KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030 

26 kr/min

 

 
Tilda, Drømmetydning, Eksperthjelp, Heks, Spåkone,

Tilda

Drømmetydning, Eksperthjelp, Heks, Spåkone 

Tilda er utdannet av profesjonelle medium, og hun har vært medial siden barndommen. Hun hjelper deg med personlig åndelig veiledning.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hjertelig vekommen til meg, jeg heter Tilda. Når du ringer til meg blir du møtt på en positiv og profesjonell måte. Jeg formidler budskap til deg fra andre dimensjoner. Du kan få råd om familieproblemer, kjærlighet, relasjoner eller økonomi - eller andre områder som er viktige for deg. Jeg er en god lytter og møter deg med et åpent sinn. Husk at ingen spørsmål er for vanskelige, universet gir deg svarene gjennom meg. Jeg har utviklet mine gaver gjennom årene og er også utdannet av kjente medium. Det innebærer at jeg i dag har lang erfaring og bredere kunnskap enn tidligere. Om du kjenner at du sitter fast i en situasjon eller en følelse kan jeg bruke gavene jeg har arvet for å hjelpe deg. Jeg viser deg veien og ser poå hvilke muligheter som finnes for deg fremover i tiden. Hvis du har en drøm, eller flere, som forfølger deg, så spør meg - jeg analyserer drømmer og kan også gi deg healing. Jeg kommuniserer med ånder når du vil ha kontakt med noen på den andre siden, men vi kan også ta en kikk på dine tidligere liv hvis du ønsker det. Universet viser deg veien gjennom meg, jeg er bare budbæreren . Jeg ser frem til at du ringer!

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

7491 visninger

Hvis du har hatt forutsetninger om at du kan ha overnaturlige evner, men har hatt problemer med å komme inn i en riktig mental tilstand for å virkelig dykke inn i det, bør du fortsett å lese. Selv om det krever litt øvelse og disiplin for å finpusse dine ferdigheter, vil du sannsynligvis oppleve at tilgang til det åndelige riket blir lettere over tid, spesielt hvis du følger mine råd.

 
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

11997 visninger

Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold, hvis vi ikke praktiserer oppmerksomt nærvær, blir vår energi usammenhengende.

 
Tre måter klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv

Tre måter klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv

8434 visninger

Moderne individer kan ha fått sin gave av klarsynt intuisjon fra arv gjennom århundrer. Når du ser på de ekstreme begrensningene i livet i tidens begynnelse, er det lett å se hvordan økt klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv i dag.

 
Håndtering av frykt for døden

Håndtering av frykt for døden

3913 visninger

Svar på hva som skjer etter døden er diskuterbare, og vi sitter alle å gjetter og håper. Døden skremmer nesten alle, men kan håndteres effektivt ved å utvikle sterke håndteringsstrategier.

 
Ti tegn på at du er født til å være en heks

Ti tegn på at du er født til å være en heks

4710 visninger

Hvis du noen gang har trodd at du kan være en heks, er det en mulighet for at du har rett. I de aller fleste tilfeller har hekser forkunnskap om hvem og hva de er, selv om deres spesifikke sti ikke er helt klar. Hvis den beskrivelsen passer med deg, kan følgende liste hjelpe deg med å bedre definere banen din eller bekrefte at du er på rett vei.

 
Hesteskoen

Hesteskoen

10614 visninger

Har du noen gang tenkt over hvorfor hesteskoen har blitt et slikt vakkert symbol på lykke? Hvorfor bør man ha en hestesko utenfor sitt hjem?

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer