KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 
Jesper, Heks, Synsk, Spåtelefon, Spåmann, Eksperthjelp, Spåtjenester,

Jesper

Heks, Synsk, Spåtelefon, Spåmann, Eksperthjelp, Spåtjenester 

Jesper har lang erfaring med åndelig veiledning og har visst om sine synske evner siden han var en liten gutt.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Velkommen hit til meg! Jesper heter jeg, og jeg er så glad for at du har funnet veien hit. Har du behov for en åndelig veileder, eller har du utfordringer i hverdagen? Kanskje du har mistet en som sto deg nær og sliter med å finne deg til rette i livet uten denne personen? Jeg bruker gjerne mine gaver for å bistå deg. Hos meg skal du føle deg trygg og vite at du kan snakke om det som tynger deg. Jeg kan gi deg råd om forhold og kjærlighetsliv - har du møtt en ny person som du er nysgjerrig på? Eller er du usikker på hvilken vei det går med et forhold du er i? Ring til meg så kan jeg hjelpe deg med å finne svarene.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Daniel Jensen skriver:
Takk for hjelpen. Du fikk meg til å se alt fra en annen side. Jeg er utrolig glad jeg ringte. Jeg har ofte tenkt det er bare damer som ringer slike linjer. Der tok jeg feil. Jeg kommer til å ringe igjen, for du hjalp meg mer på den stunden enn det samtaleterapauter og andre har brukt år på. Jeg er så glad det var deg jeg ringte. Det å kunne prate med en mann, være anonym og kunne være ærlig og få direkte svar uten masse svada var nytt for meg. Og må si jeg var overasket over at du visste ting jeg ikke har sagt til andre. Jeg har vært en skeptisker til synske og klarsynte, men må si jeg har fått ete opp de ordene. Takk igjen, og vi prates. Daniel.

Skrevet 11 april, torsdag 23:36
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Skap en magisk verden

Skap en magisk verden

1590 visninger
Da vi ble født var vi ikke klar over denne verden. Vi var ikke klar over hvordan denne verden ble skapt. Nå, som voksne, vet vi at alle ting på denne planeten er skapt av oss, og vi antar at vi vil skape mer. De tingene som finnes nå er resultatet av det arbeidet vi gjorde i fortiden. Fremtiden vil være resultatet av det vi prøver å skape nå. På den måten kan vi godt si at vi mennesker er medskapere av denne verden.
 
Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

1443 visninger
Selv politiet står fast iblant, og må kalle inn eksperthjelp fra klarsynte. Eksperthjelp er viktig.
 
Kroppens chakraer er verktøy

Kroppens chakraer er verktøy

1273 visninger
Vi vet allerede om de syv store chakraene våre: kronechakra, pineal- eller tredje øyechakra, halschakra, hjertechakra, solarchakra, navle- eller harachakra, og rotchakra. Hvis du har funnet blokkeringer i dine chakraer skal du åpne dem for å få en høyere energi, slik at du får en ordentlig strøm av energi gjennom kroppen.
 
Esterella - Den flamske nattergalen

Esterella - Den flamske nattergalen

2034 visninger
Den klareste stjernen på himmelen over Flandern heter Esterella. Les mer om esterella her:
 
Drømmetyding

Drømmetyding

7733 visninger
Alle mennesker drømmer omtrent 5 drømmer hver natt, og hver drøm varer fra 15 til 40 minutter. Drømmetyding er en gammel teknikk som brukes under spådom på spåtelefonen. Det er våre dyktige synske spådamer som utfører disse.
 
Fysisk mediumskap

Fysisk mediumskap

1205 visninger
Fysisk medium innebærer en form for fenomener hvor eksterne enheter manipulerer energiene og substansene til et medium, enten det er en mann eller en kvinne, for å forme fysiske manifestasjoner, som for eksempel ånder som tar bo i en menneskekropp og snakker direkte derifra.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer