KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 

CALL OUR INTERNATIONAL PSYCHICS!

Call 820 79 945Only 14 kr/min. Our honest and caring psychics are always ready to answer your questions.
Lovisa, Eksperthjelp, Klarsynte, Synsk, Spåkone, Klarsynt, Spåtjenester,

Lovisa

Eksperthjelp, Klarsynte, Synsk, Spåkone, Klarsynt, Spåtjenester 

Lovisa er en spåkvinne som gir veiledning med et åpent sinn og hjelper deg videre, både mentalt og konkret.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei!, føl deg velkommen hos meg, jeg heter Lovisa og er en spåkvinne med mange egenskaper. Føler du at du sitter fast i livet, er det karrierevalg som virker uoversiktlige og vanskelige, eller er det andre utfordringer som tynger? Slike utfordringer kan virke tunge og uoversiktlige om en ikke har noen å snakke med om det. Ofte kan det være en fordel å snakke med en som er nøytral. Sammen kan du og jeg drøfte oss fram til gode måter å komme videre i livet på. Det er viktig for meg at du skal få tatt de gode valgene og at du føler at du kommer deg videre. Når jeg kommer med råd til deg, kan vi drøfte de mulighetene jeg ser i framtiden, både konkret hvilke valg du kan gjøre og hvilke utfordringer og muligheter de valgene du tar vil gi deg. Dette gjelder helt uavhengig av hvilke tema du ringer meg for å drøfte. Jeg formidler de beskjeder og råd jeg finner, uten å filtrere dem eller legge positivt eller negativt ladet vurdering i det.. Overfor deg er jeg en nøytral rådgiver. Du må selv gjøre de endelig valgene.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Sol horoskop

Sol horoskop

274 visninger
Sol horoskop tilbyr dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop
 
Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

5438 visninger
Hvis du har hatt forutsetninger om at du kan ha overnaturlige evner, men har hatt problemer med å komme inn i en riktig mental tilstand for å virkelig dykke inn i det, bør du fortsett å lese. Selv om det krever litt øvelse og disiplin for å finpusse dine ferdigheter, vil du sannsynligvis oppleve at tilgang til det åndelige riket blir lettere over tid, spesielt hvis du følger mine råd.
 
Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

1916 visninger
Uansett hvordan du gjør det for å utvikle dine mediale evner så er det en ting som er ekstremt viktig, du må våge å åpne deg for det du ikke ser. Du må stole på følelsene dine og tørre å kjenne på følelser som kan gjøre veldig vondt.
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

10059 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
Fysisk mediumskap

Fysisk mediumskap

1316 visninger
Fysisk medium innebærer en form for fenomener hvor eksterne enheter manipulerer energiene og substansene til et medium, enten det er en mann eller en kvinne, for å forme fysiske manifestasjoner, som for eksempel ånder som tar bo i en menneskekropp og snakker direkte derifra.
 
Slik kontrollerer du dine negative tanker

Slik kontrollerer du dine negative tanker

7673 visninger
Siden våre bevisste og ubevisste tanker og tro har en innvirkning på vår evne til å manifestere alt vi ønsker i livet, er det viktig å holde dem positive. Så denne artikkelen vil forklare hva man skal gjøre når man sliter med negative tanker.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer