Å håndtere følelsen av ufullstendighet

Hvis du noen gang har følt deg tom og ufullstendig, da vet du også hvor tidkrevende disse følelsene kan være. Heldigvis kan du finne noen der ute som kan hjelpe, og ikke nødvendigvis terapeuter som vil sette deg på medisiner.

Å håndtere følelsen av ufullstendighet
Å håndtere følelsen av ufullstendighet

Hvordan ufullstendighet kan definere deg

Jeg la merke til en tom følelse i tenårene mine. Jeg kunne ikke identifisere det, så jeg prøvde å ignorere det. På jobben eller i skolen, og selv i sosiale omgivelser, følte jeg en tomhet i meg. Noen ganger var det sentralisert i magen min. På andre tidspunkter syntes følelsen å ta over hele kroppen min. Selv nena mine føltes hule.

Manglende forståelse var en del av problemet ved å håndtere disse erfaringene. Hvorfor følte jeg det på denne måten? Hva forårsaket det? Var det noe jeg manglet? Noe jeg ikke gjorde? Jeg prøvde å meditere, brukte utallige timer på introspeksjon, men ingen svar kom til meg. Ingenting virket fornuftig nok til å ta hensyn til. Jeg lurte noen ganger på om jeg var merkelig, annerledes eller på en eller annen måte defekt.

Jeg vendte meg til alkohol og narkotika i midten av tenårene mine. Og plutselig begynne å dumme meg ut eller rømme fra mine følelser av tomhet og ufullkommenhet var ikke et resultat av lykke. Jeg valgte bevisst å endre min oppfatning av virkeligheten gjennom sprit og marihuana som et forsvar mot de følelsene jeg var usikker på. Noen dager ville jeg ikke engang krype ut av sengen. Andre dager måtte jeg tvinge meg til å dusje eller gå på jobb.

Virkningene på livet ditt

Ingen fase i livet mitt gikk uberørt av min ufullkommenhet. Det endret mitt humør, som påvirket mitt forhold til familie og venner, kolleger, selv potensielle kjærester. Mitt skolearbeid led, og til slutt droppet jeg ut av videregående.

Jeg vandret gjennom livet overbevist om at jeg på en eller annen måte var ødelagt, ikke funksjonell, ikke engang helt menneskelig. Å leve på denne måten, og tenke på denne måten vil ødelegge livet ditt. Det ødela nesten mitt. På et tidspunkt drakk jeg tre store flasker vodka på en uke. Jeg drakk meg til bevisstløshet.

Jeg betrakter meg selv som en forfatter, og håper å publisere romaner etterhvert. Noe om visuell kunst - spesielt moderne kunst og maleri - har alltid fascinert meg. Mye av mitt skriftlige arbeid inneholdt visuelle elementer fra malerier. Jeg har til og med oppfunnet og beskrevet malerier i sammenheng med historiene mine.

Da livet mitt gikk brått nedover, falmet min lidenskap for skriving. Men hva kunne jeg gjøre for å forbedre livet mitt? Psykiatere anbefalte meg medisinering og lot meg føle meg som mindreverdig. Og det gjorde at jeg følte meg hjernedød. Men det fylte ikke den tomheten i meg. Hverken medisiner eller terapi tok bort den følelsen av ufullkommenhet.

Deretter foreslo en venn å besøke en klarsynt som kunne spå meg i tarotkort. I utgangspunktet mislikte jeg forslaget. Hvis ingen andre metoder hadde funket, hvorfor skulle sa en klarsynt klare det? Etter noen kvelder med overtaling, bestemte jeg meg for å besøke en. Og tro det eller ei, det forandret livet mitt.

Jeg hadde skrevet historier og romaner siden jeg var barn. Min klarsynte fokuserte på dette aspektet av livet mitt, den kreative siden, og visste at noe var galt. Hun fortalte meg at lidenskapene mine var feilplassert. Kreativiteten i meg var visuell, ikke nedskrevet. Jeg følte meg ikke hel fordi hun sa at jeg var ufullstendig.

Jeg visste at hun hadde rett. Det var faktisk en åpenbaring. Jeg kjøpte maling og lerret senere den dagen, og livet mitt har aldri vært bedre. Jeg er ikke lenger bekymret for sprit eller narkotika, og det føles det som om jeg nå lever et mer fullstendig liv. Og det er alt takket være min klarsynte venn. Kanskje det i første omgang ikke appellerer til deg, men hvis du sliter med å fylle et tomrom inne i deg, hvis du prøver å forstå en følelse av ufullkommenhet, vil du kanskje vurdere å prøve en synsk eller klarsynt. Selv om du er skeptisk. Jeg var skeptisk - og min klarsynte guide forandret livet mitt. Hvem vet? Man kan også endre ditt.
Fortvil ikke, du er ikke alene.

 

Vil du snakke om Å håndtere følelsen av ufullstendighet ring til:

 
Auriel
Ledig
 
Eksperthjelp, Healing, Heks, Klarsynte, Klarsynt, Medium, Spådame, Spåkone, Spåtjenester, Synsk

Med sine krystallklare og direkte svar er Auriel en spåkvinne og et medium som...

 
Amanda
Ledig
 
Tarotkort, Spådame, Drømmetydning, Eksperthjelp, Heks, Spåtjenester, Medium, Healing, Spåtelefon, Klarsynt

presentation kommer snart

Bloggere
 
Irina
Ledig
 
Eksperthjelp, Medium, Klarsynte, Spådame, Spåtelefon, Tarotkort, Klarsynt, Spåkone, Synske, Spåtjenester

Irina er en spådame med hjerte på rette plassen. Hun bruker tarotkort når hun svarer...

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Spåkone

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

 
 

Artikkelforslag til deg

Synsk

Synsk

1161 visninger

Den nye partneren min er synsk! Kan jeg aldri ty til en hvit løgn igjen?

 
Den nye partneren min er synsk!

Den nye partneren min er synsk!

721 visninger

Kan jeg aldri ty til en hvit løgn igjen?

 
Seks tegn på at man har en sjette sans

Seks tegn på at man har en sjette sans

13913 visninger

Klarsynte har en sterkere sjette sans, som gjør at de kan føle, se, høre og lukte ting som mannen i gata ikke kan. Uten veiledning kan dette være veldig skummelt for en person som ikke forstår hva som skjer med dem. Følgende er en kort liste over seks tegn som klarsynte bør være oppmerksom på.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer