Jesper, Heks, Synsk, Spåtelefon, Spåmann, Eksperthjelp, Spåtjenester,

Jesper

Heks, Synsk, Spåtelefon, Spåmann, Eksperthjelp, Spåtjenester

Jesper har lang erfaring med åndelig veiledning og har visst om sine synske evner siden han var en liten gutt.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Velkommen hit til meg! Jesper heter jeg, og jeg er så glad for at du har funnet veien hit. Har du behov for en åndelig veileder, eller har du utfordringer i hverdagen? Kanskje du har mistet en som sto deg nær og sliter med å finne deg til rette i livet uten denne personen? Jeg bruker gjerne mine gaver for å bistå deg. Hos meg skal du føle deg trygg og vite at du kan snakke om det som tynger deg. Jeg kan gi deg råd om forhold og kjærlighetsliv - har du møtt en ny person som du er nysgjerrig på? Eller er du usikker på hvilken vei det går med et forhold du er i? Ring til meg så kan jeg hjelpe deg med å finne svarene.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Skap en magisk verden

Skap en magisk verden

964 visninger
Da vi ble født var vi ikke klar over denne verden. Vi var ikke klar over hvordan denne verden ble skapt. Nå, som voksne, vet vi at alle ting på denne planeten er skapt av oss, og vi antar at vi vil skape mer. De tingene som finnes nå er resultatet av det arbeidet vi gjorde i fortiden. Fremtiden vil være resultatet av det vi prøver å skape nå. På den måten kan vi godt si at vi mennesker er medskapere av denne verden.
 
Kroppens chakraer er verktøy

Kroppens chakraer er verktøy

731 visninger
Vi vet allerede om de syv store chakraene våre: kronechakra, pineal- eller tredje øyechakra, halschakra, hjertechakra, solarchakra, navle- eller harachakra, og rotchakra. Hvis du har funnet blokkeringer i dine chakraer skal du åpne dem for å få en høyere energi, slik at du får en ordentlig strøm av energi gjennom kroppen.
 
Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

840 visninger
Selv politiet står fast iblant, og må kalle inn eksperthjelp fra klarsynte. Eksperthjelp er viktig.
 
Forstå og utforsk din vei i livet

Forstå og utforsk din vei i livet

10657 visninger
Hvert eneste menneske har en hensikt med sitt liv. Vi forstår ikke alltid hvor veien går, men vi kan lære mer om det hvis vi åpner våre hjerter og sinn.
 
Å komme seg gjennom smerte

Å komme seg gjennom smerte

3130 visninger
I en perfekt verden ville våre liv være smertefri og full av noe annet enn glede. Selv om dette kanskje ikke er en realitet for oss alle, betyr det ikke at du ikke kan fortsette gjennom selv de tøffeste forholdene.
 
Fysisk mediumskap

Fysisk mediumskap

746 visninger
Fysisk medium innebærer en form for fenomener hvor eksterne enheter manipulerer energiene og substansene til et medium, enten det er en mann eller en kvinne, for å forme fysiske manifestasjoner, som for eksempel ånder som tar bo i en menneskekropp og snakker direkte derifra.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer