Elina, Spåtjenester, Tarotkort, Klarsynt, Heks, Healing, Eksperthjelp, Spådame, Spåkone, Medium, Spåtelefon, synsk
Språk jeg snakker/forstår

Elina

Spåtjenester, Tarotkort, Klarsynt, Heks, Healing, Eksperthjelp, Spådame, Spåkone, Medium, Spåtelefon 

Norske Elina lever tett på naturen. Hos henne er ingen spørsmål for store eller for små, kontakt henne om du har spørsmål knyttet ti livets utfordringer.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei, jeg heter Elina og er her for å hjelpe deg med de utfordringene du har. Når du føler at du sitter fast i en situasjon kan jeg hjelpe deg med å vise hva du trenger å jobbe med for å komme videre. Det er ved å gjøre en storrydding i vårt inre som vi gir slipp på feilaktige oppfatninger om oss selv som vi begynner å tiltrekke det vi vil ha i livene våre i stedet for å skape resulteter vi ikke vil ha. Makten å skape det liv du vil ha ligger i dine hender! Jeg er empatisk og ønsker deg velkommen og møter deg med et åpent sinn. Det gjelder uansett størrelsen på problemene/utfordringene du har. Jeg ser på meg selv mer som en livscoach enn en synsk, selv om grensene til tider kan være utydelige. Jeg kan også veilede deg gjennom forskjellige meditasjonsteknikker som kan være til hjelp. Gjennom kontakten med engler, kan jeg hjelpe dem med din personlige utvikling. Jeg føler energiene omkring deg. På den måten kan jeg få et overblikk over hvordan din situasjon er, og på den måten hjelpe deg med å finne den rette vegen gjennom utfordringene. Derfor, ring meg gjerne, så kan jeg hjelpe deg.

Språk jeg snakker/forstår
 

Kundeanmeldelser

Margit skriver:
Hei Elina Jeg vil bare skrive for å takke deg for at du fikk meg til å tenke, jeg var så redd for å tenke på andre muligheter, en føler seg dum. Jeg er voksen og burde klare å tenke selv.. Men som du sa, vi er mennesker og vi trenger hverandre. Jeg ringer deg etter jeg har vært på hytta. Hilsen Margit

Skrevet
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Muligheter og uenighet

Muligheter og uenighet

1932 visninger

Bare fordi du er den som taper i dag, betyr ikke det at du ikke kan vinne i morgen. På samme måte betyr det ikke at om du er vinneren i dag, så kommer du aldri til å tape en kamp i livet.

 
De fryktede og ærbødige Aghoris

De fryktede og ærbødige Aghoris

8098 visninger
Aghori er hellige menn som stammer fra India. Disse mennenes hovedmål er å avlsutte gjenfødelsens syklus.
 
Fysisk mediumskap

Fysisk mediumskap

2734 visninger

Fysisk medium innebærer en form for fenomener hvor eksterne enheter manipulerer energiene og substansene til et medium, enten det er en mann eller en kvinne, for å forme fysiske manifestasjoner, som for eksempel ånder som tar bo i en menneskekropp og snakker direkte derifra.

 
Spå24

Spå24

315 visninger

Spå24 syns jeg er en god forkortelse, det betyr jo rett og slett at du kan spå deg hele døgnet, spå24.

 
Slik kontrollerer du dine negative tanker

Slik kontrollerer du dine negative tanker

9172 visninger

Siden våre bevisste og ubevisste tanker og tro har en innvirkning på vår evne til å manifestere alt vi ønsker i livet, er det viktig å holde dem positive. Så denne artikkelen vil forklare hva man skal gjøre når man sliter med negative tanker.

 
Forstå og utforsk din vei i livet

Forstå og utforsk din vei i livet

1677 visninger

Hvert eneste menneske har en hensikt med sitt liv. Vi forstår ikke alltid hvor veien går, men vi kan lære mer om det hvis vi åpner våre hjerter og sinn.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer