Zandra, Healing, Synsk, Synske, Klarsynt, Spåtelefon, Spåkone, synske

Zandra

Healing, Synsk, Synske, Klarsynt, Spåtelefon, Spåkone

Zandra er en spåkone som alltid har vært klarkjennende. Med sine tarotkort kan hun veilede og støte deg i livet.

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

 
Trykk her for å ringe nå!
 

Hei. Det er jeg som er Zandra. Jeg er en kvinne som i tidlig alder oppdaget mitt kall i livet, og bruker mine evner som ett verktøy til å hjelpe andre. Over lang tid har jeg utviklet mine evner, og sammen med mine synske evner og tarotkort kan jeg hjelpe deg med å se frem i tid, løse noe fra fortiden og gi deg klarhet i hva som skjer i nåtiden. Ingen spørsmål eller henvendelser er dumme, med ett åpent hjerte og åpent sinn vil jeg svare på alle dine undringer og dilemmaer. Jeg driver også med healing, så skulle du trenge det er jeg her for deg. Når du ringer til meg skal du være trygg på at jeg lytter til alt du har å si og at alt vi snakker om blir mellom oss. Jeg er klar til å ta deg imot med åpne armer.

[@lang.availablelangs]
 

Kundeomtaler

Grethe Bergheim skriver:

Hei Zandra. Takk for en flott samtale. Jeg skulle egnetlig snakke med en annen, men hun var opptatt og sjebnen ville jeg havnet hos deg. Det spesielle var at dere sa mye av det samme. Du har en mykere måte å si ting på, og du gav med fred i sjelen. Du har en veldig healande stemme og en ro som sitter i ennå. Du er en av de jeg kommer til å ringe flere ganger. Du gav meg ikke bare et håp, men konkrete svar som fungerer. Vil anbefale deg til andre også, Det samme gjelder flere av dine kolleger. Det flotte er at dere er flinke og alle, og alltid noen som er der når jeg trenger dere. Det er som om dere utfyller hverandre alle som en! Tusen takk for hjelpen og gleder meg til neste gang. Jeg skal ringe og oppdatere deg om alt som har skjedd her. Mvh Grethe.


Skrevet 31 januar, onsdag 12:02
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Bes den guddommelige dvergen

Bes den guddommelige dvergen

6280 visninger
Nå skal du få lære om dvergen Bes, en fantastisk skikkelse som skulle skremme bort ondskap fra jorden.
 
Munken som hjemsøkte

Munken som hjemsøkte

5202 visninger
Gjenferd, husrens og spådom er noe som mange er nysgjerrige på. Flere av oss har kanskje tenkt at vi trenger disse tingene for å kunne gå videre i livet?
 
Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

8073 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

1080 visninger
Det er magi i dette øyeblikket. Uten å gjøre noe utenom det vi allerede gjør, å være hvor som helst, bortsett fra hvor vi allerede er, og å vite hva vi allerede vet, er det magisk klart og tilgjengelig for oss å oppleve. Men det er noe som holder oss tilbake fra å få tilgang til denne magien - og det er tankene.
 
Seks tegn på at man har en sjette sans

Seks tegn på at man har en sjette sans

3691 visninger
Klarsynte har en sterkere sjette sans, som gjør at de kan føle, se, høre og lukte ting som mannen i gata ikke kan. Uten veiledning kan dette være veldig skummelt for en person som ikke forstår hva som skjer med dem. Følgende er en kort liste over seks tegn som klarsynte bør være oppmerksom på;
 
Ceasar - den snakkende hunden

Ceasar - den snakkende hunden

5550 visninger
Jeg har alltid vært opptatt av hunder og hva de har på hjertet. Historien er svært spesiell og rørende, en av de sterkeste opplevelsene jeg har hatt.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer