeg tror at de har beskyttet meg gjennom hele livet, og at jeg vil fortsette å bli beskyttet. De guider meg, viser meg den riktige veien og prøver å skape fred i livet mitt.
 
Håndtering av frykt for døden

Håndtering av frykt for døden

3129 visninger
Svar på hva som skjer etter døden er diskuterbare, og vi sitter alle å gjetter og håper. Døden skremmer nesten alle, men kan håndteres effektivt ved å utvikle sterke håndteringsstrategier.
 
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

10898 visninger
Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold, hvis vi ikke praktiserer oppmerksomt nærvær, blir vår energi usammenhengende.
 
Kroppens chakraer er verktøy

Kroppens chakraer er verktøy

731 visninger
Vi vet allerede om de syv store chakraene våre: kronechakra, pineal- eller tredje øyechakra, halschakra, hjertechakra, solarchakra, navle- eller harachakra, og rotchakra. Hvis du har funnet blokkeringer i dine chakraer skal du åpne dem for å få en høyere energi, slik at du får en ordentlig strøm av energi gjennom kroppen.
 
Spor i Snøen

Spor i Snøen

10491 visninger
Jeg vil gjerne fortelle deg om den gangen da min sønn på 3 år forsvant fra meg i skogen.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer