KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030 

26 kr/min

 

 
Sarah, Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Tarotkort, Spåtjenester,

Sarah

Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Tarotkort, Spåtjenester 

Sarah gir veiledning og kommuniserer meldinger til deg ved hjelp av hennes arvede gaver. Hun er også sertifisert i helbredelse.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei jeg heter Sarah, jeg vil at du skal føle deg hjertelig velkommen til meg. Jeg ble født med arvede gaver som jeg senere utviklet for å bli et sertifisert medium og er også sertifisert healer. Når du vil ha hjelp med å finne tapte ting, kobler jeg og bruker min intuisjon, føler energier og formidler meldinger på den måten. Hvis du føler deg litt tapt i noen spørsmål eller generelt, kan jeg hjelpe deg ved å vise deg veien. Jeg gir deg styrke og gir veiledning fra andre dimensjoner direkte til deg. Du kan spørre meg om alt som føles viktig for deg og få svar på disse. Jeg kommuniserer med dyr og har også kontakt med den andre siden når du vil ha det. Noe som er viktig å tenke på når det gjelder kontakt med ånder er at du ikke kan få noen garantier. Det er ikke alltid den som du spør etter hva som kommer fram, og det er det ingenting som vi har kontroll over. Siden jeg ble født åndelig, har jeg en lang erfaring i dag, er jeg en profesjonell og veldig god lytter. Jeg gir deg styrke hvis du føler deg svak og du kan snakke i trygt med meg

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Skap en magisk verden

Skap en magisk verden

2095 visninger

Da vi ble født var vi ikke klar over denne verden. Vi var ikke klar over hvordan denne verden ble skapt. Nå, som voksne, vet vi at alle ting på denne planeten er skapt av oss, og vi antar at vi vil skape mer. De tingene som finnes nå er resultatet av det arbeidet vi gjorde i fortiden. Fremtiden vil være resultatet av det vi prøver å skape nå. På den måten kan vi godt si at vi mennesker er medskapere av denne verden.

 
Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

8726 visninger

Medisiner, operasjoner og behandling kan sees på som reiser som folk utfører for å løse problemer som manifesterer seg i kroppen. Imidlertid er disse strategiene ikke de eneste metodene for å gjøre nettopp dette. En åndelig reise kan være nødvendig.

 
Regnbuebarn

Regnbuebarn

8918 visninger

Regnbuebarn er barn som viser ekstraordinære evner fra en svært tidlig alder. De kan vise synske talenter eller til og med overnaturlige gaver. Noen tror at regnbuebarn representerer den retningen menneskeheten utvikler seg mot. Andre tror at regnbuebarn er etterkommere av stjernebarna som ble sendt til jorden fra andre steder i kosmos (eller fra en annen dimensjon) for å lede menneskeheten mot opplysning.

 
Fysisk mediumskap

Fysisk mediumskap

1795 visninger

Fysisk medium innebærer en form for fenomener hvor eksterne enheter manipulerer energiene og substansene til et medium, enten det er en mann eller en kvinne, for å forme fysiske manifestasjoner, som for eksempel ånder som tar bo i en menneskekropp og snakker direkte derifra.

 
En spådame24 timer i døgnet?

En spådame24 timer i døgnet?

2209 visninger
De store spørsmålene melder seg ofte om natten. Da er det greit å ha en spårdame24 timer i døgnet. Spårdame24 er her for deg.
 
Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

2005 visninger
Selv politiet står fast iblant, og må kalle inn eksperthjelp fra klarsynte. Eksperthjelp er viktig.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer