Nye kunder 10 min gratis

Dommedag og katastrofer

Denne artikkelen er om året 2012, og andre tanker rundt jordens undergang. Husker dere hypotesen om at verden skulle gå under i 2012? Det var mange mennesker som var veldig redde.

Dommedag og katastrofer
Dommedag og katastrofer

Den 5000 år gamle Mayakalenderen stoppet 21 desember. Det ble laget filmer, skrevet bøker. Mayaene selv mente ikke at det var verdens undergang, men det var veldig mange som var redde.

Det skjer endringer på  jorden hele tiden, det har det alltid gjort. La oss starte med reversering av magnetisk poler. I august 2003 skrev Washington Post at "Fordelingen av jordens magnetfelt, som både beskytter planeten og styrer mange av de artene som lever der,det ser ut til å ha startet for rundt 100 år siden." Geologer har vurdert en liten nedgang på rundt 6 prosent de siste 50 årene. Andre forskere kommer også til enighet om at jorden kan reversere polen. Hvordan og når det skjer vet ingen helt. Det kan ha skjedd mange ganger gjennom jordens historie.

Hva skjer når de magnetiske polene skifter? Dette betyr at Sør- og Nordpolen vil bytte posisjoner. Ifølge noen forskere i NASA kan et polskifte føre til turbulens og katastorifer. Andre tror at dette ikke kommer til å merkes. Det skjer katastrofer som jordskjelv, vulkanutbrudd, orkaner og andre fenomener hele tiden.

Det er alltid mennesker som kommer med hypoteser om verdens undergang. Filmer om kometer og asteroider som treffer jorden og alle dør. Det er mange som har skrevet om dette. Vi har alle hørt om Nostradamus. Det er mange av Nostradamus forutsigelser som har blitt sanne, men jeg har lest det meste av det som han har skrevet og mange ting skjer ikke.

Det er mennesker som tror vi er inne i de siste dager. Bibelen forteller om dette også, det samme gjør andre hellige skrifter. Det er mange mennesker som lever i konstant frykt for dommedag og verdens undergang. Det jeg tror er viktig å tenke på er at vi skal ta vare på jorden. Vi skal lære av gamle sivilisasjoner, vi kan lese om alle dommedags historier. Det er ikke farlig. Vi vet at det skjer katastrofer hver dag, men det viktigste vi som mennesker kan gjøre er å ta vare på jorden.

Hva jeg mener? Vi er en del av jorden og den av oss. Vi skal tenke på forbruk, forurensning, plastikk som vi kaster og ikke brytes ned. Vi kjemper for å holde kroppene våre friske, derfor skal vi også vi kjempe for å holde jorden frisk.

Nå som i mine drømmer, hvorav mange er blitt oppfylt, har det vært en verdenskatastrofe. Jeg ser jordskjelv, flommer, vulkaner og terror. Det er ikke noe skummelt i det. Det er jo slik verden er, men jeg kan ikke la det ta kontrollen over meg. Jeg må se etter lyset, kjærligheten og gjøre det jeg kan for å hjelpe andre og verden. Det betyr ikke jeg behøver å reise rundt. Det starter inne i meg og i mitt eget hjem. Leve som en empat og en som kjemper for jorden og at den skal være frisk også.

Se gjerne filmer, men ta deg tid til å lese, se dokumentarer. Gjør endringer i ditt liv og la deg ikke skremme av historier som “2012”. Det ble ingen dommedag, vi er alle her og husk at den rette tiden er alltid nå! Det er aldri for sent å tenke nytt og ta vare på seg selv og livet.

 

 

Vil du snakke om Dommedag og katastrofer ring til:

Bloggere
 
Annie
Ledig
 
Englekort, Pendel, Spåtjenester, Klarsynte, Klarsynt, Spådame, Synske, Synsk, Medium, Heks

Spåkonen Annie er dyktig på spådom, hun bruker tarotkort som gir deg tydelige svar....

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Spåkone

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

 
Amela
Utlogget
 
Klarsynte, Tarotkort, Spådame, Heks, Englekort, Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Spåkone, Klarsynt

Amela kaller seg gjerne for heks selv og hun er en spådame som har hjertet på rette...

Bloggere
 
Rebecca
Utlogget
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort, Drømmetydning, Synske, Synsk, Klarsynte

Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Velkommen til å ringe Rebecca når du er ute...

 
 

Artikkelforslag til deg

Skap en magisk verden

Skap en magisk verden

2719 visninger

Da vi ble født var vi ikke klar over denne verden. Vi var ikke klar over hvordan denne verden ble skapt. Nå, som voksne, vet vi at alle ting på denne planeten er skapt av oss, og vi antar at vi vil skape mer. De tingene som finnes nå er resultatet av det arbeidet vi gjorde i fortiden. Fremtiden vil være resultatet av det vi prøver å skape nå. På den måten kan vi godt si at vi mennesker er medskapere av denne verden.

 
Muligheter og uenighet

Muligheter og uenighet

1689 visninger

Bare fordi du er den som taper i dag, betyr ikke det at du ikke kan vinne i morgen. På samme måte betyr det ikke at om du er vinneren i dag, så kommer du aldri til å tape en kamp i livet.

 
En liten historie om røkelse

En liten historie om røkelse

7185 visninger
Røkelse er noe vi fleste har kjent lukten av. Men vet vi hvorfor og hva den ble brukt til 4000 f.Kr?
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer