Ønsker du faktura?

Om du ikke ønsker å betale via telefonen

Ring 21492000. Da vil du få en anonym faktura sendt, enten via e-post eller som brev. Tiden regnes fra du begynner å snakke med veilederen, til samtalen avsluttes. 

Veilederne våre kan svare deg på det meste, men de gir ikke råd om sykdommer, graviditet eller spill. Det er gratis å lytte til veiledernes presentasjoner før du bestemmer deg for hvem du vil snakke med. Det er også gratis å høre på de spennende mediale lydkursene våre.

Hvis den veilederen du har bestemt deg for å snakke med, ikke er pålogget, kan du velge å kalle på vedkommende. Da trykker du på en knapp i menyen. Da blir det sendt en beskjed til denne veileren, som så kan logge seg på og koples sammen med deg. I telefonmenyen finner du også de spennende lydkursene som er laget av eksperter på de aktuelle områdene. Disse lydekursene er gratis.

Om du ønsker å gå tilbake til hovedmenyen i løpet av samtalen med en veileder, trykker du 9 på din telefon. Samtalen koster 39.90 pr minutt, med en minstebetaling på 15 minutter. I tillegg kommer det en faktureringsavgift på 95 kroner. Fakturaen har en betalingsfrist på 20 dager fra fakturadato.

Hvis du ikke kan kobles frem, kan det være fordi vi ikke vet hvor vi skal sende fakturaen din. Det kan også være at kredittgrensen din er nådd, at fakturaen ikke er betalt ennå, eller at du har et skjult eller beskyttet nummer. I begge tilfeller må du kontakte vår kundeservice.

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer