Aktiv meditasjon

Aktiv meditasjon. Det er magi i dette øyeblikket. Med aktiv meditasjon er det klart og tilgjengelig for deg å oppleve

Aktiv meditasjon
Aktiv meditasjon

Tankeblokkering

Sinnets jobb er å fornemme og bearbeide fortiden og forberede seg på fremtiden. Den er ansvarlig for de praktiske sakene i våre liv, og har liten bekymring for magi. Men tankene er ment å være et verktøy som vi kan bruke når det trengs, og skru av når det ikke er behov for det. I aktiv meditasjon velger vi å skru ned sinnet og eksistere i øyeblikket. Det kan føles skummelt å skru av våre bekymringer om fortid og fremtid, men å praktisere aktiv meditasjon lærer oss at sinnet alltid er der og venter på at vi skal det slå på igjen når vi trenger det.

Magi finnes i rommet bak sinnet

I aktiv meditasjon kan vi få tilgang til rommet bakerst sinnet og oppleve øyeblikkets magi.

Når vi holder våre barn. Vi legger nesen til hodet og puster inn. Vi lukter såpe og den søte duften av livet. Vi føler deres glatte hud. Og hører lyden av luft, flyte inn og ut av små neser. Vi er virkelig der med dem, og dette er aktiv meditasjon.

Når vi spiser måltider som nærer kroppene våre, slår vi av TV-en og legger vekk telefonene våre. Vi ser på maten på tallerkenen vår, og vi føler oss takknemlige. Vi føler gaffelen i hånden og hører lyden som den lager på tallerkenen. Vi løfter maten til munnen og smaker smakene. Vi føler at teksturene endres når vi tygger. Vi opplever fullt ut å spise, og dette er aktiv meditasjon.

Og så skyller vi tallerkenen. Vi føler det varme vannet på hendene våre. Vi lukter såpe. Og oppvask blir en aktiv meditasjon.

Når vi trener aktiv meditasjon, er vi våkne som barn. Vi er i ærefrykt for verden rundt oss og takknemlig for å være i live. Vi smaker den søte lettelsen som bare kommer når fortid og fremtid slippes for å være det de var og vil være. Vi er her, ikke der, og det er magi i dette øyeblikket.

Og når vi velger å snu tankene tilbake fordi vi trenger å lage en plan, er det ferskere og skarpere fordi de har hatt en sjanse til å hvile.

Fordi du ble trukket til denne artikkelen og deretter valgte å lese den, er du sannsynligvis klar til å bevege deg til rommet bakerst i sinnet hvor magien bor. Føler du at det du leser er sannheten, utenfor ditt sinn og på et høyere nivå? Da er det kanskje på tide at du får tilgang til den magiske stillheten som allerede finnes i deg

 
 

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kjærlig og intuitiv jordengel som elsker å formidle guddommelige budskap...

 

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Esterella spåtjenester

Esterella spåtjenester

Hva ligger i navnet Esterella spåtjenester har valgt å benytte seg av? Og hvilke mysterier skjuler seg i...
 
Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_