Zandra, Healing, Synsk, Synske, Klarsynt, Spåtelefon, Spåkone, synske

Zandra

Healing, Synsk, Synske, Klarsynt, Spåtelefon, Spåkone

Zandra er en spåkone som alltid har vært klarkjennende. Med sine tarotkort kan hun veilede og støte deg i livet.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei. Det er jeg som er Zandra. Jeg er en kvinne som i tidlig alder oppdaget mitt kall i livet, og bruker mine evner som ett verktøy til å hjelpe andre. Over lang tid har jeg utviklet mine evner, og sammen med mine synske evner og tarotkort kan jeg hjelpe deg med å se frem i tid, løse noe fra fortiden og gi deg klarhet i hva som skjer i nåtiden. Ingen spørsmål eller henvendelser er dumme, med ett åpent hjerte og åpent sinn vil jeg svare på alle dine undringer og dilemmaer. Jeg driver også med healing, så skulle du trenge det er jeg her for deg. Når du ringer til meg skal du være trygg på at jeg lytter til alt du har å si og at alt vi snakker om blir mellom oss. Jeg er klar til å ta deg imot med åpne armer.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Grethe Bergheim skriver:

Hei Zandra. Takk for en flott samtale. Jeg skulle egnetlig snakke med en annen, men hun var opptatt og sjebnen ville jeg havnet hos deg. Det spesielle var at dere sa mye av det samme. Du har en mykere måte å si ting på, og du gav med fred i sjelen. Du har en veldig healande stemme og en ro som sitter i ennå. Du er en av de jeg kommer til å ringe flere ganger. Du gav meg ikke bare et håp, men konkrete svar som fungerer. Vil anbefale deg til andre også, Det samme gjelder flere av dine kolleger. Det flotte er at dere er flinke og alle, og alltid noen som er der når jeg trenger dere. Det er som om dere utfyller hverandre alle som en! Tusen takk for hjelpen og gleder meg til neste gang. Jeg skal ringe og oppdatere deg om alt som har skjedd her. Mvh Grethe.


Skrevet 31 januar, onsdag 12:02
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Muligheter og uenighet

Muligheter og uenighet

964 visninger
Bare fordi du er den som taper i dag, betyr ikke det at du ikke kan vinne i morgen. På samme måte betyr det ikke at om du er vinneren i dag, så kommer du aldri til å tape en kamp i livet.
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

9779 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
Munken som hjemsøkte

Munken som hjemsøkte

5793 visninger
Gjenferd, husrens og spådom er noe som mange er nysgjerrige på. Flere av oss har kanskje tenkt at vi trenger disse tingene for å kunne gå videre i livet?
 
Bes den guddommelige dvergen

Bes den guddommelige dvergen

7419 visninger
Nå skal du få lære om dvergen Bes, en fantastisk skikkelse som skulle skremme bort ondskap fra jorden.
 
Esterella - Den flamske nattergalen

Esterella - Den flamske nattergalen

1753 visninger
Den klareste stjernen på himmelen over Flandern heter Esterella. Les mer om esterella her:
 
Ti tegn på at du er født til å være en heks

Ti tegn på at du er født til å være en heks

2865 visninger
Hvis du noen gang har trodd at du kan være en heks, er det en mulighet for at du har rett. I de aller fleste tilfeller har hekser forkunnskap om hvem og hva de er, selv om deres spesifikke sti ikke er helt klar. Hvis den beskrivelsen passer med deg, kan følgende liste hjelpe deg med å bedre definere banen din eller bekrefte at du er på rett vei.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer