KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030 

26 kr/min

 

 
Mathias, Healing, Synsk, Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåmann, Spåtjenester,

Mathias

Healing, Synsk, Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåmann, Spåtjenester 

Mathias er en sjaman som hjelper deg med healing eller rådgivning. Han svarer ærlig med ydmykhet og medfølelse. Han har lang erfaring og er kunnskapsrik. Anbefales på det varmeste.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei. Mitt navn er Mathias og jeg er en moderne sjaman. Jeg hjelper deg med spirituell healing og veiledning. Sjamaner har eksistert til alle tider og har hjulpet mennesker med å se klart uansett hva deres utfordring er. Når jeg gir min rådgivning vil du få hjelp til å se fenomener i livet med et nytt perspektiv. På den måten vil livet bli en bedre opplevelse. Det kan være at du sitter fast i en tanke eller en følelse som du vil dele med meg. Husk alltid at ingen tanker eller er følelser er gale. Jeg kommer til å svare deg med ydmykhet og medfølelse. Det er viktig for meg å øke livskvaliteten for alle og gjøre verden til et bedre sted. Du er selvsagt velkommen til å ringe meg.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Skap en magisk verden

Skap en magisk verden

2223 visninger

Da vi ble født var vi ikke klar over denne verden. Vi var ikke klar over hvordan denne verden ble skapt. Nå, som voksne, vet vi at alle ting på denne planeten er skapt av oss, og vi antar at vi vil skape mer. De tingene som finnes nå er resultatet av det arbeidet vi gjorde i fortiden. Fremtiden vil være resultatet av det vi prøver å skape nå. På den måten kan vi godt si at vi mennesker er medskapere av denne verden.

 
Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

2084 visninger
Selv politiet står fast iblant, og må kalle inn eksperthjelp fra klarsynte. Eksperthjelp er viktig.
 
Sannheten om engler

Sannheten om engler

1984 visninger

Jeg er åndelig anlagt, og jeg tror på Gud. Jeg tror at åndene er til stede rundt oss og hjelper oss i forskjellige faser i livet. En av de åndelige tingene jeg tror på, er at engler finnes. Jeg tror at de har beskyttet meg gjennom hele livet, og at jeg vil fortsette å bli beskyttet. De guider meg, viser meg den riktige veien og prøver å skape fred i livet mitt.

 
Kroppens chakraer er verktøy

Kroppens chakraer er verktøy

2074 visninger
Vi vet allerede om de syv store chakraene våre: kronechakra, pineal- eller tredje øyechakra, halschakra, hjertechakra, solarchakra, navle- eller harachakra, og rotchakra. Hvis du har funnet blokkeringer i dine chakraer skal du åpne dem for å få en høyere energi, slik at du får en ordentlig strøm av energi gjennom kroppen.
 
Åndelige drømmer. Når drømmer blir et tegn

Åndelige drømmer. Når drømmer blir et tegn

6661 visninger

Har du drømmer eller visjoner som faktisk kommer til å skje? I så fall er du ikke alene, mange har klarsynte drømmer, og det er mange typer klarsynte drømmer du kan ha.

 
Drømmetyding

Drømmetyding

8779 visninger

Alle mennesker drømmer omtrent 5 drømmer hver natt, og hver drøm varer fra 15 til 40 minutter. Drømmetyding er en gammel teknikk som brukes under spådom på spåtelefonen. Det er våre dyktige synske spådamer som utfører disse.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer