Helen, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt, Heks, Medium, Klarsynte,

Helen

Spådame, Spåtjenester, Klarsynt, Heks, Medium, Klarsynte

Helen gir deg veiledning med hvit magi. Hun arbeider med pendler sammen med sin intuisjon. Hun er en meget profesjonell samtalepartner med et åpent sinn til det meste.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Helen heter jeg, og jeg vil at du skal føle deg velkommen hos meg. Når jeg gir min veiledning kan jeg benytte meg av ulike verktøy sammen med min intuisjon, og jeg kan gi råd innen alle områder som gjelder deg og ditt liv. Jeg har vært medial siden jeg var liten, noe som gjør at jeg har lang erfaring. Jeg føler at det er mitt kall i livet å benytte den evnen jeg har fått til beste for mine medmennesker. Har du havnet i en situasjon der du ikke vet hva du skal gjøre, så vit at du kan snakke med meg. Jeg hjelper deg med de valg du måtte skulle ta. Du kan få råd og veileding om hvilke muligheter som vil dukke opp i framtiden, på den måten kan kanskje valgene bli lettere å ta. Du kan spørre meg om hvordan framtiden vil se ut om du velger det ene eller det andre. Dette gjelder arbeide og økonomi, men også relasjoner og kjærlighet, samt andre utfordringer i hverdagen. Fra meg kan du forvente klare å tydelige tilbakemeldinger.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

1770 visninger
Det er magi i dette øyeblikket. Uten å gjøre noe utenom det vi allerede gjør, å være hvor som helst, bortsett fra hvor vi allerede er, og å vite hva vi allerede vet, er det magisk klart og tilgjengelig for oss å oppleve. Men det er noe som holder oss tilbake fra å få tilgang til denne magien - og det er tankene.
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

9257 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
Å komme seg gjennom smerte

Å komme seg gjennom smerte

3130 visninger
I en perfekt verden ville våre liv være smertefri og full av noe annet enn glede. Selv om dette kanskje ikke er en realitet for oss alle, betyr det ikke at du ikke kan fortsette gjennom selv de tøffeste forholdene.
 
Å håndtere følelsen av ufullstendighet

Å håndtere følelsen av ufullstendighet

4382 visninger
Hvis du noen gang har følt deg tom og ufullstendig, da vet du også hvor tidkrevende disse følelsene kan være. Heldigvis kan du finne noen der ute som kan hjelpe, og ikke nødvendigvis terapeuter som vil sette deg på medisiner.
 
Hvordan en synsk kan forandre livet ditt?

Hvordan en synsk kan forandre livet ditt?

5805 visninger
Her får du 5 måter en klarsynt kan forandre livet ditt.
 
Rensingsritualer for hjemmet

Rensingsritualer for hjemmet

17249 visninger
Nå skal du får lære om hvordan man utfører en vellykket husrens, altså rensing av onde ånder i hjemmet ditt.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer