Viola, Healing, Spådame, Drømmetydning, Heks, Tarotkort, Spåkone, klarsynt, synsk

Viola

Healing, Spådame, Drømmetydning, Heks, Tarotkort, Spåkone

Klarsynte spådame Viola spår deg i tarotkort når du vil. Hun gir deg klare svar og en god opplevelse.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei og velkommen til mine spåtjenester. Jeg er profesjonell guide og veileder i tillegg til å være synsk. Hos meg er du helt trygg og jeg åpner gjerne opp for at du kan kontakte noen av dine avdøde nære og kjære. La meg være linken mellom dere. Nå har du mulighet til å si noen siste ord du lenge har villet formidle. Jeg er en voksen klarsynt kvinne med masse erfaring, jeg har hjulpet svært mange til å få det lettere i livet. Sammen kan vi to gi deg en fantastisk opplevelse som vil gi deg mye glede. I mange år har jeg veiledet og støttet dere som kontakter meg på spåtelefonen, her får dere klare svar. Tanken på å være til nytte for andre er en enorm form for lykke for meg. Klemmer Viola, spådamen din på spåtelefonen.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Liv Olssen skriver:

Hei Viola. Takk for at du hjalp meg få svar på de problemene jeg hadde med familien og valg jeg må ta. Du fikk meg til å se ting fra en annen side og gav meg håp. Det skal du vite at det du sa stemte, da jeg fulgte dine råd endret alt seg på en uke! Jeg kan nesten ikke tro det er samt! Jeg kommer til å lese bloggen din mer også. Tror du at du kan skrive om relasjoner og hvordan en klarer å holde seg rolig og ikke få dårlig samvittighet når andre lager bråk? Du hjalp meg! TUSEN TAKK !! Mvh Liv


Skrevet 31 januar, onsdag 12:02
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Drømmedagbok

Drømmedagbok

6018 visninger
Det å drømme er noe rart og diffust. Hva er det som gjør at vi drømmer akkurat det vi drømmer? Og hvordan skal vi forholde oss til de?
 
Ti tegn på at du er født til å være en heks

Ti tegn på at du er født til å være en heks

1925 visninger
Hvis du noen gang har trodd at du kan være en heks, er det en mulighet for at du har rett. I de aller fleste tilfeller har hekser forkunnskap om hvem og hva de er, selv om deres spesifikke sti ikke er helt klar. Hvis den beskrivelsen passer med deg, kan følgende liste hjelpe deg med å bedre definere banen din eller bekrefte at du er på rett vei.
 
Seks tegn på at man har en sjette sans

Seks tegn på at man har en sjette sans

3691 visninger
Klarsynte har en sterkere sjette sans, som gjør at de kan føle, se, høre og lukte ting som mannen i gata ikke kan. Uten veiledning kan dette være veldig skummelt for en person som ikke forstår hva som skjer med dem. Følgende er en kort liste over seks tegn som klarsynte bør være oppmerksom på;
 
Tre måter klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv

Tre måter klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv

6614 visninger
Moderne individer kan ha fått sin gave av klarsynt intuisjon fra arv gjennom århundrer. Når du ser på de ekstreme begrensningene i livet i tidens begynnelse, er det lett å se hvordan økt klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv i dag.
 
Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

1080 visninger
Det er magi i dette øyeblikket. Uten å gjøre noe utenom det vi allerede gjør, å være hvor som helst, bortsett fra hvor vi allerede er, og å vite hva vi allerede vet, er det magisk klart og tilgjengelig for oss å oppleve. Men det er noe som holder oss tilbake fra å få tilgang til denne magien - og det er tankene.
 
Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

2513 visninger
Hvis du har hatt forutsetninger om at du kan ha overnaturlige evner, men har hatt problemer med å komme inn i en riktig mental tilstand for å virkelig dykke inn i det, bør du fortsett å lese. Selv om det krever litt øvelse og disiplin for å finpusse dine ferdigheter, vil du sannsynligvis oppleve at tilgang til det åndelige riket blir lettere over tid, spesielt hvis du følger mine råd.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer