Dommedag og katastrofer

Dommedag og katastrofer og andre tanker rundt jordens undergang. Mange mennesker er veldig redde for slike profetier

Dommedag og katastrofer
Dommedag og katastrofer

Den 5000 år gamle Mayakalenderen stoppet 21 desember. Det ble laget filmer, skrevet bøker og delt historier om dommedag og katastrofer. Mayaene selv mente ikke at det var verdens undergang, men det var veldig mange som var redde.

Det skjer endringer på jorden hele tiden, det har det alltid gjort. La oss starte med reversering av magnetisk poler. I august 2003 skrev Washington Post at "Fordelingen av jordens magnetfelt, som både beskytter planeten og styrer mange av de artene som lever der, det ser ut til å ha startet for rundt 100 år siden." Geologer har vurdert en liten nedgang på rundt 6 prosent de siste 50 årene. Andre forskere kommer også til enighet om at jorden kan reversere polen. Hvordan og når det skjer vet ingen helt. Det kan ha skjedd mange ganger gjennom jordens historie.

Hva skjer når de magnetiske polene skifter? Blir det dommedag og katastrofer? Det betyr at Sør- og Nordpolen vil bytte posisjoner. Ifølge noen forskere i NASA kan et polskifte føre til turbulens og katastrofer. Andre tror at dette ikke kommer til å merkes. Det skjer katastrofer som jordskjelv, vulkanutbrudd, orkaner og andre fenomener hele tiden.

Det er alltid mennesker som kommer med hypoteser om verdens undergang. Filmer om kometer og asteroider som treffer jorden og alle dør. Det er mange som har skrevet om dette. Vi har alle hørt om Nostradamus. Det er mange av Nostradamus forutsigelser som har blitt sanne, men det meste av det som han har skrevet skjer ikke.

Det er mennesker som tror vi er inne i de siste dager. Bibelen forteller om dette også, det samme gjør andre hellige skrifter. Det er mange mennesker som lever i konstant frykt for verdens undergang, dommedag og katastrofer. Det jeg tror er viktig å tenke på er at vi skal ta vare på jorden. Vi skal lære av gamle sivilisasjoner, vi kan lese om alle dommedags historier. Det er ikke farlig. Vi vet at det skjer katastrofer hver dag, men det viktigste vi som mennesker kan gjøre er å ta vare på jorden.

Hva jeg mener? Vi er en del av jorden og den av oss. Vi skal tenke på forbruk, forurensning, plastikk som vi kaster og ikke brytes ned. Vi kjemper for å holde kroppene våre friske, derfor skal vi også vi kjempe for å holde jorden frisk.

Nå som i mine drømmer, hvorav mange er blitt oppfylt, har det vært en verdenskatastrofe. Jeg ser jordskjelv, flommer, vulkaner og terror. Det er ikke noe skummelt i det. Det er jo slik verden er, men jeg kan ikke la det ta kontrollen over meg. Jeg må se etter lyset, kjærligheten og gjøre det jeg kan for å hjelpe andre og verden. Det betyr ikke jeg behøver å reise rundt. Det starter inne i meg og i mitt eget hjem. Leve som en empat og en som kjemper for jorden og at den skal være frisk også. En trenger ikke være synsk for å forstå det.

Se gjerne filmer, men ta deg tid til å lese, se dokumentarer. Gjør endringer i ditt liv og la deg ikke skremme av historier som “2012”. Det ble ingen dommedag, vi er alle her og husk at den rette tiden er alltid nå! Det er aldri for sent å tenke nytt og ta vare på seg selv og livet.

 
 

 
Alexandra
LEDIG
 

Alexandra tilbyr utviklende samtaler. Hennes evner er medfødte, og hun har en åndelig...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Alma
LEDIG
 

Alma ble født med sine gaver som har gått i arv gjennom generasjoner. Hun har i voksen...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 

Tankevekkende artikler

Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
Spå24

Spå24

Spå24 syns jeg er en god forkortelse, det betyr jo rett og slett at du kan spå deg hele døgnet,...
 
Spåtelefon

Spåtelefon

Når man ringer en spåtelefon, hva får man ut av det? Hvordan vet man hvilken spåtelefon som er verdt å...
 
Jeg er synsk

Jeg er synsk

I min slekt har mange kunne si det samme: "Jeg er synsk". Og det er for meg helt naturlig at jeg er synsk
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_