Thommas, Drømmetydning, Spåmann, Klarsynte, Eksperthjelp, Spåtelefon, Spåtjenester, klarsynt

Thommas

Drømmetydning, Spåmann, Klarsynte, Eksperthjelp, Spåtelefon, Spåtjenester

Thommas er en mann med klarsyn og intuisjon. Han tyder drømmer og hjelper deg med livets spørsmål.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Jeg heter Thommas og er en klarsynt mann som tyder drømmer, og viser deg hvordan du skal bruke drømmene for å få svar i hverdagen og livet. Jeg formidler budskap til deg og hjelper deg med svar på alle spørsmål du måtte ha om kjærlighet, relasjoner og alt livet måtte ha av vanskelige valg eller de små valg vi har i hverdagen. Det finnes ingenting du ikke skal tørre å prate med meg om for alt som vi prater om blir mellom oss to. Jeg liker å bruke mine gaver til å hjelpe andre mennesker og jeg er takknemlig for at jeg får være den som hjelper deg. Jeg ser frem til våre samtaler og gleder meg til å gi deg nøklene til de svarene du trenger i livet. Jeg bruker også kort når jeg spår om du måtte ønske det. Du er velkommen til å ringe meg. Jeg er her.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Skap en magisk verden

Skap en magisk verden

964 visninger
Da vi ble født var vi ikke klar over denne verden. Vi var ikke klar over hvordan denne verden ble skapt. Nå, som voksne, vet vi at alle ting på denne planeten er skapt av oss, og vi antar at vi vil skape mer. De tingene som finnes nå er resultatet av det arbeidet vi gjorde i fortiden. Fremtiden vil være resultatet av det vi prøver å skape nå. På den måten kan vi godt si at vi mennesker er medskapere av denne verden.
 
Fysisk mediumskap

Fysisk mediumskap

746 visninger
Fysisk medium innebærer en form for fenomener hvor eksterne enheter manipulerer energiene og substansene til et medium, enten det er en mann eller en kvinne, for å forme fysiske manifestasjoner, som for eksempel ånder som tar bo i en menneskekropp og snakker direkte derifra.
 
Forstå og utforsk din vei i livet

Forstå og utforsk din vei i livet

10657 visninger
Hvert eneste menneske har en hensikt med sitt liv. Vi forstår ikke alltid hvor veien går, men vi kan lære mer om det hvis vi åpner våre hjerter og sinn.
 
Åndelige drømmer. Når drømmer blir et tegn.

Åndelige drømmer. Når drømmer blir et tegn.

4959 visninger
Har du drømmer eller visjoner som faktisk kommer til å skje? I så fall er du ikke alene, mange har klarsynte drømmer, og det er mange typer klarsynte drømmer du kan ha.
 
Drømmetyding

Drømmetyding

7063 visninger
Alle mennesker drømmer omtrent 5 drømmer hver natt, og hver drøm varer fra 15 til 40 minutter. Drømmetyding er en gammel teknikk som brukes under spådom på spåtelefonen. Det er våre dyktige synske spådamer som utfører disse.
 
Å komme seg gjennom smerte

Å komme seg gjennom smerte

3129 visninger
I en perfekt verden ville våre liv være smertefri og full av noe annet enn glede. Selv om dette kanskje ikke er en realitet for oss alle, betyr det ikke at du ikke kan fortsette gjennom selv de tøffeste forholdene.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer