KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030  

26 kr/min  

 
Liri, Healing, Spådame, Medium, Spåtelefon, Tarotkort, Eksperthjelp,

Liri

Healing, Spådame, Medium, Spåtelefon, Tarotkort, Eksperthjelp 

Liri er ekspert innen det mediale. Hun kjenner energier og kanaliserer frem svarene man søker. Hvis du vil snakke med en spådame som er pålitelig og også god til ålytte, da har du kommet til rett sted.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei. Jeg heter Liri. Når du ringer til meg blir du alltid møtt på en positiv måte og får oppriktige svar. Jeg har vært medial fra fødselen av, og mange gaver har gått i arv i slekten min. Jeg kan spå om fortid, nåtid og fremtid og når jeg gjør det ber jeg mine åndeguider om hjelp for å få tydelige svar. Jeg kan også rense energier og heale deg, etterpå blir man som et nytt menneske, det kjennes som en stor lettelse. Jeg er en ydmyk kvinne med et åpent sinn,og du kan stille hvilke spørsmål du vil. Det spiller ingen rolle om det er store eller små ting du går og lurer på. Jeg kan vise deg inn på rett vei om du står ved et veiskille. Jeg bruker tarotkort og englekort for å kunne tyde budskapene du får. Ring meg! - Liri.

Språk jeg snakker/forstår
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

8890 visninger

Medisiner, operasjoner og behandling kan sees på som reiser som folk utfører for å løse problemer som manifesterer seg i kroppen. Imidlertid er disse strategiene ikke de eneste metodene for å gjøre nettopp dette. En åndelig reise kan være nødvendig.

 
Regnbuebarn

Regnbuebarn

9288 visninger

Regnbuebarn er barn som viser ekstraordinære evner fra en svært tidlig alder. De kan vise synske talenter eller til og med overnaturlige gaver. Noen tror at regnbuebarn representerer den retningen menneskeheten utvikler seg mot. Andre tror at regnbuebarn er etterkommere av stjernebarna som ble sendt til jorden fra andre steder i kosmos (eller fra en annen dimensjon) for å lede menneskeheten mot opplysning.

 
Bes den guddommelige dvergen

Bes den guddommelige dvergen

8130 visninger
Nå skal du få lære om dvergen Bes, en fantastisk skikkelse som skulle skremme bort ondskap fra jorden.
 
Det finnes en tid og et sted for alt

Det finnes en tid og et sted for alt

6964 visninger

Her er historien om min store kjærlighet i livet og meg. Hvem hadde trodd at en fjær kunne være til så stor hjelp for John og meg?!

 
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

12153 visninger

Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold, hvis vi ikke praktiserer oppmerksomt nærvær, blir vår energi usammenhengende.

 
Drømmetyding

Drømmetyding

8908 visninger

Alle mennesker drømmer omtrent 5 drømmer hver natt, og hver drøm varer fra 15 til 40 minutter. Drømmetyding er en gammel teknikk som brukes under spådom på spåtelefonen. Det er våre dyktige synske spådamer som utfører disse.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer