Den nye partneren min er synsk

Kan jeg aldri ty til en hvit løgn igjen? Eller er det andre ting som endrer seg når den nye partneren min er synsk?

Den nye partneren min er synsk
Den nye partneren min er synsk

Når man blir kjent med en ny person og får vite at vedkommende er synsk eller heks, kan man oppleve å sitte med en hel rekke spørsmål. Den nye partneren min er synsk, hvordan påvirker dette forholdet vårt? Spesielt hvis man ikke har vært vant til å omgås synske personer fra før, og ikke har tenkt igjennom hvordan det fungerer og hvordan man forholder seg til det, kan dette virke litt utfordrende.

Nå er det som regel ikke de synske evnene man faller for i utgangspunktet. Det man legger merke til når man blir tiltrukket av en synsk person er de samme tingene som oppleves som tiltrekkende ved andre personer: Et sjarmerende smil, glimt i øyet, humor, en fin personlighet, kjemien dere to imellom. Men når det gjelder selve synskheten er det som med alt annet som er nytt og ukjent; det er lett å begynne å lure på hvordan den nye flammens evner kan påvirke forholdet - eller om de kan påvirke forholdet, og om det er noen forholdsregler man burde ta.

For hva innebærer det egentlig at den nye partneren min er synsk? Kan han eller hun se alt jeg tenker på? Kan hun forutse krangler og vet hun om forholdet kommer til å vare? Vil jeg noengang kunne overraske henne eller holde tilbake informasjon?

Hvis den første eller største bekymringen din er om du ikke vil kunne lyve for partneren din, vil jeg gjerne si med en gang at nå får du skjerpe deg og tenke gjennom prioriteringene dine. Å lyve for partneren sin er ikke noe man skal gjøre, uansett om partneren har spesielle evner eller ikke. Et partnerskap bygger på tillit, og hvis du allerede fra begynnelsen av vet at du vil ønske å lyve for partneren din på sikt så bør du ikke gå inn i forholdet. En synsk partner vil sannsynligvis ikke umiddelbart kunne avsløre en løgn. Som sagt bygger patnerskapet på tillit, og hvis din partner har tillit til deg vil hun ikke automatisk stille spørsmålstegn ved ting du forteller henne. Hun er kanskje mer følsom eller vár enn andre du har møtt, men evnene fungerer ikke på kommando. Det er noe ikke likhetstegn mellom å være synsk og å være allvitende.

Altså: Løgn er dumt uansett. Ikke på grunn av faren for å bli avslørt, men fordi det rett og slett ikke er noe man skal drive med.

En ting som KAN være lurt å tenke på når du har en synsk partner er derimot at partneren din tar inn signaler bedre enn mange andre, og at det kan være en påkjenning for vedkommende å bli utsatt for stress, folkemengder og sterke inntrykk. Husk at partneren din kan trenge tid til å hente seg inn igjen etter sterke opplevelser, og at det å ta innover seg andre menneskers følelser og skjebner kan være svært utmattende noen ganger.

Men generelt vil mine råd til deg som har funnet en synsk partner være de samme som til alle andre som er i et parforhold: Ta dere tid til å li godt kjent med hverandre. Vis hverandre omtanke og respekt. Støtt hverandre og gi hverandre frihet. Og minn hverandre på at dere er glade i hverandre.

Den nye partneren min er synsk og vi godtar hverandre akkurat som vi er.

 
 

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kjærlig og intuitiv jordengel som elsker å formidle guddommelige budskap...

 

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Esterella spåtjenester

Esterella spåtjenester

Hva ligger i navnet Esterella spåtjenester har valgt å benytte seg av? Og hvilke mysterier skjuler seg i...
 
Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_