KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030  

26 kr/min  

 

Det finnes en tid og et sted for alt

Her er historien om min store kjærlighet i livet og meg. Hvem hadde trodd at en fjær kunne være til så stor hjelp for John og meg?!

Det finnes en tid og et sted for alt
Det finnes en tid og et sted for alt

Mitt liv har ikke alltid vært lett, jeg har vært et svært negativt menneske. Jeg har vært fylt av hat, forakt, sorg og rett og slett negativitet. Livet mitt har vært påvirket av misbruk, dop og alkohol. Jeg har vært ensom, jeg har til og med bodd på gaten i flere år. Og jeg har stadig stilt meg følgende spørsmål.” Hva har jeg gjort for å fortjene dette? Hvorfor akkurat meg?”.

Jeg var ikke i stand til å se at mitt liv var styrt av mine handlinger. Jeg klarte ikke å se at det var meg selv og mine dårlige valg i livet som fikk meg til å leve slik. Jeg likte å skylde på alle andre. Etterhvert traff jeg mitt livs store kjærlighet, John. Han levde slik som jeg, på gaten og var misbruker av dop. Når jeg tenker tilbake, takker jeg for de erfaringer denne relasjonen ga meg. Men jeg er lei meg for det vi gjorde. Etter å ha kjent hverandre en god stund, og opplevd mye fælt sammen, bestemte vi oss for at vi ikke kunne leve slik mer. Vi måtte ta grep om livet vårt. Vi visste ikke hvordan vi skulle løse alle problemene, men vi forsto at dette var det eneste riktige og at ingen kunne hjelpe oss- kun oss selv. Dagen etter denne samtalen gikk John og jeg på vår sedvanlige runde i byen og lette etter hvite fjær. Jeg samlet på disse, har alltid elsket dem). Jeg så på den som et symbol, hade den alltid med meg, i bukselommen, vesken, overalt. Jeg hadde den alltid med meg. Men plutselig ble den borte, jeg kunne ikke finne den.

John og jeg tok oss altså sammen og ønsket et bedre liv. Vi ønsket en økonomi, bosted og trygghet. Dette ble ingen enkel sak. Det endte med at vi gikk fra hverandre. Rett etter dette begynte jeg å drikke igjen. Etter noen uker på fylla innså jeg atter en gang at jeg ikke kunne leve slik. Jeg måtte fortsette kampen for mine rettigheter. Vegen dit var lang, men jeg klarte det! Jeg mestret å være edru, få et hjem og orden på økonomien. Jeg klarte det! Gjennom denne tøffe kampen tenkte jeg ofte på den hvite fjæren, min guide, mitt tegn.

Etter en stund traff jeg John igjen. Han var fremdeles nykter, men hade ikke fått orden på livet sitt i like stor grad som meg. Men jeg kunne ikke la han bo på gaten. Følelsene var fortsatt der. Jeg lot han flytte inn. Mot at han lovet å ikke ta kontakt med noen av våre gamle bekjente i det harde miljøet. Etter noen måneder blomstret kjærligheten som aldri før og vi gikk en tur til vår faste benk. Der fant vi en ny hvit fjær!

Den hvite fjæren er for meg et symbol på at jeg lyktes i livet. Jeg klarte å komme vekk fra den harde og vonde, og fikk heller orden på livet med mitt livs kjærlighet. Er fjæren et budskap direkte fra guidene? Englene?

Livet er ikke lett, men både John og jeg har et annet syn på livet. Og når ting er vanskelige, ser jeg bort på fjæren. Den symboliserer hvor sterke vi er. Vi klarte det!

Du er aldri ensom. Uansett hvor vanskelig ditt liv er, så finnes det spådamer, klarsynte og engler rundt oss. Disse elementene ønsker oss det beste og vil at vi skal finne kjærlighet og styrken vi har inni oss. Alle har kjærlighet og styrke, man må bare finne det frem. Kjenner du at du er i en situasjon der du trenger eksperthjelp fra spåkoner og klarsynte? Du er kanskje i en del av livet der du har problemer med å håndtere et vanskelig valg, ta sjansen på noe du er usikker på? Spådamer, klarsynte og synske kan være akkurat det du trenger for å finne riktig vei ut av vanskelighetene. Det behøver ikke å være en lang og hard vei mot lyset. Du kan for eksempel google synske personer, klarsynte, synsk, eksperthjelp, spådamer, spåkone, spåtjenester, spåtjenester, spådom, krystallkulen, fjernhealing osv. Dette kan hjelpe deg mye mer enn du tror.

Prøv også å være mer åpen for tegnene som finnes rundt deg. En fjær på bakken kan være lett å overse, du vet ikke hvor du får den fra. Lytt til hva den har å fortelle deg! Glem heller ikke at de som våker over deg kan høre deg, vær ikke redd for å be dem om hjelp.

Artikkelforfatter: D. Steen

 

Vil du snakke om Det finnes en tid og et sted for alt ring til:

 
Ella
Ledig
 
Spådame, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Drømmetydning

presentation kommer snart

Bloggere
 
Annie
Ledig
 
Englekort, Pendel, Spåtjenester, Klarsynte, Klarsynt, Spådame
Spåkonen Annie er dyktig på spådom, hun bruker tarotkort som gir deg tydelige svar....
 
Viktoria
Ledig
 
Spåtjenester, Eksperthjelp, Spådame, Spåkone, Tarotkort, Spåtelefon
Viktoria er en positiv og sterk spådame som har lang erfaring med å spå. Hennes...
 
Liza
Ledig
 
Pendel, Synsk, Medium, Healing, Synske, Spådame

Liza er her på spåtelefonen for deg. Hun er synsk og tilbyr deg eksperthjelp av...

 
 

Artikkelforslag til deg

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

8896 visninger

Hvis du har hatt forutsetninger om at du kan ha overnaturlige evner, men har hatt problemer med å komme inn i en riktig mental tilstand for å virkelig dykke inn i det, bør du fortsett å lese. Selv om det krever litt øvelse og disiplin for å finpusse dine ferdigheter, vil du sannsynligvis oppleve at tilgang til det åndelige riket blir lettere over tid, spesielt hvis du følger mine råd.

 
Fem myter om klarsynte

Fem myter om klarsynte

11919 visninger
Det er mange myter rundt emnet klarsynthet. Her vil jeg gå igjennom 5 vanlige myter, og gi svar på hvert enkelt.
 
En liten historie om røkelse

En liten historie om røkelse

7050 visninger
Røkelse er noe vi fleste har kjent lukten av. Men vet vi hvorfor og hva den ble brukt til 4000 f.Kr?
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer