Eksperthjelp

Mange situasjoner i livet krever eksperthjelp. Her ser vi litt nærmere på noen av de som utfører eksperthjelp

Eksperthjelp
Eksperthjelp

Når du googler ordet "eksperthjelp" får du alle mulige slags treff. Advokatbyråer kommer ganske høyt opp på lista, det samme gjør leger, dyrleger - og healere og klarsynte. Noen vil kanskje mene at de to siste ikke hører inn under kategorien "eksperthjelp", at de ikke er yrker og at kvalifikasjonene er for uklare. Men da trenger vi å se nærmere på hva vi egentlig legger i ordet "eksperthjelp", eller kanskje heller på når vi trenger det. Når ringer du for  eksperthjelp? Hvis du er som de fleste andre vil det være når du står overfor en situasjon som du føler at du ikke selv har kunnskaper eller kompetanse nok til å klare på egenhånd.

Dersom du har vannlekkasje på kjøkkenet trenger du en rørlegger, som er ekspert på det feltet. Dersom kjæledyret ditt blir skadd eller skal steriliseres trenger du en dyrlege. Det sier seg selv. Men dersom du har mistet noe viktig, hva da? Du kan ringe til politiet med en etterlysning (om det er en person eller noe verdifullt).

Du kan henge opp lapper i nærområdet eller poste et innlegg på Facebook. Men det er ikke sikkert at noe av dette virker, og du begynner å slippe opp for muligheter. MEN det finnes faktisk noen som er eksperter på å finne bortkomne ting. Noen klarsynte vil være i stand til å se helt tydelig hvor gjenstanden befinner seg, eller hva annet som befinner seg i nærheten av den, og sammen med deg vil de kunne komme frem til hvor du har mistet den. 

På samme måte er det hvis du kjenner på mentale blokkeringer eller rastløshet og ubalanse. Det kan være at en lege eller en psykolog ikke vil være i stand til å finne noe de kan diagnostisere, men da er det mulig å ty til eksperthjelp fra annet hold. En healer kan løse opp blokkeringene dine, balansere chakraene dine, og skape fri flyt i energibanene i kroppen din. Mareritt, angst og tvangstanker kan komme av skremmende opplevelser du har hatt.

Iblant kan det være opplevelser fra barndommen eller ungdommen som ubevisst er blitt fortrengt, og da kan det være nyttig å snakke med en psykolog eller psykiater. Gjennom mange og lange samtaler kan man grave frem det fortrengte og begynne å bearbeide det. Men iblant kan opplevelsen ligge enda lenger tilbake - kanskje i et helt annet liv! Slikt kan være helt umulig å huske på egenhånd, med eller uten hjelp fra psykolog. Da er det på tide å kalle inn en eksperthjelp på det "umulige". Flere klarsynte og spåmenn og -kvinner kan se deler av livene du har levd tidligere.

Iblant kan en berøring eller en kort ordveksling være nok til at den klarsynte får opprettet en forbindelse til ditt tidligere liv og kan se den nøyaktige situasjonen som gir deg utfordringer i dag. Så bare fordi healing og klarsynthet ikke passer inn i den allment aksepterte (og noe snevre) legevitenskapen betyr det ikke at ikke disse menneskene kan gi akkurat den hjelpen du trenger når du står i en vanskelig situasjon. Det finnes mengder av menn og kvinner i alternative yrker som definitivt kan tilby eksperthjelp.

 
 

 
Thomas
LEDIG
 

Thomas har gjennom årene spesialisert seg på presise og raske svar. Med en dyp...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Esterella spåtjenester

Esterella spåtjenester

Hva ligger i navnet Esterella spåtjenester har valgt å benytte seg av? Og hvilke mysterier skjuler seg i...
 
Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_