Å komme seg gjennom smerte

I en perfekt verden ville våre liv være smertefri og full av glede. Å komme seg gjennom smerte er desverre nødvendig

Å komme seg gjennom smerte
Å komme seg gjennom smerte

Ingen har kun opplevd glede i livet sitt. Dessverre er opplevelsen av sorg og smerte en del av det å være et menneske. Å komme seg gjennom smerte er en viktig og uunngåelig del av livet.

Når du går gjennom gode tider, er det lett å tro at du aldri vil være utsatt for triste eller depressive følelser igjen. Men hvis du mister en nær og kjær, eller opplever en alvorlig tragedie, er det lett å la mørket ta over.

Tillat deg å sørge

Den største feilen folk gjør når man analyserer smerte, er at man tenker at følelser som smerte og sorg er negative. Mange mennesker som følger loven om tiltrekning eller andre former for positiv tenkning, vil ofte forsøke å tvinge seg til å presse alle negative følelser og tanker ut av deres sinn. Men alle som har prøvd å gjøre dette, vil fortelle deg at når du virkelig lider, vil det bare gjøre problemet som blir større.

Det viktigste du kan gjøre er å tillate deg å føle følelsene som fyller deg akkurat nå. Å skyve dem bort vil faktisk bare forsterke dem og gi dem mer kraft. Det er imidlertid en forskjell mellom å tillate deg selv å føle og tillate deg å dyrke dem. Gå gjennom det, men ikke gå deg vill i det.

Hold på håpet ditt

Det er ikke noe naivt ved å ha håp. Faktisk er de som ikke har håp, de som er naive, fordi de ikke klarer å se hvor mange mennesker som har steget tilbake til toppen etter personlige tragedier og nederlag.

Hvis du går gjennom noe vanskelig, la deg selv føle følelsene dine, men mist aldri håp om en lysere morgen. Håpet er det som holder oss i live og det som inspirerer oss til å fortsette å kjempe og aldri gi opp. Håp er en viktig del av det å komme seg gjennom smerte

Dette er en av måtene som klarsynte og synske kan være uvurderlige i vanskelige tider. Et glimt av hva som kommer og veiledning fra åndeverdenen kan være svært nyttig for å hjelpe deg med å holde liv i håpet. Noen ganger føler du deg ekstremt nær den følelsen av optimisme, men trenger bare det lille nysset av informasjon som vil minne deg om at i morgen skal bli en ny dag.

Du er ikke den første, du vil ikke være den siste

Det er trøstende å huske at du ikke er den første personen som har gått gjennom vanskeligheter, og du vil heller ikke være den siste. Vi opplever alle kamper i våre liv som kan gi oss mye smerte. Du kan ikke bare knipse fingrene dine og være på et bedre sted med en gang, men du kan tillate deg å oppleve smerte og å sørge, men husk at det er lykkeligere dager i vente. Å komme seg gjennom smerte innebærer at du må tråkke gjennom gjørma for å komme over til andre siden noen ganger.

 
 

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kjærlig og intuitiv jordengel som elsker å formidle guddommelige budskap...

 

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Esterella spåtjenester

Esterella spåtjenester

Hva ligger i navnet Esterella spåtjenester har valgt å benytte seg av? Og hvilke mysterier skjuler seg i...
 
Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_