Joshua, Synsk, Spåmann, Klarsynt, Medium, Drømmetydning, Spåtjenester,

Joshua

Synsk, Spåmann, Klarsynt, Medium, Drømmetydning, Spåtjenester

Joshua er ett sertifisert medium og healer, han har lang erfaring og er klar for å hjelpe deg allerede i dag!

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hei! Jeg er Joshua, velkommen skal du være. For å fortelle litt om meg selv er jeg ett sertifisert medium og healer. Mine gaver er medfødt og jeg har jobbet med å utvikle dem så lenge jeg kan huske. Ettersom jeg arbeider med og ikke imot mine evner har jeg med tiden blitt veldig trygg på hva jeg kan hjelpe de rundt meg med. Da du ringer meg skal du alltid være sikker på at det du sier blir mellom oss. Jeg hjelper deg gjerne med å finne ting du har mistet, tyde drømmene dine eller lede deg inn på rett vei. Har du spørsmål om fortid, nåtid eller fremtid er jeg her for deg med hjelp av min åndelighet og tarotkortene mine. Astrologi er også noe jeg er opptatt av da vi alle er en del av universet. Vær alltid trygg på at jeg er her for å hjelpe deg, meg kan du alltid ringe med dine spørsmål og bekymringer. Lys og varme, Joshua.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Sonny skriver:
Det fineste menneske jeg noen gang vært i kontakt med og ærligste

Skrivet 13 februari, onsdag 13:13
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Esterella - Den flamske nattergalen

Esterella - Den flamske nattergalen

535 visningar
Den klareste stjernen på himmelen over Flandern heter Esterella. Les mer om esterella her:
 
Skap en magisk verden

Skap en magisk verden

485 visningar
Da vi ble født var vi ikke klar over denne verden. Vi var ikke klar over hvordan denne verden ble skapt. Nå, som voksne, vet vi at alle ting på denne planeten er skapt av oss, og vi antar at vi vil skape mer. De tingene som finnes nå er resultatet av det arbeidet vi gjorde i fortiden. Fremtiden vil være resultatet av det vi prøver å skape nå. På den måten kan vi godt si at vi mennesker er medskapere av denne verden.
 
Åndelige drømmer. Når drømmer blir et tegn.

Åndelige drømmer. Når drømmer blir et tegn.

4691 visningar
Har du drømmer eller visjoner som faktisk kommer til å skje? I så fall er du ikke alene, mange har klarsynte drømmer, og det er mange typer klarsynte drømmer du kan ha.
 
Drømmetyding

Drømmetyding

6733 visningar
Alle mennesker drømmer omtrent 5 drømmer hver natt, og hver drøm varer fra 15 til 40 minutter. Drømmetyding er en gammel teknikk som brukes under spådom på spåtelefonen. Det er våre dyktige synske spådamer som utfører disse.
 
Regnbuebarn

Regnbuebarn

6176 visningar
Regnbuebarn er barn som viser ekstraordinære evner fra en svært tidlig alder. De kan vise synske talenter eller til og med overnaturlige gaver. Noen tror at regnbuebarn representerer den retningen menneskeheten utvikler seg mot. Andre tror at regnbuebarn er etterkommere av stjernebarna som ble sendt til jorden fra andre steder i kosmos (eller fra en annen dimensjon) for å lede menneskeheten mot opplysning.
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

8646 visningar
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!820 97 030 26 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar