Liri, Healing, Spådame, Medium, Spåtelefon, Tarotkort,

Liri

Healing, Spådame, Medium, Spåtelefon, Tarotkort 

Liri er ekspert innen det mediale. Hun kjenner energier og kanaliserer frem svarene man søker. Hvis du vil snakke med en spådame som er pålitelig og også god til ålytte, da har du kommet til rett sted.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei. Jeg heter Liri. Når du ringer til meg blir du alltid møtt på en positiv måte og får oppriktige svar. Jeg har vært medial fra fødselen av, og mange gaver har gått i arv i slekten min. Jeg kan spå om fortid, nåtid og fremtid og når jeg gjør det ber jeg mine åndeguider om hjelp for å få tydelige svar. Jeg kan også rense energier og heale deg, etterpå blir man som et nytt menneske, det kjennes som en stor lettelse. Jeg er en ydmyk kvinne med et åpent sinn,og du kan stille hvilke spørsmål du vil. Det spiller ingen rolle om det er store eller små ting du går og lurer på. Jeg kan vise deg inn på rett vei om du står ved et veiskille. Jeg bruker tarotkort og englekort for å kunne tyde budskapene du får. Ring meg! - Liri.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Regnbuebarn

Regnbuebarn

8918 visninger

Regnbuebarn er barn som viser ekstraordinære evner fra en svært tidlig alder. De kan vise synske talenter eller til og med overnaturlige gaver. Noen tror at regnbuebarn representerer den retningen menneskeheten utvikler seg mot. Andre tror at regnbuebarn er etterkommere av stjernebarna som ble sendt til jorden fra andre steder i kosmos (eller fra en annen dimensjon) for å lede menneskeheten mot opplysning.

 
Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

8726 visninger

Medisiner, operasjoner og behandling kan sees på som reiser som folk utfører for å løse problemer som manifesterer seg i kroppen. Imidlertid er disse strategiene ikke de eneste metodene for å gjøre nettopp dette. En åndelig reise kan være nødvendig.

 
Å håndtere følelsen av ufullstendighet

Å håndtere følelsen av ufullstendighet

5240 visninger
Hvis du noen gang har følt deg tom og ufullstendig, da vet du også hvor tidkrevende disse følelsene kan være. Heldigvis kan du finne noen der ute som kan hjelpe, og ikke nødvendigvis terapeuter som vil sette deg på medisiner.
 
Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

12165 visninger

Er du usikker på om huset ditt er hjemsøkt? Her kan du se tegnene.

 
Drømmedagbok

Drømmedagbok

7312 visninger
Det å drømme er noe rart og diffust. Hva er det som gjør at vi drømmer akkurat det vi drømmer? Og hvordan skal vi forholde oss til de?
 
Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

8780 visninger

Det kan være skremmende å se, føle eller høre ting man ikke kan forklare. Her har du noen tips til hvordan du kan bli kvitt gjenferdene.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer