Dommedag og katastrofer

Denne artikkelen er om året 2012, og andre tanker rundt jordens undergang. Husker dere hypotesen om at verden skulle gå under i 2012? Det var mange mennesker som var veldig redde.


Dommedag og katastrofer

Den 5000 år gamle Mayakalenderen stoppet 21 desember. Det ble laget filmer, skrevet bøker. Mayaene selv mente ikke at det var verdens undergang, men det var veldig mange som var redde.

Det skjer endringer på  jorden hele tiden, det har det alltid gjort. La oss starte med reversering av magnetisk poler. I august 2003 skrev Washington Post at "Fordelingen av jordens magnetfelt, som både beskytter planeten og styrer mange av de artene som lever der,det ser ut til å ha startet for rundt 100 år siden." Geologer har vurdert en liten nedgang på rundt 6 prosent de siste 50 årene. Andre forskere kommer også til enighet om at jorden kan reversere polen. Hvordan og når det skjer vet ingen helt. Det kan ha skjedd mange ganger gjennom jordens historie.

Hva skjer når de magnetiske polene skifter? Dette betyr at Sør- og Nordpolen vil bytte posisjoner. Ifølge noen forskere i NASA kan et polskifte føre til turbulens og katastorifer. Andre tror at dette ikke kommer til å merkes. Det skjer katastrofer som jordskjelv, vulkanutbrudd, orkaner og andre fenomener hele tiden.

Det er alltid mennesker som kommer med hypoteser om verdens undergang. Filmer om kometer og asteroider som treffer jorden og alle dør. Det er mange som har skrevet om dette. Vi har alle hørt om Nostradamus. Det er mange av Nostradamus forutsigelser som har blitt sanne, men jeg har lest det meste av det som han har skrevet og mange ting skjer ikke.

Det er mennesker som tror vi er inne i de siste dager. Bibelen forteller om dette også, det samme gjør andre hellige skrifter. Det er mange mennesker som lever i konstant frykt for dommedag og verdens undergang. Det jeg tror er viktig å tenke på er at vi skal ta vare på jorden. Vi skal lære av gamle sivilisasjoner, vi kan lese om alle dommedags historier. Det er ikke farlig. Vi vet at det skjer katastrofer hver dag, men det viktigste vi som mennesker kan gjøre er å ta vare på jorden.

Hva jeg mener? Vi er en del av jorden og den av oss. Vi skal tenke på forbruk, forurensning, plastikk som vi kaster og ikke brytes ned. Vi kjemper for å holde kroppene våre friske, derfor skal vi også vi kjempe for å holde jorden frisk.

Nå som i mine drømmer, hvorav mange er blitt oppfylt, har det vært en verdenskatastrofe. Jeg ser jordskjelv, flommer, vulkaner og terror. Det er ikke noe skummelt i det. Det er jo slik verden er, men jeg kan ikke la det ta kontrollen over meg. Jeg må se etter lyset, kjærligheten og gjøre det jeg kan for å hjelpe andre og verden. Det betyr ikke jeg behøver å reise rundt. Det starter inne i meg og i mitt eget hjem. Leve som en empat og en som kjemper for jorden og at den skal være frisk også.

Se gjerne filmer, men ta deg tid til å lese, se dokumentarer. Gjør endringer i ditt liv og la deg ikke skremme av historier som “2012”. Det ble ingen dommedag, vi er alle her og husk at den rette tiden er alltid nå! Det er aldri for sent å tenke nytt og ta vare på seg selv og livet.

 

 

Vil du snakke om Dommedag og katastrofer ring til:

 
Clair
Ledig
 
Heks, Synsk, Spådame, Healing, Medium, Tarotkort
Clair har jevnlig kontakt med åndeverden, hun har bred erfaring. Hun er synsk og vil...
 
Olga
Ledig
 
Synsk, Synske, Heks, Pendel, Klarsynt, Spådame
Olga bruker nærheten til naturen for å oppnå bedre samspill med åndene. Hun kan...
 
Ronald
Ledig
 
Englekort, Healing, Spåmann, Medium, Eksperthjelp, Klarsynt, Klarsynte
Ronald er løsningen for deg som ønsker trygghet og en titt inn i fremtiden. Han er...
 
Ylva
Ledig
 
Spåkone, Klarsynt, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Spåtjenester
Ylva er en synsk spådame på spåtelefonen. Hun kan spå deg i tarottv kort og er en...
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer