Magdalena, Healing, Eksperthjelp, Medium, Pendel, Spådame, Tarotkort,

Magdalena

Healing, Eksperthjelp, Medium, Pendel, Spådame, Tarotkort

Magdalena er en spådame med lang erfaring fra guiding og klarysynt hjelp. Er du ute etter eksperthjelp så er du hjertelig velkommen til å ringe Magdalena, som er din forbindelse mellom de døde og levende.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Jeg har hatt kontakt med nære og kjære som har dødd. Ettersom jeg har kontakt med åndeverdenen kan jeg gi deg den eksperthjelp du trenger for å oppnå kontakt med de du savner. Jeg vil svare på dine spørsmål og gi deg ærlige svar her på spåtelefonen. Jeg er din forbindelse mellom vår verden og åndeverden. Jeg kan også gi deg veiledning i situasjoner man kan oppleve som vanskelige som for eksempel jobb, økonomi eller kjærlighetsrelasjoner. Jeg bruker tarottv kort, pendel og selvsagt min intuisjon når jeg veileder og gir spådom på spåtelefonen. Jeg er her for hjelpe deg til forståelse og hjelp til å velge riktig vei i livet. Ringe meg for eksperthjelp på spålinjen. Hilsen Magdalena, din spådame på spåtelefonen.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

1065 visninger
Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.
 
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

10898 visninger
Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold, hvis vi ikke praktiserer oppmerksomt nærvær, blir vår energi usammenhengende.
 
Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

6332 visninger
Det kan være skremmende å se, føle eller høre ting man ikke kan forklare. Her har du noen tips til hvordan du kan bli kvitt gjenferdene.
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

9256 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
Slik kontrollerer du dine negative tanker

Slik kontrollerer du dine negative tanker

7010 visninger
Siden våre bevisste og ubevisste tanker og tro har en innvirkning på vår evne til å manifestere alt vi ønsker i livet, er det viktig å holde dem positive. Så denne artikkelen vil forklare hva man skal gjøre når man sliter med negative tanker.
 
Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

7685 visninger
Medisiner, operasjoner og behandling kan sees på som reiser som folk utfører for å løse problemer som manifesterer seg i kroppen. Imidlertid er disse strategiene ikke de eneste metodene for å gjøre nettopp dette. En åndelig reise kan være nødvendig.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer