Gabriella, Pendel, Drømmetydning, Medium, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåkone,

Gabriella

Pendel, Drømmetydning, Medium, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåkone

Gabriella er utdannet healer, sammen med at hun bruker sine synske evner får du god hjelp her.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei. Jeg heter Gabriella, og jeg er utdannet healer. Allerede fra barnsben av hadde jeg denne evnen. Venner og familie sa de fikk hjelp fra meg. Senere har jeg arbeidet med denne evnen og etterhvert altså fått utdannelse innen healing. Føler du spenninger i kroppen eller at noe ikke er som det skal være, kan jeg hjelpe deg med å løse opp i disse spenningene og blokkeringene. Når energiene igjen strømmer fritt vil du føle at livet igjen blir lettere. Med ny energi kan du ta fatt i andre vanskelige ting i livet. Det er selvsagt mye lettere når energistrømmene flyter friere. Jeg veileder deg gjerne videre ved hjelp av mine verktøy som tarotkort og pendel. Dette er verktøy som gir mange svar. Skulle ikke svarene komme her kan jeg også få hjelp fra den andre siden, fra åndeverden eller fra englene. Ring meg, så snakker vi om hvordan jeg best kan hjelpe deg.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

102 visninger
Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.
 
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

10037 visninger
Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold, hvis vi ikke praktiserer oppmerksomt nærvær, blir vår energi usammenhengende.
 
Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

2513 visninger
Hvis du har hatt forutsetninger om at du kan ha overnaturlige evner, men har hatt problemer med å komme inn i en riktig mental tilstand for å virkelig dykke inn i det, bør du fortsett å lese. Selv om det krever litt øvelse og disiplin for å finpusse dine ferdigheter, vil du sannsynligvis oppleve at tilgang til det åndelige riket blir lettere over tid, spesielt hvis du følger mine råd.
 
Spor i Snøen

Spor i Snøen

10021 visninger
Jeg vil gjerne fortelle deg om den gangen da min sønn på 3 år forsvant fra meg i skogen.
 
Tre måter klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv

Tre måter klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv

6614 visninger
Moderne individer kan ha fått sin gave av klarsynt intuisjon fra arv gjennom århundrer. Når du ser på de ekstreme begrensningene i livet i tidens begynnelse, er det lett å se hvordan økt klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv i dag.
 
Drømmetyding

Drømmetyding

6368 visninger
Alle mennesker drømmer omtrent 5 drømmer hver natt, og hver drøm varer fra 15 til 40 minutter. Drømmetyding er en gammel teknikk som brukes under spådom på spåtelefonen. Det er våre dyktige synske spådamer som utfører disse.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer