KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 
Maria, Drømmetydning, Synsk, Spåkone, Eksperthjelp, Klarsynt, Medium,

Maria

Drømmetydning, Synsk, Spåkone, Eksperthjelp, Klarsynt, Medium 

Maria er en medial rådgiver og drømmetyder, hun kan gi deg gode råd og veilede deg videre i livet.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei! Velkommen til meg Jeg heter Maria og har lang erfaring. Hvis det føles tungt, eller hvis du ikke vet hvilken vei du bør velge, ring da vel, jeg kan hjelpe deg med å se nye muligheter, og jeg kan også veilede deg på måten du skal oppsøke de nye mulighetene på. Gjennom min åndelige intuisjon kanaliserer jeg beskjeder fra den andre siden til deg og kan også få deg til å se et helhetlig bilde av vanskelighetene du føler på. Jeg føler og kjenner dine energier. Jeg kan også tolke drømmene dine og vite hva drømmene betyr. Jeg har et åpent sinn og alt du forteller meg, forblir mellom oss. Jeg gleder meg til at du ringer meg med dine spørsmål og tanker, vit at jeg alltid gjør mitt beste. Jeg er en god lytter og har et varmt hjerte. Du er hjertelig velkommen til å ringe akkurat når du vil. Vit at jeg alltid er her for deg. Varme klemmer fra Maria

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

1816 visninger
Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

10243 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

6529 visninger
Hvis du har hatt forutsetninger om at du kan ha overnaturlige evner, men har hatt problemer med å komme inn i en riktig mental tilstand for å virkelig dykke inn i det, bør du fortsett å lese. Selv om det krever litt øvelse og disiplin for å finpusse dine ferdigheter, vil du sannsynligvis oppleve at tilgang til det åndelige riket blir lettere over tid, spesielt hvis du følger mine råd.
 
Drømmetyding

Drømmetyding

8247 visninger
Alle mennesker drømmer omtrent 5 drømmer hver natt, og hver drøm varer fra 15 til 40 minutter. Drømmetyding er en gammel teknikk som brukes under spådom på spåtelefonen. Det er våre dyktige synske spådamer som utfører disse.
 
Esterella - Den flamske nattergalen

Esterella - Den flamske nattergalen

2518 visninger
Den klareste stjernen på himmelen over Flandern heter Esterella. Les mer om esterella her:
 
Hesteskoen

Hesteskoen

10141 visninger
Har du noen gang tenkt over hvorfor hesteskoen har blitt et slikt vakkert symbol på lykke? Hvorfor bør man ha en hestesko utenfor sitt hjem?
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer