Sandra, Klarsynte, Healing, Spådame,

Sandra

Klarsynte, Healing, Spådame

Ring Sandra når du vil snakke med et medium som både legger til tarotkort og gir deg fjernhealing. Hun gir deg faglig veiledning og er presis i sine uttalelser.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Klicka här för att ringa nu!
 

 

Hei, jeg heter Sandra! Du kan ringe meg når du vil bli spådd om din fremtid eller bare føler at du vil ha medial veiledning. Noen ganger må du kanskje finne ut hvordan du tar neste steg i livet. Hvis du har en beslutning du må ta eller lurer på hvordan kjærlighetslivet ditt vil se ut, så kan jeg hjelpe deg med å stille spørsmål til tarotkortene og universet. Jeg har lang erfaring og er et utdannet medium, noe som betyr at jeg har lært å ta hensyn til meldingene som kommer. Jeg møter deg med ydmykhet og tar deg seriøst. Hvis du vil ha avstandshealing, gir jeg deg det direkte i samtalen. Livet her og nå er viktig, og jeg, sammen med min intuisjon og tarotkort gir deg nøyaktige svar. Du er hjertelig velkommen til å ringe meg!

 

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Bes den guddommelige dvergen

Bes den guddommelige dvergen

6617 visningar
Nå skal du få lære om dvergen Bes, en fantastisk skikkelse som skulle skremme bort ondskap fra jorden.
 
Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

6696 visningar
I vanskelige perioder kan man føle seg fanget i et dyp av angst og trøbbel. Ved hjelp av en klarsynt, spesielt norske klarsynte, kan du få tilbake freden ved å få vite den eksakte årsaken og løsningen på problemene som forårsaker forstyrrelsene.
 
Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

5967 visningar
Det kan være skremmende å se, føle eller høre ting man ikke kan forklare. Her har du noen tips til hvordan du kan bli kvitt gjenferdene.
 
Å komme seg gjennom smerte

Å komme seg gjennom smerte

2751 visningar
I en perfekt verden ville våre liv være smertefri og full av noe annet enn glede. Selv om dette kanskje ikke er en realitet for oss alle, betyr det ikke at du ikke kan fortsette gjennom selv de tøffeste forholdene.
 
Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

580 visningar
Uansett hvordan du gjør det for å utvikle dine mediale evner så er det en ting som er ekstremt viktig, du må våge å åpne deg for det du ikke ser. Du må stole på følelsene dine og tørre å kjenne på følelser som kan gjøre veldig vondt.
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

8647 visningar
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!820 97 030 26 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar