Nye kunder 10 min gratis

Det finnes eksperthjelp for de fleste utfordringer

Det er mange situasjoner i livet der du kan trenge eksperthjelp. I denne artikkelen skal vi se nærmere på noen av de som utfører eksperthjelp.

Det finnes eksperthjelp for de fleste utfordringer
Det finnes eksperthjelp for de fleste utfordringer

Når du googler ordet "eksperthjelp" får du alle mulige slags treff. Advokatbyråer kommer ganske høyt opp på lista, det samme gjør leger, dyrleger - og healere og klarsynte. Noen vil kanskje mene at de to siste ikke hører inn under kategorien "ekspert", at de ikke er yrker og at kvalifikasjonene er for uklare. Men da trenger vi å se nærmere på hva vi egentlig legger i ordet "eksperthjelp", eller kanskje heller på når vi trenger det. SKIFT Når ringer du til en ekspert? Hvis du er som de fleste andre vil det være når du står overfor en situasjon som du føler at du ikke selv har kunnskaper eller kompetanse nok til å klare på egenhånd. Dersom du har vannlekkasje på kjøkkenet trenger du en rørlegger, som er ekspert på det feltet. Dersom kjæledyret ditt blir skadd eller skal steriliseres trenger du en dyrlege. Det sier seg selv. Men dersom du har mistet noe viktig, hva da? Du kan ringe til politiet med en etterlysning (om det er en person eller noe verdifullt). Du kan henge opp lapper i nærområdet eller poste et innlegg på Facebook. Men det er ikke sikkert at noe av dette virker, og du begynner å slippe opp for muligheter. MEN det finnes faktisk noen som er eksperter på å finne bortkomne ting. Noen klarsynte vil være i stand til å se helt tydelig hvor gjenstanden befinner seg, eller hva annet som befinner seg i nærheten av den, og sammen med deg vil de kunne komme frem til hvor du har mistet den. SKIFT På samme måte er det hvis du kjenner på mentale blokkeringer eller rastløshet og ubalanse. Det kan være at en lege eller en psykolog ikke vil være i stand til å finne noe de kan diagnostisere, men da er det mulig å ty til Eksperthjelp fra annet hold. En healer kan løse opp blokkeringene dine, balansere chakraene dine, og skape fri flyt i energibanene i kroppen din. SKIFT Mareritt, angst og tvangstanker kan komme av skremmende opplevelser du har hatt. Iblant kan det være opplevelser fra barndommen eller ungdommen som ubevisst er blitt fortrengt, og da kan det være nyttig å snakke med en psykolog eller psykiater. Gjennom mange og lange samtaler kan man grave frem det fortrengte og begynne å bearbeide det. SKIFT Men iblant kan opplevelsen ligge enda lenger tilbake - kanskje i et helt annet liv! Slikt kan være helt umulig å huske på egenhånd, med eller uten hjelp fra psykolog. Da er det på tide å kalle inn en ekspert på det "umulige". Flere klarsynte og spåmenn og -kvinner kan se deler av livene du har levd tidligere. Iblant kan en berøring eller en kort ordveksling være nok til at den klarsynte får opprettet en forbindelse til ditt tidligere liv og kan se den nøyaktige situasjonen som gir deg utfordringer i dag. SKIFT Så bare fordi healing og klarsynthet ikke passer inn i den allment aksepterte (og noe snevre) legevitenskapen betyr det ikke at ikke disse menneskene kan gi akkurat den hjelpen du trenger når du står i en vanskelig situasjon. Det finnes mengder av menn og kvinner i alternative yrker som definitivt kan tilby eksperthjelp.

 

Vil du snakke om Det finnes eksperthjelp for de fleste utfordringer ring til:

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Spåkone

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

 
Ylva
Ledig
 
Spåkone, Klarsynt, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Spåtjenester, Synsk, Spådame, Eksperthjelp, Synske

Ylva er en synsk spådame på spåtelefonen. Hun kan spå deg i tarottv kort og er en...

Bloggere
 
Susanne
Ledig
 
Spådame, Eksperthjelp, Medium, Pendel, Spåkone, Spåtelefon, Klarsynt, Synsk, Synske, Klarsynte

Susanne er en spådame som hjelper deg når du behøver noen som lytter og gir klare...

 
Ella
Ledig
 
Spådame, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Drømmetydning, Klarsynt, Synsk, Medium, Synske

Ella er en spådame som ønsker det beste for alle, med ærlighet og treffsikkerhet spår...

 
 

Artikkelforslag til deg

Sannheten om engler

Sannheten om engler

2451 visninger

Jeg er åndelig anlagt, og jeg tror på Gud. Jeg tror at åndene er til stede rundt oss og hjelper oss i forskjellige faser i livet. En av de åndelige tingene jeg tror på, er at engler finnes. Jeg tror at de har beskyttet meg gjennom hele livet, og at jeg vil fortsette å bli beskyttet. De guider meg, viser meg den riktige veien og prøver å skape fred i livet mitt.

 
Rensingsritualer for hjemmet

Rensingsritualer for hjemmet

28311 visninger

Nå skal du får lære om hvordan man utfører en vellykket husrens, altså rensing av onde ånder i hjemmet ditt.

 
Esterella - Den flamske nattergalen

Esterella - Den flamske nattergalen

3300 visninger
Den klareste stjernen på himmelen over Flandern heter Esterella. Les mer om esterella her:
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer