KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 
Liv, Klarsynt, Spåkone, Eksperthjelp, Medium,

Liv

Klarsynt, Spåkone, Eksperthjelp, Medium 

Liv veileder deg gjennom livets krumspring ved å kanalisere frem svarene for deg. Hun er en habil spådame med lang erfaring.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Velkommen til meg, jeg heter Liv. Til meg kan du ringe når du står fast, eller hvis du trenger å se med friske øyne på en situasjon du befinner deg i. Iblant er et åpent sinn alt man trenger, og jeg kan kjenne energiene som omgir oss og kanalisere svar gjennom dem. Når jeg gir deg medial veiledning kan vi bruke ulike verktøy, som tarot og englekort, eller pendel. Jeg benytter også astrologi i mitt arbeid. For meg er det viktig at vi har en god samtale der du får svar på det du lurer på. Du kan stole på at jeg er diskret og at det som blir sagt blir hos meg. Jeg er klarfølt, og iblant kan jeg føle hva som tynger deg selv om du kanskje ikke får satt ord på det selv. Hvis du ønsker det kan jeg heale deg over telefonen, det kan bidra til å få forløst spenninger som hindrer deg i å se klart. Jeg er ydmyk overfor de mediale gavene jeg har fått, og ingenting gir meg større glede enn å få bruke dem til å hjelpe andre.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Slik kontrollerer du dine negative tanker

Slik kontrollerer du dine negative tanker

8056 visninger
Siden våre bevisste og ubevisste tanker og tro har en innvirkning på vår evne til å manifestere alt vi ønsker i livet, er det viktig å holde dem positive. Så denne artikkelen vil forklare hva man skal gjøre når man sliter med negative tanker.
 
Sannheten om engler

Sannheten om engler

1688 visninger
Jeg er åndelig anlagt, og jeg tror på Gud. Jeg tror at åndene er til stede rundt oss og hjelper oss i forskjellige faser i livet. En av de åndelige tingene jeg tror på, er at engler finnes. Jeg tror at de har beskyttet meg gjennom hele livet, og at jeg vil fortsette å bli beskyttet. De guider meg, viser meg den riktige veien og prøver å skape fred i livet mitt.
 
Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

1867 visninger
Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.
 
Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

2594 visninger
Det er magi i dette øyeblikket. Uten å gjøre noe utenom det vi allerede gjør, å være hvor som helst, bortsett fra hvor vi allerede er, og å vite hva vi allerede vet, er det magisk klart og tilgjengelig for oss å oppleve. Men det er noe som holder oss tilbake fra å få tilgang til denne magien - og det er tankene.
 
Det finnes eksperthjelp for de fleste utfordringer

Det finnes eksperthjelp for de fleste utfordringer

1916 visninger
Det er mange situasjoner i livet der du kan trenge eksperthjelp. I denne artikkelen skal vi se nærmere på noen av de som utfører eksperthjelp.
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

10313 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer