KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 
Eliza, Medium, Drømmetydning, Eksperthjelp, Spådame, Healing, Tarotkort,

Eliza

Medium, Drømmetydning, Eksperthjelp, Spådame, Healing, Tarotkort 

Eliza er et medium og benytter sin kunnskap innen mange områder når hun spår online. Ring henne så får du et varmt velkommen og du blir garantert tilfreds.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei heter Eliza, hos meg får du eksperthjelp og klare svar på spørsmålene dine. Jeg har stor erfaring når det gjelder kjærlighet, arbeide, utdanning og mye mer. Jeg har til og med kunnskap innen det å gi healing om du behøver det. For meg er ingen spørsmål underlige, så du kan spørre om alt. Jeg finnes her på denne spålinjen for å hjelpe andre. En spådom fra meg er aldri komplisert, jeg gjør mitt beste for at du skal forstå hva tarotkortene og guidene mener. Du er hjertelig velkommen til å ringe meg her på linjen. Jeg er ei seriøs og dyktig spådame som du kan føle deg trygg på. Lys og varme fra din spådame, Eliza.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

1816 visninger
Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.
 
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

11726 visninger
Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold, hvis vi ikke praktiserer oppmerksomt nærvær, blir vår energi usammenhengende.
 
Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

6529 visninger
Hvis du har hatt forutsetninger om at du kan ha overnaturlige evner, men har hatt problemer med å komme inn i en riktig mental tilstand for å virkelig dykke inn i det, bør du fortsett å lese. Selv om det krever litt øvelse og disiplin for å finpusse dine ferdigheter, vil du sannsynligvis oppleve at tilgang til det åndelige riket blir lettere over tid, spesielt hvis du følger mine råd.
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

10243 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
Forstå og utforsk din vei i livet

Forstå og utforsk din vei i livet

963 visninger
Hvert eneste menneske har en hensikt med sitt liv. Vi forstår ikke alltid hvor veien går, men vi kan lære mer om det hvis vi åpner våre hjerter og sinn.
 
Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

8470 visninger
Medisiner, operasjoner og behandling kan sees på som reiser som folk utfører for å løse problemer som manifesterer seg i kroppen. Imidlertid er disse strategiene ikke de eneste metodene for å gjøre nettopp dette. En åndelig reise kan være nødvendig.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer