Det finnes en tid og et sted for alt

Her er historien om min store kjærlighet i livet og meg. Hvem hadde trodd at en fjær kunne være til så stor hjelp for John og meg?!

Det finnes en tid og et sted for alt
Det finnes en tid og et sted for alt

Mitt liv har ikke alltid vært lett, jeg har vært et svært negativt menneske. Jeg har vært fylt av hat, forakt, sorg og rett og slett negativitet. Livet mitt har vært påvirket av misbruk, dop og alkohol. Jeg har vært ensom, jeg har til og med bodd på gaten i flere år. Og jeg har stadig stilt meg følgende spørsmål.” Hva har jeg gjort for å fortjene dette? Hvorfor akkurat meg?”.

Jeg var ikke i stand til å se at mitt liv var styrt av mine handlinger. Jeg klarte ikke å se at det var meg selv og mine dårlige valg i livet som fikk meg til å leve slik. Jeg likte å skylde på alle andre. Etterhvert traff jeg mitt livs store kjærlighet, John. Han levde slik som jeg, på gaten og var misbruker av dop. Når jeg tenker tilbake, takker jeg for de erfaringer denne relasjonen ga meg. Men jeg er lei meg for det vi gjorde. Etter å ha kjent hverandre en god stund, og opplevd mye fælt sammen, bestemte vi oss for at vi ikke kunne leve slik mer. Vi måtte ta grep om livet vårt.

Vi visste ikke hvordan vi skulle løse alle problemene, men vi forsto at dette var det eneste riktige og at ingen kunne hjelpe oss- kun oss selv. Dagen etter denne samtalen gikk John og jeg på vår sedvanlige runde i byen og lette etter hvite fjær. Jeg samlet på disse, har alltid elsket dem). Jeg så på den som et symbol, hade den alltid med meg, i bukselommen, vesken, overalt. Jeg hadde den alltid med meg. Men plutselig ble den borte, jeg kunne ikke finne den.

John og jeg tok oss altså sammen og ønsket et bedre liv. Vi ønsket en økonomi, bosted og trygghet. Dette ble ingen enkel sak. Det endte med at vi gikk fra hverandre. Rett etter dette begynte jeg å drikke igjen. Etter noen uker på fylla innså jeg atter en gang at jeg ikke kunne leve slik. Jeg måtte fortsette kampen for mine rettigheter. Vegen dit var lang, men jeg klarte det! Jeg mestret å være edru, få et hjem og orden på økonomien. Jeg klarte det! Gjennom denne tøffe kampen tenkte jeg ofte på den hvite fjæren, min guide, mitt tegn.

Etter en stund traff jeg John igjen. Han var fremdeles nykter, men hade ikke fått orden på livet sitt i like stor grad som meg. Men jeg kunne ikke la han bo på gaten. Følelsene var fortsatt der. Jeg lot han flytte inn. Mot at han lovet å ikke ta kontakt med noen av våre gamle bekjente i det harde miljøet. Etter noen måneder blomstret kjærligheten som aldri før og vi gikk en tur til vår faste benk. Der fant vi en ny hvit fjær!

Den hvite fjæren er for meg et symbol på at jeg lyktes i livet. Jeg klarte å komme vekk fra den harde og vonde, og fikk heller orden på livet med mitt livs kjærlighet. Er fjæren et budskap direkte fra guidene? Englene?

Livet er ikke lett, men både John og jeg har et annet syn på livet. Og når ting er vanskelige, ser jeg bort på fjæren. Den symboliserer hvor sterke vi er. Vi klarte det!

Du er aldri ensom. Uansett hvor vanskelig ditt liv er, så finnes det spådamer, klarsynte og engler rundt oss. Disse elementene ønsker oss det beste og vil at vi skal finne kjærlighet og styrken vi har inni oss. Alle har kjærlighet og styrke, man må bare finne det frem. Kjenner du at du er i en situasjon der du trenger eksperthjelp fra spåkoner og klarsynte? Du er kanskje i en del av livet der du har problemer med å håndtere et vanskelig valg, ta sjansen på noe du er usikker på? Spådamer, klarsynte og synske kan være akkurat det du trenger for å finne riktig vei ut av vanskelighetene.

Det behøver ikke å være en lang og hard vei mot lyset. Du kan for eksempel google synske personer, klarsynte, synsk, eksperthjelp, spådamer, spåkone, spåtjenester, spåtjenester, spådom, krystallkulen, fjernhealing osv. Dette kan hjelpe deg mye mer enn du tror. Prøv også å være mer åpen for tegnene som finnes rundt deg. En fjær på bakken kan være lett å overse, du vet ikke hvor du får den fra. Lytt til hva den har å fortelle deg! Glem heller ikke at de som våker over deg kan høre deg, vær ikke redd for å be dem om hjelp.

 

 

Vil du snakke om Det finnes en tid og et sted for alt ring til:

Bloggere
 
Rebecca
Ledig
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort, Drømmetydning, Synske, Synsk, Klarsynte

Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Hun har lang erfaring og en enorm kunnskap om...

 
Amanda
Ledig
 
Tarotkort, Spådame, Drømmetydning, Eksperthjelp, Heks, Spåtjenester, Medium, Healing, Spåtelefon, Klarsynt

presentation kommer snart

 
Eila
Ledig
 
Synsk, Medium, Healing, Spåkone, Klarsynt, Spåtelefon, Tarotkort, Synske, Spådame, Eksperthjelp

presentation kommer snart

 
Auriel
Ledig
 
Eksperthjelp, Healing, Heks, Klarsynte, Klarsynt, Medium, Spådame, Spåkone, Spåtjenester, Synsk

Med sine krystallklare og direkte svar er Auriel en spåkvinne og et medium som...

 
 

Artikkelforslag til deg

Spå24

Spå24

383 visninger

Spå24 syns jeg er en god forkortelse, det betyr jo rett og slett at du kan spå deg hele døgnet, spå24.

 
Spåtelefon

Spåtelefon

757 visninger

Når man ringer en spåtelefon, hva får man ut av det? Ringer du en spåtelefon settes du i forbindelse med en klarsynt. På bakgrunn av samtalen og de hjelpemidler den klarsynte benytter, vil du i løpet av samtalen få flere svar på dine spørsmål.

 
Jeg er synsk

Jeg er synsk

1975 visninger

I min slekt har mange kunne si det samme, jeg er synsk.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer