KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030 

26 kr/min

 

 
Peter, Klarsynt, Spåmann, Synsk, Tarotkort, Eksperthjelp,

Peter

Klarsynt, Spåmann, Synsk, Tarotkort, Eksperthjelp 

Presentation kommer snart

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei. Navnet mitt er Peter. Hvis du føler at du står fast eller er usikker på hvordan du kan oppnå bedre balanse i livet ditt, vil jeg gjerne hjelpe deg. Jeg er utdannet hypnoterapeut og gjennom samtaler kan vi sammen avdekke hva du kal fokusere på for å forbedre din livskvalitet. I mitt arbeide bruker jeg min intuisjon og forskjellige verktøy som tarotkort og spillkort. Det er viktig for meg å møte deg på en god måte, slik at du i løpet av samtalen føler deg forstått og ivaretatt. Husk at ingen spørsmål er for dumme, og at jeg vil gi deg ærlige og tydelige svar på de tingen du vil snakke om. Jeg ser fram til at du ringer. Peter.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Drømmetyding

Drømmetyding

8779 visninger

Alle mennesker drømmer omtrent 5 drømmer hver natt, og hver drøm varer fra 15 til 40 minutter. Drømmetyding er en gammel teknikk som brukes under spådom på spåtelefonen. Det er våre dyktige synske spådamer som utfører disse.

 
Skap en magisk verden

Skap en magisk verden

2223 visninger

Da vi ble født var vi ikke klar over denne verden. Vi var ikke klar over hvordan denne verden ble skapt. Nå, som voksne, vet vi at alle ting på denne planeten er skapt av oss, og vi antar at vi vil skape mer. De tingene som finnes nå er resultatet av det arbeidet vi gjorde i fortiden. Fremtiden vil være resultatet av det vi prøver å skape nå. På den måten kan vi godt si at vi mennesker er medskapere av denne verden.

 
Fysisk mediumskap

Fysisk mediumskap

1885 visninger

Fysisk medium innebærer en form for fenomener hvor eksterne enheter manipulerer energiene og substansene til et medium, enten det er en mann eller en kvinne, for å forme fysiske manifestasjoner, som for eksempel ånder som tar bo i en menneskekropp og snakker direkte derifra.

 
Bes den guddommelige dvergen

Bes den guddommelige dvergen

8073 visninger
Nå skal du få lære om dvergen Bes, en fantastisk skikkelse som skulle skremme bort ondskap fra jorden.
 
Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

8813 visninger

Medisiner, operasjoner og behandling kan sees på som reiser som folk utfører for å løse problemer som manifesterer seg i kroppen. Imidlertid er disse strategiene ikke de eneste metodene for å gjøre nettopp dette. En åndelig reise kan være nødvendig.

 
Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

7681 visninger

I vanskelige perioder kan man føle seg fanget i et dyp av angst og trøbbel. Ved hjelp av en klarsynt, spesielt norske klarsynte, kan du få tilbake freden ved å få vite den eksakte årsaken og løsningen på problemene som forårsaker forstyrrelsene.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer