KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 

Åndelige drømmer. Når drømmer blir et tegn.

Har du drømmer eller visjoner som faktisk kommer til å skje? I så fall er du ikke alene, mange har klarsynte drømmer, og det er mange typer klarsynte drømmer du kan ha.


Åndelige drømmer. Når drømmer blir et tegn.
Åndelige drømmer. Når drømmer blir et tegn.

Forutanelser

Premonisjoner forveksles ofte med forutseende drømmer. Premonisjoner handler imidlertid mer om magefølelser og intuisjon. Du kan ha en intuitiv følelse av noe, vanligvis mens du er våken, og du kan til og med se visjoner av det. Det er for det meste en følelse du har av at noe kommer til å skje. Fordi det skjer mens du er våken, kan det ikke være det samme som å ha en drøm om noe som skjer i fremtiden.

Forutseende drømmer


Prekognisjon eller forutseende drømmer, derimot, er drømmer du har når du sover, som forutsier ting i fremtiden. Du kan ha en drøm en natt og finne ut at det kommer til å skje. Det kan være at noe dårlig skjer, men det kan også være at noe godt kommer til å skje. Dette er vanligvis gjentakende drømmer, så du kan ha dem mer enn en gang.

Telepatiske drømmer

Telepatiske drømmer oppstår når du kommuniserer med en annen person gjennom drømmen din eller om du deler drømmer med noen. Dette kan bety at du og en annen person har samme drøm, eller noen som ikke er fysisk tilstede med deg, kommuniserer med deg. Disse drømmene kan falle inn i forutseende drømmer, fordi du kan ha en felles forutanelse om en hendelse som skjer i fremtiden og deretter finne ut at noen andre hadde samme forutseende drøm du hadde.

Forslag til å forklare dine åndelige drømmer og visjoner

Hvis du sliter med å forstå hva dine klarsynte og åndelige drømmer og syn kan bety, er det noen ting du kan gjøre for å hjelpe deg med å finne ut alt. Du kan skrive dagbok over alle dine drømmer og visjoner. Å gjøre dette vil hjelpe deg med å huske drømmene dine bedre, og det vil også hjelpe deg med å identifisere gjentagende temaer, symboler og hendelser i drømmene dine. Vær også oppmerksom på drømmer som gjentas flere ganger. Det kan være at det er en advarsel eller noe du trenger å lære av drømmen for å forbedre livet ditt eller til og med andres liv. Det kan også bidra til å konsultere en klarsynt eller annen intuitiv person som har erfaring med å forbinde energiene til menneskene rundt dem for å hjelpe deg gjennom å forstå hva dine drømmer kan bety.

Studier har blitt utført, og det ble funnet at over halvparten av alle spirituelle hendelser, som forutsetninger, skjer i drømmer. Hvis du har klarsynte drømmer, er du ikke alene. Hvis du føler deg fast og forvirret om dine åndelige drømmer eller visjoner, og hva de kan bety, kan vårt nettverk av synske og intuitive tarotkort readers hjelpe.

 

Kontakt oss for å bli koblet til en ekspert som vil spå deg om hva som skjer i livet ditt.

 

Referanser:
Allen, Jackie. "Psychic Dreams: Når en drøm blir et syn." Psychic Elements Blog, 23. desember 2014, https://psychicelements.com/blog/psychic-dreams/
Hamilton-Parker, Craig. "Har du hatt en psykisk drøm eller visjon?" Psychics UK, http://psychics.co.uk/blog/psychic-dreams-and-visions/
Psykisk Hecate. "Forskjell mellom premonisjon og precognisjon." Spirituelle opplevelser, http://www.psychic-experiences.com/psychic-articles/premonition-recognition.php

 

Vil du snakke om Åndelige drømmer. Når drømmer blir et tegn. ring til:

 
Cleo
Ledig
 
Eksperthjelp, Tarotkort, Spåtelefon, Spåtjenester, Klarsynt, Spådame

Presentasjonen kommer snart

 
Clair
Ledig
 
Heks, Synsk, Spådame, Healing, Medium, Tarotkort
Clair har jevnlig kontakt med åndeverden, hun har bred erfaring. Hun er synsk og vil...
Bloggere
 
Susanne
Ledig
 
Spådame, Eksperthjelp, Medium, Pendel, Spåkone, Spåtelefon
Susanne er en spådame som hjelper deg når du behøver noen som lytter og gir klare...
 
Viktoria
Ledig
 
Spåtjenester, Eksperthjelp, Spådame, Spåkone, Tarotkort, Spåtelefon
Viktoria er en positiv og sterk spådame som har lang erfaring med å spå. Hennes...
 
 

Artikkelforslag til deg

Skap en magisk verden

Skap en magisk verden

1974 visninger
Da vi ble født var vi ikke klar over denne verden. Vi var ikke klar over hvordan denne verden ble skapt. Nå, som voksne, vet vi at alle ting på denne planeten er skapt av oss, og vi antar at vi vil skape mer. De tingene som finnes nå er resultatet av det arbeidet vi gjorde i fortiden. Fremtiden vil være resultatet av det vi prøver å skape nå. På den måten kan vi godt si at vi mennesker er medskapere av denne verden.
 
En liten historie om røkelse

En liten historie om røkelse

6692 visninger
Røkelse er noe vi fleste har kjent lukten av. Men vet vi hvorfor og hva den ble brukt til 4000 f.Kr?
 
Dommedag og katastrofer

Dommedag og katastrofer

1427 visninger
Denne artikkelen er om året 2012, og andre tanker rundt jordens undergang. Husker dere hypotesen om at verden skulle gå under i 2012? Det var mange mennesker som var veldig redde.
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer