KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 

Bes den guddommelige dvergen

Nå skal du få lære om dvergen Bes, en fantastisk skikkelse som skulle skremme bort ondskap fra jorden.


Bes den guddommelige dvergen
Bes den guddommelige dvergen

Når det er snakk om antikens Egypt og den tids fasinerende guder sikter man ofte på guder som Osiris, Isis, Anubis, Hurus og Set for å nevne de mest kjente. Til de store gudene ble det bygget tempel og de hade egne prester som hade ansvaret for de religiøse ritualene. Deres navn og utseende har vi ofte sett bilder av og de har brent seg inn på vårt minne.

Men det finnes en gud som var så kjent at nesten hvert eneste hjem hadde en statue av han. Denne guden hadde hverken tempel eller en egen prest, men likevel stor respekt. Og han var en av Egypt sin mest sentrale og elskede gud. Vi snakker om dvergguden Bes.

Hans opprinnelse er ikke kjent, det sies at han har aner fra Midtøsten og Afrika. I begynnelsen var han faraoenes beskytter, men etterhvert ble han svært populær blant folket. Han ble hedret som beskytter av hjemmet, barna, kvinnene, seksualitet, dans, musikk og krig. Han ble avbildet som en bastant dverg med skremmende ansiktstrekk. Dette skulle være til hjelp for å skremme bort alt det onde. De fleste av gudene i Egypt ble avbildet i profil, men Bes ble avbildet i front. Bildet av han kunne ofte bli observert på møbler, speil og sminkekoster.

De aller fleste hjem hade en statue til ære for han. Akkurat som legenden Horus da han var barn. Dette førte til at han ble barnas, kvinnenes og fødselens beskytter. Dersom det viste seg at en kvinne hade en tøff fødsel foran seg, skulle man sette en statue av Bes ved hennes hode og søke hans hjelp. Gjennom dans, skrik og lage lyd med sin rangle skulle Bes skremme bort de negative energiene som kunne røre seg under kvinnens fødsel.

Når man så små barn le og smile, ble det sagt at Bes var den som sto foran de og gjorde grimaser.

Ettersom Bes drev bort onde ånder var det mange Egyptere som satte en statue av Bes på trappen utenfor huset deres. Noen valgte å tatovere hans bilde på kroppen for å få beskyttelse. Flere artister valgte å tatovere seg, ettersom Bes var dansens og musikkens gud. Man bør altså ikke dømme en gud på utseende. Denne lille dvergen med sitt skremmende ytre var altså en av Egypt sin mest dyrkede og elskede guder. Han ble eksportert til flere land, deriblant Kypros. I nord i Italia ble han Saint Bessus – en kristen versjon av dyrkingen av Bes. Kanskje man bør ha en liten Bes i bokhyllen på sine barns rom?!

Det finnes delte meninger og oppfatninger om ondskap finnes eller ikke. Mange klarsynte mener at den eneste ondskapen som finnes i verden er de som har to ben og lever på planeten Jorden. Dette er selvfølgelig utsagn som mange vil si seg enige i. Dessverre finnes det også mennesker som opplever ting og hendelser som ikke lar seg forklare like lett. Ondskap kommer også fra opplevelser som ikke har med mennesker å gjøre. Her gjelder samme regelen, hva velger man å tro på? Uansett hva man velger å tro på så vil det vel ikke skade med litt beskyttelse?! Du kan velge å utnytte kunnskapen fra denne artikkelen, litt eksperthjelp, og benytte seg av litt beskyttelse som man tok i bruk for flere tusen år siden. Eller du kan beskytte deg på mer moderne måter. Dette er noe du kan få hjelp med her på spåtelefonen.

Du kan google på eksperthjelp og finne det du er ute etter. Søk på spådom, spåkone, spådame, synsk, klarsynt, synske personer, krystallkulen, fjernhealing, spåtelefon med mer. Dersom du gjør dette vil du garantert finne noen som kan gi deg et bedre liv. Noen der ute er klare for å hjelpe deg. Du kan be englene om hjelp, eller få noen stener som kan bidra til at du kan få bukt med problemene. Finn en person som vil og kan hjelpe deg, eller som kan henvise deg til den rette personen.

Det er delte meninger om hvorvidt ondskap eksisterer eller ikke. Mange klarsynte enes om at den eneste ondskapen som finnes er den med to ben… Visse mennesker forteller stadig at de opplever ting som er uforklarlige, der den ondskapen de opplever ikke kom fra en fysisk person.

Du kan også be englene om beskyttelse. Det finnes ulike stener du kan bruke for å komme i kontakt med nettopp din skytsengel.

Artikkelforfatter: I. Petersen

 

Vil du snakke om Bes den guddommelige dvergen ring til:

Bloggere
 
Rebecca
Ledig
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort, Drømmetydning
Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Velkommen til å ringe Rebecca når du er ute...
 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks
Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...
 
Ulva
Ledig
 
Klarsynt, Tarotkort, Klarsynte, Spåtjenester, Spåtelefon, Spåkone
Ulva er spådame på spåtelefonen. Hun er født klarsynt og venter på din samtale.
 
Liza
Ledig
 
Pendel, Synsk, Medium, Healing
Liza er her på spåtelefonen for deg. Hun er synsk og tilbyr deg eksperthjelp av...
 
 

Artikkelforslag til deg

Utforske livet etter døden

Utforske livet etter døden

10243 visninger
Som mange mennesker rundt om i verden, kan du ha tider i livet ditt der du føler deg fortapt og ikke kan finne svar på bestemte spørsmål. I så fall kan du ha nytte av en av måtene som diskuteres nedenfor når du mottar en spådom fra et av våre klarsynte medium.
 
Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

Hvordan en begavet klarsynt kan hjelpe deg med å få fred i sinnet

7436 visninger
I vanskelige perioder kan man føle seg fanget i et dyp av angst og trøbbel. Ved hjelp av en klarsynt, spesielt norske klarsynte, kan du få tilbake freden ved å få vite den eksakte årsaken og løsningen på problemene som forårsaker forstyrrelsene.
 
Det finnes en tid og et sted for alt

Det finnes en tid og et sted for alt

6670 visninger
Her er historien om min store kjærlighet i livet og meg. Hvem hadde trodd at en fjær kunne være til så stor hjelp for John og meg?!
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer