VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Spåtjenester

820 97 030  

26 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis
Josephine, Medium, Tarotkort, Healing, Klarsynt, Spådame,
Språk jeg snakker/forstår

Josephine

Medium, Tarotkort, Healing, Klarsynt, Spådame 

Josephine er et dansk medium med lang og bred erfaring innen det mediale. Hun bruker intuisjonen og ulike hjelpemidler når hun spår deg, og vil alltid gi deg grundige og ærlige svar. 

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei, jeg heter Josephine og kommer fra Danmark. Når jeg spår bruker jeg intuisjonen, og englene hjelper meg med å formidle svarene på spørsmålene dine. Evnene mine har alltid vært der, så jeg har kunnet utvikle dem over tid og er nå en habil og dykrig spåkvinne. Jeg kan lese auraen din og se hviloke energier som omgir deg, og jeg kan også kommunisere med dyr. Hos meg vil du alltid bli mottatt på en profesjonell måte, både når du ønsker hjelp til å velge riktig vei og hvis du ønsker veiledning for din perdonlige utvikling. Uansett hva slags spørsmål du har vil jeg hjelpe deg med å finne svarene. Jeg bruker ulike redskaper, blant annet englekort og krystaller - når du ringer ser vi an hvilken metode som passer best for akkurat deg. Velkommen til å ringe meg! Josephine 

Språk jeg snakker/forstår
 

Kundeanmeldelser:

Hvis du har hatt en samtale med denne rådgiveren er vi svært takknemlige hvis du vil legge igjen en anmeldelse.
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Regnbuebarn

Regnbuebarn

9898 visninger

Regnbuebarn er barn som viser ekstraordinære evner fra en svært tidlig alder. De kan vise synske talenter eller til og med overnaturlige gaver. Noen tror at regnbuebarn representerer den retningen menneskeheten utvikler seg mot. Andre tror at regnbuebarn er etterkommere av stjernebarna som ble sendt til jorden fra andre steder i kosmos (eller fra en annen dimensjon) for å lede menneskeheten mot opplysning.

 
Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

9872 visninger

Det kan være skremmende å se, føle eller høre ting man ikke kan forklare. Her har du noen tips til hvordan du kan bli kvitt gjenferdene.

 
Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

9127 visninger

Medisiner, operasjoner og behandling kan sees på som reiser som folk utfører for å løse problemer som manifesterer seg i kroppen. Imidlertid er disse strategiene ikke de eneste metodene for å gjøre nettopp dette. En åndelig reise kan være nødvendig.

 
Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

3023 visninger

Det er magi i dette øyeblikket. Uten å gjøre noe utenom det vi allerede gjør, å være hvor som helst, bortsett fra hvor vi allerede er, og å vite hva vi allerede vet, er det magisk klart og tilgjengelig for oss å oppleve. Men det er noe som holder oss tilbake fra å få tilgang til denne magien - og det er tankene.

 
Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

2243 visninger

Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.

 
Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

7865 visninger

I vanskelige perioder kan man føle seg fanget i et dyp av angst og trøbbel. Ved hjelp av en klarsynt, spesielt norske klarsynte, kan du få tilbake freden ved å få vite den eksakte årsaken og løsningen på problemene som forårsaker forstyrrelsene.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer