Ronald, Englekort, Healing, Spåmann, Medium, Eksperthjelp, Klarsynt, Klarsynte, klarsynt, synsk

Ronald

Englekort, Healing, Spåmann, Medium, Eksperthjelp, Klarsynt, Klarsynte

Ronald er løsningen for deg som ønsker trygghet og en titt inn i fremtiden. Han er klarsynt og kan spå deg i tarotkort.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei! Mitt navn er Ronald og jeg er klarsynt og synsk. Mine evner oppdaget jeg da jeg var barn, og jeg har utviklet dem til å kunne hjelpe mennesker i ulike vanskelige situasjoner. Kanskje du lurer på noe vedrørende din karriere, kjærlighetsliv eller økonomi? Jeg har svarene du trenger. Jeg har full forståelse for alle typer vanskeligheter, ingen spørsmål er for små eller store. Jeg er her for deg når du trenger gode råd, eller bare en å snakke med. Du er aldri alene. Hilsen Ronald.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

8228 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

6552 visninger
I vanskelige perioder kan man føle seg fanget i et dyp av angst og trøbbel. Ved hjelp av en klarsynt, spesielt norske klarsynte, kan du få tilbake freden ved å få vite den eksakte årsaken og løsningen på problemene som forårsaker forstyrrelsene.
 
Håndtering av frykt for døden

Håndtering av frykt for døden

2571 visninger
Svar på hva som skjer etter døden er diskuterbare, og vi sitter alle å gjetter og håper. Døden skremmer nesten alle, men kan håndteres effektivt ved å utvikle sterke håndteringsstrategier.
 
Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

193 visninger
Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.
 
Sannheten om engler

Sannheten om engler

68 visninger
Jeg er åndelig anlagt, og jeg tror på Gud. Jeg tror at åndene er til stede rundt oss og hjelper oss i forskjellige faser i livet. En av de åndelige tingene jeg tror på, er at engler finnes. Jeg tror at de har beskyttet meg gjennom hele livet, og at jeg vil fortsette å bli beskyttet. De guider meg, viser meg den riktige veien og prøver å skape fred i livet mitt.
 
Hesteskoen

Hesteskoen

8125 visninger
Har du noen gang tenkt over hvorfor hesteskoen har blitt et slikt vakkert symbol på lykke? Hvorfor bør man ha en hestesko utenfor sitt hjem?
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer