KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 
Sophia, Spådame, Healing, Heks, Englekort, Drømmetydning, Pendel,

Sophia

Spådame, Healing, Heks, Englekort, Drømmetydning, Pendel 

Det her er Sophia, hun arbeider med lys og kjærlighet og har tett kontakt med englene. Om du søker ærlige svar så er dette den rette rådgiveren for deg.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei. Navnet mitt er Sophia, Jeg benytter med av flere hjelpemidler når jeg arbeider. Jeg benytter forskjellige kort: Tarotkort, englekort og orakelkort, men også pendler og min intuisjon. Jeg er en god lytter (sies det), og jeg har lett for å snakke med alle. Jeg er åpen og direkte og gir deg klare konkrete svar slik at du kan ta de valgene livet byr deg. Jeg kan hjelpe deg med å finne vegen som du står overfor. Jeg kan hjelpe deg med alle spørsmål du har når det gjelder kjærlighet, jobb, økonomi eller helt andre ting du spekulerer på. Jeg er for deg når du trenger noen å snakke med om de spørsmålene du har. Hos meg er det ingen spørsmål som er for små eller for store. Ring meg da vel. Varme klemmer fra Sophia.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Håndtering av frykt for døden

Håndtering av frykt for døden

3806 visninger
Svar på hva som skjer etter døden er diskuterbare, og vi sitter alle å gjetter og håper. Døden skremmer nesten alle, men kan håndteres effektivt ved å utvikle sterke håndteringsstrategier.
 
Tre måter klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv

Tre måter klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv

8295 visninger
Moderne individer kan ha fått sin gave av klarsynt intuisjon fra arv gjennom århundrer. Når du ser på de ekstreme begrensningene i livet i tidens begynnelse, er det lett å se hvordan økt klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv i dag.
 
Ti tegn på at du er født til å være en heks

Ti tegn på at du er født til å være en heks

4373 visninger
Hvis du noen gang har trodd at du kan være en heks, er det en mulighet for at du har rett. I de aller fleste tilfeller har hekser forkunnskap om hvem og hva de er, selv om deres spesifikke sti ikke er helt klar. Hvis den beskrivelsen passer med deg, kan følgende liste hjelpe deg med å bedre definere banen din eller bekrefte at du er på rett vei.
 
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

11841 visninger
Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold, hvis vi ikke praktiserer oppmerksomt nærvær, blir vår energi usammenhengende.
 
Et mjau fra den andre siden

Et mjau fra den andre siden

8218 visninger
Selv spådamer kan bli overrasket innimellom. Dette er en liten fortelling om en katt som viste seg som en ånd.
 
Hesteskoen

Hesteskoen

10339 visninger
Har du noen gang tenkt over hvorfor hesteskoen har blitt et slikt vakkert symbol på lykke? Hvorfor bør man ha en hestesko utenfor sitt hjem?
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer