Rasmus, Spåmann, Eksperthjelp, Klarsynt, Heks, Spåtjenester, Spåtelefon, synske

Rasmus

Spåmann, Eksperthjelp, Klarsynt, Heks, Spåtjenester, Spåtelefon

Da Rasmus var tenåring innså han at han ikke var som alle andre. Nå hjelper han andre mennesker med å finne veien i livet.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Tidlig i tenårene begynte jeg å høre stemmer og kjenne nærvær rundt meg. Det var skremmende til å begynne med, og jeg var redd for at jeg begynte å miste grepet, men heldigvis møtte jeg et medium som kunne fortelle meg at det var åndene som talte til meg og at jeg hadde synske evner. Siden har jeg jobbet for å hjelpe andre med å finne sitt potensiale og for å gjøre livets utfordringer mildere for dem som leter. Hos meg kan du få råd om det som bekymrer deg, om det nå er kjærlighetslivet, økonomien, karrieren, eller å rett og slett finne fotfestet i en vanskelig verden. Med mitt klarsyn har jeg en ydmyk tilnærmelse til spørsmålene du legger frem for meg, og du kan føle deg trygg på at enhver henvendelse vil bli tatt på største alvor.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Drømmetyding

Drømmetyding

6368 visninger
Alle mennesker drømmer omtrent 5 drømmer hver natt, og hver drøm varer fra 15 til 40 minutter. Drømmetyding er en gammel teknikk som brukes under spådom på spåtelefonen. Det er våre dyktige synske spådamer som utfører disse.
 
Å komme seg gjennom smerte

Å komme seg gjennom smerte

2392 visninger
I en perfekt verden ville våre liv være smertefri og full av noe annet enn glede. Selv om dette kanskje ikke er en realitet for oss alle, betyr det ikke at du ikke kan fortsette gjennom selv de tøffeste forholdene.
 
Dommedag og katastrofer

Dommedag og katastrofer

74 visninger
Denne artikkelen er om året 2012, og andre tanker rundt jordens undergang. Husker dere hypotesen om at verden skulle gå under i 2012? Det var mange mennesker som var veldig redde.
 
Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

6488 visninger
I vanskelige perioder kan man føle seg fanget i et dyp av angst og trøbbel. Ved hjelp av en klarsynt, spesielt norske klarsynte, kan du få tilbake freden ved å få vite den eksakte årsaken og løsningen på problemene som forårsaker forstyrrelsene.
 
Forstå og utforsk din vei i livet

Forstå og utforsk din vei i livet

9600 visninger
Hvert eneste menneske har en hensikt med sitt liv. Vi forstår ikke alltid hvor veien går, men vi kan lære mer om det hvis vi åpner våre hjerter og sinn.
 
Hesteskoen

Hesteskoen

7976 visninger
Har du noen gang tenkt over hvorfor hesteskoen har blitt et slikt vakkert symbol på lykke? Hvorfor bør man ha en hestesko utenfor sitt hjem?
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer