Wilma, Eksperthjelp, Klarsynt, Spåkone, Spåtelefon,

Wilma

Eksperthjelp, Klarsynt, Spåkone, Spåtelefon

Ring Wilma når du vil snakke med et sertifisert medium som kan forutsi din fremtid, men som også er sertifisert i helbredelse

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei og velkommen til meg, jeg heter Wilma! Du kan ringe meg og spørre alt som har å gjøre med livet ditt, og som det føles viktig for deg å få svar på. Jeg er en forstående og god lytter, og jeg hjelper deg med alt fra å forutsi din fremtid for å gi deg helbredelse. Hele mitt liv handler om det mediale og har alltid gjort. Jeg har arvet gaver som jeg har utviklet ved å bli sertifisert i helbredelse, og nå er jeg også et sertifisert medium. Dette betyr at jeg kan hjelpe deg med gode råd fra universet. Jeg kan hjelpe deg med å finne tapte ting og gi deg meldinger fra åndene eller gjøre en husrensing. Universet har ubegrensede ressurser og arbeidet mitt betyr at jeg jobber som et verktøy mellom dimensjonene og formidler meldinger derfra. Hvis du er nysgjerrig på din fortid, nåtid eller fremtid, kan jeg hjelpe deg. Føler du nysgjerrig på hva fremtiden har å tilby deg når det gjelder kjærlighet og relasjoner eller arbeid og så videre, bare spør meg. Jeg formidler meldingene med klare og ærlige svar. Du kan føle deg i gode hender når jeg sporer deg.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Drømmetyding

Drømmetyding

7063 visninger
Alle mennesker drømmer omtrent 5 drømmer hver natt, og hver drøm varer fra 15 til 40 minutter. Drømmetyding er en gammel teknikk som brukes under spådom på spåtelefonen. Det er våre dyktige synske spådamer som utfører disse.
 
Klarsynt healer

Klarsynt healer

78 visninger
Ved å søke en klarsynt healer vil en få hjelp til å bedre energiflyten i kroppen.
 
Slik kontrollerer du dine negative tanker

Slik kontrollerer du dine negative tanker

7010 visninger
Siden våre bevisste og ubevisste tanker og tro har en innvirkning på vår evne til å manifestere alt vi ønsker i livet, er det viktig å holde dem positive. Så denne artikkelen vil forklare hva man skal gjøre når man sliter med negative tanker.
 
Esterella - Den flamske nattergalen

Esterella - Den flamske nattergalen

1229 visninger
Den klareste stjernen på himmelen over Flandern heter Esterella. Les mer om esterella her:
 
Fem myter om klarsynte

Fem myter om klarsynte

10317 visninger
Det er mange myter rundt emnet klarsynthet. Her vil jeg gå igjennom 5 vanlige myter, og gi svar på hvert enkelt.
 
Seks tegn på at man har en sjette sans

Seks tegn på at man har en sjette sans

5281 visninger
Klarsynte har en sterkere sjette sans, som gjør at de kan føle, se, høre og lukte ting som mannen i gata ikke kan. Uten veiledning kan dette være veldig skummelt for en person som ikke forstår hva som skjer med dem. Følgende er en kort liste over seks tegn som klarsynte bør være oppmerksom på;
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer