Iris, Synske, Synsk, Tarotkort, Spåkone, Spådame, Spåtelefon,

Iris

Synske, Synsk, Tarotkort, Spåkone, Spådame, Spåtelefon

Iris har fått sine synske evner fra tidligere generasjoner i slekten. På den måten har kunnskap blitt samlet og utviklet over lang tid.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei-hei, Velkommen, jeg heter Iris og vil gjerne hjelpe deg. Min slekt og jeg har vært medier i generasjoner. Om det er et kvalitetsstempel får andre vurdere, fakta er at jeg får gode tilbakemeldinger. Jeg er en god lytter sier andre, det er i hvert fall et godt utgangspunkt. Mange ting i hverdagen kan være problemfylt. Dette merker man spesielt når noen nære har gått bort. Jeg hjelper gjerne til i sorgarbeidet, kanskje kan det å få kontakt med den som har gått bort være en hjelp. De er der, om ikke fysisk, så i ånds form og kan styrke deg på veien videre. Nå er kanskje veien åpen for å ta nye steg, karrieremessig eller på andre måter. I arbeidet mitt bruker jeg tarotkortene og mine evner som medium for å kunne gi deg svar. Dette er også noe vi kan snakke om om du ringer. Jeg er her, både i sorg og glede. La oss sammen se på muligheter framover.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Drømmedagbok

Drømmedagbok

6018 visninger
Det å drømme er noe rart og diffust. Hva er det som gjør at vi drømmer akkurat det vi drømmer? Og hvordan skal vi forholde oss til de?
 
Munken som hjemsøkte

Munken som hjemsøkte

5202 visninger
Gjenferd, husrens og spådom er noe som mange er nysgjerrige på. Flere av oss har kanskje tenkt at vi trenger disse tingene for å kunne gå videre i livet?
 
Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

6906 visninger
Er du usikker på om huset ditt er hjemsøkt? Her kan du se tegnene.
 
Regnbuebarn

Regnbuebarn

5696 visninger
Regnbuebarn er barn som viser ekstraordinære evner fra en svært tidlig alder. De kan vise synske talenter eller til og med overnaturlige gaver. Noen tror at regnbuebarn representerer den retningen menneskeheten utvikler seg mot. Andre tror at regnbuebarn er etterkommere av stjernebarna som ble sendt til jorden fra andre steder i kosmos (eller fra en annen dimensjon) for å lede menneskeheten mot opplysning.
 
Dommedag og katastrofer

Dommedag og katastrofer

74 visninger
Denne artikkelen er om året 2012, og andre tanker rundt jordens undergang. Husker dere hypotesen om at verden skulle gå under i 2012? Det var mange mennesker som var veldig redde.
 
En liten historie om røkelse

En liten historie om røkelse

5319 visninger
Røkelse er noe vi fleste har kjent lukten av. Men vet vi hvorfor og hva den ble brukt til 4000 f.Kr?
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer