Å komme seg gjennom smerte

I en perfekt verden ville våre liv være smertefri og full av noe annet enn glede. Selv om dette kanskje ikke er en realitet for oss alle, betyr det ikke at du ikke kan fortsette gjennom selv de tøffeste forholdene.

Å komme seg gjennom smerte
Å komme seg gjennom smerte

Det er lite trolig at du møter noen som kun har opplevd glede i livet sitt. Dessverre er opplevelsen av sorg og smerte en del av det å være et menneske. Når du går gjennom gode tider, er det lett å tro at du aldri vil være utsatt for triste eller depressive følelser igjen. Men hvis du mister en nær og kjær, eller opplever en alvorlig tragedie, er det lett å la mørket ta over.

Tillat deg å sørge

Den største feilen folk gjør når man analyserer smerte, er at man tenker at følelser som smerte og sorg er negative. Mange mennesker som følger loven om tiltrekning eller andre former for positiv tenkning, vil ofte forsøke å tvinge seg til å presse alle negative følelser og tanker ut av deres sinn. Men alle som har prøvd å gjøre dette, vil fortelle deg at når du virkelig lider, vil det bare gjøre problemet som blir større.

Det viktigste du kan gjøre er å tillate deg å føle følelsene som fyller deg akkurat nå. Å skyve dem bort vil faktisk bare forsterke dem og gi dem mer kraft. Det er imidlertid en forskjell mellom å tillate deg selv å føle og tillate deg å dyrke dem. Gå gjennom det, men ikke gå deg vill i det.

Hold på håpet ditt

Det er ikke noe naivt ved å være håpløs. Faktisk er de som er syke av håp, de som er naive, fordi de ikke klarer å se hvor mange mennesker som har steget tilbake til toppen etter personlige tragedier og nederlag.

Hvis du går gjennom noe vanskelig, la deg selv føle følelsene dine, men mist aldri håp om en lysere morgen. Håpet er det som holder oss i live og det som inspirerer oss til å fortsette å kjempe og aldri gi opp.

Dette er en av måtene som klarsynte og synske kan være uvurderlige i vanskelige tider. Et glimt av hva som kommer og veiledning fra åndeverdenen kan være svært nyttig for å hjelpe deg med å holde liv i håpet. Noen ganger føler du deg ekstremt nær den følelsen av optimisme, men trenger bare det lille nysset av informasjon som vil minne deg om at i morgen skal bli en ny dag.

Du er ikke den første, du vil ikke være den siste

Det er trøstende å huske at du ikke er den første personen som har gått gjennom vanskeligheter, og du vil heller ikke være den siste. Vi opplever alle kampene i våre liv som kan gi oss mye smerte. Du kan ikke bare knipse fingrene dine og være på et bedre sted med en gang, men du kan tillate deg å oppleve smerte og å sørge, men husk at det er lykkeligere dager i vente.  Dette  er noe klarsynte kan fortelle deg mer om. 

 

Vil du snakke om Å komme seg gjennom smerte ring til:

Bloggere
 
Magdalena
Ledig
 
Drømmetydning, Tarotkort, Klarsynte, Englekort, Spådame, Spåtelefon, Eksperthjelp, Spåtjenester, Synsk, Synske

En åndelig hvit heks som gir deg spåtjenester. Som spådame bruker hun tarotkort,...

Bloggere
 
Laura
Ledig
 
Eksperthjelp, Healing, Drømmetydning, Klarsynte, Medium, Klarsynt, Heks, Spåtelefon, Spådame, Tarotkort

Som utdannet psykolog og med mediale evner er Laura en av våre best utdannede...

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Spåkone

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

 
Amanda
Opptatt
 
Tarotkort, Spådame, Drømmetydning, Eksperthjelp, Heks, Spåtjenester, Medium, Healing, Spåtelefon, Klarsynt

presentation kommer snart

 
 

Artikkelforslag til deg

Anbefalte klarsynte

Anbefalte klarsynte

1153 visninger

Anbefalte klarsynte gir deg spådommer om de viktige spørsmålene i livet ditt. Anbefalte klarsynte gir deg spådommer om de viktige spørsmålene i livet ditt.

 
Spålinje

Spålinje

1064 visninger

Lurer du på hvordan det er å jobbe på en spålinje? Her er et glimt av en spådames hverdag.

 
Sol horoskop

Sol horoskop

2717 visninger

Sol horoskop tilbyr dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer