En spådame 24 timer i døgnet?

De store spørsmålene melder seg ofte om natten. Da er det greit å ha en spådame 24 timer i døgnet. 

En spådame 24 timer i døgnet?
En spådame 24 timer i døgnet?

Har du noen gang lurt på hvorfor hjernen din virker mere aktiv sent om kvelden? Synes du at de beste ideene kommer når du helst skulle ha lagt deg, og så blir du nødt til å sitte oppe en stund til for å notere eller bearbeide dem? Du er slett ikke alene om å ha det på den måten.

Faktisk er det blitt forsket på nettopp dette. Mange opplever at de er mest kreative om kvelden, og man kan stille seg spørsmålet om det er fordi man er nattmenneske av natur eller om det er andre faktorer som spiller inn. Det er nok begge deler, men plikter og livssituasjon spiller definitivt inn. For en person med åtte til fire-jobb, barn og husarbeid på agendaen vil hjernen rett og slett bli bombardert med så mange inntrykk gjennom dagen at det først er om kvelden når hen slapper litt av at det blir ledig kapasitet til de større tankene. Da kan inntrykk hentes frem og bearbeides, og ideer og funderinger kryper frem fra hjernevindingene.

Dette kalles "Zeigarnik-effekten", etter den russiske psykologen Bluma Zeigarnik som beskrev en mekanisme som hjernen bruker til å lagre informasjon til et senere tidspunkt. Så hva tenker DU på når hjernen din slapper av? Når du slipper taket i deadlines, arbeidspress, eksamensforberedelser og klesvask? Kanskje sniker det seg frem en undring over hvorfor livet ditt er som det er, eller tilsvarende store tema. Noen ganger, særlig hvis vi blir liggende våkne om nettene, savner vi noen å snakke med om disse tingene. Ved å filosofere på egenhånd når vi liksom bare til et visst punkt.

I slike netter er det mange som ringer en spådame. Flere spådomsplattformer har faktisk åpent døgnet rundt, og det vil si at det alltid vil være noen tilgjengelig for å svare på spørsmålene dine. Det at det finnes en tilgjengelig spådame 24 timer i døgnet kan kanskje virke unødvendig eller uforståelig på noen. Hvorfor skal klarsyntes kontortid være så forskjellig fra alle andres? Men det er jo nettopp for å legge til rette for disse store spørsmålene som vi nevnte tidligere.

En ting er at de fleste mennesker er for travle i løpet av dagen til å ta en privat telefon. Viktige tema som potensielt kan endre livet ditt klemmer du ikke inn mellom morgenmøtet og lunsjavtalen. I tillegg er det jo som vi har vist gjerne om kvelden og natten at hjernen din er mest aktiv og åpen for påfyll, og sannsynligvis også best rustet til å bearbeide tema av alternativ natur.

En annen god grunn kan være at noen klarsynte har det på akkurat samme måte som deg. Flere alternative behandlere har gitt uttrykk for at det er enklere å kanalisere energier om natten når de har mere ro rundt seg. Den relative stillheten i sene timer kombinert med en noe endret frekvens i hjernebølgene øker muligheten for et medium til å oppnå sterk kontakt med åndevesener eller avdøde på den andre siden.

Når vi tar alt dette med i betraktningen er det kanskje fristende å BARE ringe klarsynte om natten. Men i og med at alle er forskjellige og at døgnrytmen varierer både fra person til person og gjennom ulike perioder i livet, vil det også være forskjell på når det passer eller er ønskelig å kontakte en spådame. Hvilket tidspunkt som er riktig for deg avgjør du selv.

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

 
Annie
Ledig
 
Englekort, Pendel, Spåtjenester, Klarsynte, Klarsynt, Spådame, Synske, Synsk, Medium, Heks

Spåkonen Annie er dyktig på spådom, hun bruker tarotkort som gir deg tydelige svar....

Bloggere
 
Britt
Ledig
 
Spådame, Spåtelefon, Klarsynt, Englekort, Eksperthjelp, Klarsynte, Medium, Spåtjenester, Spåkone, Synske

Britt er en kvinne med lang erfaring innen det mediale og hun bruker alle sine verktøy...

Bloggere
 
Rebecca
Ping meg
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort, Drømmetydning, Synske, Synsk, Klarsynte

Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Hun har lang erfaring og en enorm kunnskap om...

 
Varja
Ping meg
 
Medium, Pendel, Spådame, Spåtjenester, Spåtelefon, Tarotkort, Eksperthjelp, Heks, Klarsynt, Klarsynte, Synsk

Leter du etter en erfaren og positiv spådame? Et medmenneske og en person som setter...

 
 

Artikkelforslag til deg

Spå24

Spå24

1099 visninger

Spå24 syns jeg er en god forkortelse, det betyr jo rett og slett at du kan spå deg hele døgnet, spå24.

 
Spåtelefon

Spåtelefon

1559 visninger

Når man ringer en spåtelefon, hva får man ut av det? På bakgrunn av samtalen og de hjelpemidler den klarsynte benytter, vil du i løpet av samtalen få flere svar på dine spørsmål.

 
Jeg er synsk

Jeg er synsk

3165 visninger

I min slekt har mange kunne si det samme, jeg er synsk. Og det er for meg helt naturlig at jeg er synsk.

 
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer