Melissa, Medium, Spådame, Synske, Klarsynt, Spåtelefon,

Melissa

Medium, Spådame, Synske, Klarsynt, Spåtelefon

Melissa kan gi gode råd om fremtiden. Hun er tydelig og klar og hjelper deg med det som er viktigst i din spesielle situasjon.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei, Melissa er mitt navn, og jeg gleder meg til at du ringer til meg. Jeg er en tydelig og klar person som fungerer som en åpen kanal mellom de forskjellige dimensjonene. Hvis du føler at du savner en slektning fra den andre siden, eller hvis du har mistet et dyr, så kan jeg hjelpe deg med mine medial evner for å få meldingen fra den andre siden. Ofte må disse meldingene tolkes for deg. Du kan derfor stille dine spørsmål via meg, og jeg gjør alltid mitt beste for at du skal forstå svarene som kommer. Du vil møte et varmt og imøtekommende menneske når du ringer til meg, og du kan føle deg trygg når vi snakker, jeg vil veilede deg og hjelpe deg med å finne svar på alle dine spørsmål og bekymringer! Det viktige er at du forteller dem til meg, så kan vi jobbe ut fra det. Jeg har et trygt og varmt hjerte og jeg jobber med deg i fokus når du ringer til meg! Varme tanker. Jeg gleder meg til å ringe deg! Klem fra Melissa.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Esterella - Den flamske nattergalen

Esterella - Den flamske nattergalen

1229 visninger
Den klareste stjernen på himmelen over Flandern heter Esterella. Les mer om esterella her:
 
Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

7685 visninger
Medisiner, operasjoner og behandling kan sees på som reiser som folk utfører for å løse problemer som manifesterer seg i kroppen. Imidlertid er disse strategiene ikke de eneste metodene for å gjøre nettopp dette. En åndelig reise kan være nødvendig.
 
Regnbuebarn

Regnbuebarn

6599 visninger
Regnbuebarn er barn som viser ekstraordinære evner fra en svært tidlig alder. De kan vise synske talenter eller til og med overnaturlige gaver. Noen tror at regnbuebarn representerer den retningen menneskeheten utvikler seg mot. Andre tror at regnbuebarn er etterkommere av stjernebarna som ble sendt til jorden fra andre steder i kosmos (eller fra en annen dimensjon) for å lede menneskeheten mot opplysning.
 
Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

8396 visninger
Er du usikker på om huset ditt er hjemsøkt? Her kan du se tegnene.
 
Å håndtere følelsen av ufullstendighet

Å håndtere følelsen av ufullstendighet

4382 visninger
Hvis du noen gang har følt deg tom og ufullstendig, da vet du også hvor tidkrevende disse følelsene kan være. Heldigvis kan du finne noen der ute som kan hjelpe, og ikke nødvendigvis terapeuter som vil sette deg på medisiner.
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

9256 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer