Magdalena, Healing, Eksperthjelp, Medium, Pendel, Spådame, Tarotkort,

Magdalena

Healing, Eksperthjelp, Medium, Pendel, Spådame, Tarotkort

Magdalena er en spådame med lang erfaring fra guiding og klarysynt hjelp. Er du ute etter eksperthjelp så er du hjertelig velkommen til å ringe Magdalena, som er din forbindelse mellom de døde og levende.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Jeg har hatt kontakt med nære og kjære som har dødd. Ettersom jeg har kontakt med åndeverdenen kan jeg gi deg den eksperthjelp du trenger for å oppnå kontakt med de du savner. Jeg vil svare på dine spørsmål og gi deg ærlige svar her på spåtelefonen. Jeg er din forbindelse mellom vår verden og åndeverden. Jeg kan også gi deg veiledning i situasjoner man kan oppleve som vanskelige som for eksempel jobb, økonomi eller kjærlighetsrelasjoner. Jeg bruker tarottv kort, pendel og selvsagt min intuisjon når jeg veileder og gir spådom på spåtelefonen. Jeg er her for hjelpe deg til forståelse og hjelp til å velge riktig vei i livet. Ringe meg for eksperthjelp på spålinjen. Hilsen Magdalena, din spådame på spåtelefonen.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

5553 visninger
Det kan være skremmende å se, føle eller høre ting man ikke kan forklare. Her har du noen tips til hvordan du kan bli kvitt gjenferdene.
 
Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

102 visninger
Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.
 
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

10038 visninger
Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold, hvis vi ikke praktiserer oppmerksomt nærvær, blir vår energi usammenhengende.
 
Regnbuebarn

Regnbuebarn

5696 visninger
Regnbuebarn er barn som viser ekstraordinære evner fra en svært tidlig alder. De kan vise synske talenter eller til og med overnaturlige gaver. Noen tror at regnbuebarn representerer den retningen menneskeheten utvikler seg mot. Andre tror at regnbuebarn er etterkommere av stjernebarna som ble sendt til jorden fra andre steder i kosmos (eller fra en annen dimensjon) for å lede menneskeheten mot opplysning.
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

8073 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
Seks tegn på at man har en sjette sans

Seks tegn på at man har en sjette sans

3692 visninger
Klarsynte har en sterkere sjette sans, som gjør at de kan føle, se, høre og lukte ting som mannen i gata ikke kan. Uten veiledning kan dette være veldig skummelt for en person som ikke forstår hva som skjer med dem. Følgende er en kort liste over seks tegn som klarsynte bør være oppmerksom på;
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer