KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030  

26 kr/min  

 

Å håndtere følelsen av ufullstendighet

Hvis du noen gang har følt deg tom og ufullstendig, da vet du også hvor tidkrevende disse følelsene kan være. Heldigvis kan du finne noen der ute som kan hjelpe, og ikke nødvendigvis terapeuter som vil sette deg på medisiner.

Å håndtere følelsen av ufullstendighet
Å håndtere følelsen av ufullstendighet

Hvordan ufullstendighet kan definere deg

Jeg la merke til en tom følelse i tenårene mine. Jeg kunne ikke identifisere det, så jeg prøvde å ignorere det. På jobben eller i skolen, og selv i sosiale omgivelser, følte jeg en tomhet i meg. Noen ganger var det sentralisert i magen min. På andre tidspunkter syntes følelsen å ta over hele kroppen min. Selv nena mine føltes hule.

Manglende forståelse var en del av problemet ved å håndtere disse erfaringene. Hvorfor følte jeg det på denne måten? Hva forårsaket det? Var det noe jeg manglet? Noe jeg ikke gjorde? Jeg prøvde å meditere, brukte utallige timer på introspeksjon, men ingen svar kom til meg. Ingenting virket fornuftig nok til å ta hensyn til. Jeg lurte noen ganger på om jeg var merkelig, annerledes eller på en eller annen måte defekt.

Jeg vendte meg til alkohol og narkotika i midten av tenårene mine. Og plutselig begynne å dumme meg ut eller rømme fra mine følelser av tomhet og ufullkommenhet var ikke et resultat av lykke. Jeg valgte bevisst å endre min oppfatning av virkeligheten gjennom sprit og marihuana som et forsvar mot de følelsene jeg var usikker på. Noen dager ville jeg ikke engang krype ut av sengen. Andre dager måtte jeg tvinge meg til å dusje eller gå på jobb.

Virkningene på livet ditt

Ingen fase i livet mitt gikk uberørt av min ufullkommenhet. Det endret mitt humør, som påvirket mitt forhold til familie og venner, kolleger, selv potensielle kjærester. Mitt skolearbeid led, og til slutt droppet jeg ut av videregående.

Jeg vandret gjennom livet overbevist om at jeg på en eller annen måte var ødelagt, ikke funksjonell, ikke engang helt menneskelig. Å leve på denne måten, og tenke på denne måten vil ødelegge livet ditt. Det ødela nesten mitt. På et tidspunkt drakk jeg tre store flasker vodka på en uke. Jeg drakk meg til bevisstløshet.

Jeg betrakter meg selv som en forfatter, og håper å publisere romaner etterhvert. Noe om visuell kunst - spesielt moderne kunst og maleri - har alltid fascinert meg. Mye av mitt skriftlige arbeid inneholdt visuelle elementer fra malerier. Jeg har til og med oppfunnet og beskrevet malerier i sammenheng med historiene mine.

Da livet mitt gikk brått nedover, falmet min lidenskap for skriving. Men hva kunne jeg gjøre for å forbedre livet mitt? Psykiatere anbefalte meg medisinering og lot meg føle meg som mindreverdig. Og det gjorde at jeg følte meg hjernedød. Men det fylte ikke den tomheten i meg. Hverken medisiner eller terapi tok bort den følelsen av ufullkommenhet.

Deretter foreslo en venn å besøke en klarsynt som kunne spå meg i tarotkort. I utgangspunktet mislikte jeg forslaget. Hvis ingen andre metoder hadde funket, hvorfor skulle sa en klarsynt klare det? Etter noen kvelder med overtaling, bestemte jeg meg for å besøke en. Og tro det eller ei, det forandret livet mitt.

Jeg hadde skrevet historier og romaner siden jeg var barn. Min klarsynte fokuserte på dette aspektet av livet mitt, den kreative siden, og visste at noe var galt. Hun fortalte meg at lidenskapene mine var feilplassert. Kreativiteten i meg var visuell, ikke nedskrevet. Jeg følte meg ikke hel fordi hun sa at jeg var ufullstendig.

Jeg visste at hun hadde rett. Det var faktisk en åpenbaring. Jeg kjøpte maling og lerret senere den dagen, og livet mitt har aldri vært bedre. Jeg er ikke lenger bekymret for sprit eller narkotika, og det føles det som om jeg nå lever et mer fullstendig liv. Og det er alt takket være min klarsynte venn. Kanskje det i første omgang ikke appellerer til deg, men hvis du sliter med å fylle et tomrom inne i deg, hvis du prøver å forstå en følelse av ufullkommenhet, vil du kanskje vurdere å prøve en synsk eller klarsynt. Selv om du er skeptisk. Jeg var skeptisk - og min klarsynte guide forandret livet mitt. Hvem vet? Man kan også endre ditt.
Fortvil ikke, du er ikke alene.

 

Vil du snakke om Å håndtere følelsen av ufullstendighet ring til:

 
Liza
Ledig
 
Pendel, Synsk, Medium, Healing, Synske, Spådame

Liza er her på spåtelefonen for deg. Hun er synsk og tilbyr deg eksperthjelp av...

 
Viktoria
Ledig
 
Spåtjenester, Eksperthjelp, Spådame, Spåkone, Tarotkort, Spåtelefon
Viktoria er en positiv og sterk spådame som har lang erfaring med å spå. Hennes...
Bloggere
 
Annie
Ledig
 
Englekort, Pendel, Spåtjenester, Klarsynte, Klarsynt, Spådame
Spåkonen Annie er dyktig på spådom, hun bruker tarotkort som gir deg tydelige svar....
 
Ella
Ledig
 
Spådame, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Drømmetydning

presentation kommer snart

 
 

Artikkelforslag til deg

Forstå og utforsk din vei i livet

Forstå og utforsk din vei i livet

1280 visninger

Hvert eneste menneske har en hensikt med sitt liv. Vi forstår ikke alltid hvor veien går, men vi kan lære mer om det hvis vi åpner våre hjerter og sinn.

 
Et mjau fra den andre siden

Et mjau fra den andre siden

8632 visninger
Selv spådamer kan bli overrasket innimellom. Dette er en liten fortelling om en katt som viste seg som en ånd.
 
Regnbuebarn

Regnbuebarn

9740 visninger

Regnbuebarn er barn som viser ekstraordinære evner fra en svært tidlig alder. De kan vise synske talenter eller til og med overnaturlige gaver. Noen tror at regnbuebarn representerer den retningen menneskeheten utvikler seg mot. Andre tror at regnbuebarn er etterkommere av stjernebarna som ble sendt til jorden fra andre steder i kosmos (eller fra en annen dimensjon) for å lede menneskeheten mot opplysning.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer