Spå

La en av våre klarsynte spå deg. Våre klarsynte vil gi deg veiledning og svar på dine spørsmål

Spå

For å få en synsk lesing kan du ringe en av våre klarsynte. Når du ringer våre klarsynte, vil du bli varmt mottatt. Med empati vil de gi deg en dybdeveiledning og hjelpe deg få mer innsikt i ditt eget personlige liv. De vil svare på nøkkelspørsmål som er viktige for din åndelige utvikling og indre styrke. Ikke vær sjenert for å stille spørsmål. Det er det vi er her for, og det er nettopp svarene vi søker å gi deg. Det du velger å snakke om vil forbli mellom oss og du kan få et uavhengig, nytt perspektiv på saken og en ny driv på veien. Å gå rundt å gruble over gamle situasjoner er ikke sunt. Motta svarene du trenger for å gå videre med hodet hevet og kjenne solen skinne på ansiktet.

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer,...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 
Anna
LEDIG
 

Presentasjon kommer snart

Hva er egentlig fremgangsmåten når man spår? Vel, det kommer an på hvem du spør. Ulike klarsynte har ulike måter å arbeide på. For noen begynner arbeidet allerede før de møter personen de skal ha en lesning med. Altså at de mediterer eller på andre vis «renser» bort gamle energier slik at de er klare til å motta dine energier. Andre anser seg selv som en slags åpen kanal, klare til å ta imot beskjeder eller tegn når det skulle være. Felles for de som arbeider som klarsynt er som regel at de «stiller seg inn» på den som søker hjelp. Dette kan foregå ved at de stiller spørsmål, at de legger kort eller at de tar på deg. At du føler deg vel og varmt mottatt under lesningen er vanligvis noe alle vektlegger.

Tankevekkende artikler

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_