Fysisk mediumskap

Fysisk medium innebærer en form for fenomener hvor eksterne enheter manipulerer energiene og substansene til et medium, enten det er en mann eller en kvinne, for å forme fysiske manifestasjoner, som for eksempel ånder som tar bo i en menneskekropp og snakker direkte derifra.


Fysisk mediumskap

Ånden sørger for en slags kommunikasjon mellom vår verden her på jorden og deres verden som er kjent som åndeverdenen. Andre fysiske fenomener som kan bli produsert er fysiske lukter, varme eller kalde trekk, levitasjon, fordeling av objekter fra løse luften, transfigurasjon, åndelys, banking, direkte stemme-kommunikasjon og fysiske åpenbaringer.

I  følge historien var det en aktiv tid for fysisk mediumskap i slutten av 19. begynnelsen av det 20. Århundre. Fysisk mediumskap er meget sjeldent på grunn av straffen som kroppen din får når du tillater et medium å materialisere seg inn i vår verden. For å gjøre dette tar de substanser fra den fysiske kroppen for å forme det som kalles ektoplasma og protoplasma som kan brukes i synlig rødt og blått lys. Denne substansen kan også  bli tatt fra andre fysiske objeker som for eksempel klær, tepper, bord eller andre møbler i en psykisk sirkel, men som regel kommer den fra kroppen til det fysiske mediumet. Med en gang ektoplasmaen eller photoplasmaen har blitt formet, kan en ånd kle seg i dette materialet og så å bli synlig i vår verden.
Dette blir vanligvis gjort i en seanse eller psykisk sirkel, som jeg foretrekker å  kalle det. Det kan være smertefullt og gir deg en slags psykisk bakrus dagen derpå, eller til og med et par dager. Jeg føler meg både treg og trøtt og en smule paranoid, kanskje kvalm noen timer neste dag.

Transfigurasjon: Med transfigurasjon kan man se at ansiktet til en åndelig person legger seg over ansiktet til mediumet, eller over ansiktet til en av de andre deltagerne. Det er best å gjøre dette mediumskapet i et rødt lys slik at ektoplasmaen kan forme seg over deltagerens ansikt uten å  bli ødelagt. Ansiktene kan bli meget tydelige mens mediumets ansikt forsvinner fullstendig.

En direkte stemme er en annen meget interessant del av fysisk mediumskap, hvor stemmen til en ånd snakker til deltagerne rett ut fra løse luften. De fleste medium har en talende trompet som sitter på gulvet i en sirkel eller på et bord. Trompetene som blir brukt til  denne type kommunikasjon er et konisk formet objekt med hull i begge ender. Trompeten blir plassert i midten av sirkel-deltagerne. Når atmosfæren er riktig for ånden vil den noen ganger få trompeten til å sveve i luften for deretter å stoppe foran en person som de ønsker å snakke med.

Tildelinger forekommer i en psykisk sirkel hvor et fysisk objekt blir materialisert av åndeguider, til gruppen som sitter i en sirkel. Vanligvis omfatter dette et fysisk objekt som har blitt de-materialisert , flyttet fra et sted til et annet, og så blitt re-materialisert. Det har vært kjent at gjenstander blir synlig for individer som ikke er med i en sirkel eller har noe å gjøre med mediumskap eller har noen som helst kontakt med det psykiske. Objektene kan være alt fra blomster, bøker, smykker eller til og med mynter.

Levitasjon er når objekter beveger seg uten noen som helst hjelp. Dette kan bli gjort enten med psykokinetisk energi eller når man bruker ektoplasma.

Banking, lage lyder  Et meget vanlig fenomen er å lage lyder på bord eller banking. Lyden  av disse lydene varierer fra myke fingerlyder til sterke bankinger av knoker på et bort. Meget ofte vil man også høre en lyd som ligner på treverk som splintres. Ved andre anledninger kan ektoplasmatiske stenger føre til at lyder oppstår. Med alle disse lydene og all denne bankingen kan man lage koder til ja- eller nei-spørsmål. Jeg bruker et bank for “ja” og to bank for “nei”. Hvis dette er en effektiv måte å kommunisere på og hvis du spør det rette spørsmålet, kan det også være meget informativt. Jeg har til og med fått svar på profetiske spørsmål hvor det flere uker eller måneder senere viste seg å være riktig.

Åndelys Hvis det er harmoni mellom menneskene i en sirkel kan det skape muligheter for vidunderlige fenomen. Et av disse er synligheten av åndelys. Åndelys kommer i alle intensiteter og farger. Vanlige farger er blått, hvitt og rødt. Fargene kan sees som lyse flekker fra tid til annen, men de kan også være utrolig intense ved sjeldne anledninger. Lysene blir sett på som tilstedeværelsen av en ånd og dens vibrasjon. Jo lysere åndelyset er, dess høyere er utviklingsnivået til ånden.

Materialisering Åndeguiden samler ektoplasma fra livløse mennesker og livløse objekter som er blandet med eteriske kjemikalier på deres side for å forme en stabil støpesubstans som ånden kan bruke for  å skape en fysisk kropp nøyaktig lik den de hadde når de levde på jorden. Graden og styrken av den materialiserte formen varierer ganske mye. En helt materialisert form eller fra hodet til tåen- materialisering av en ånd er kanskje det mest fantastiske femomen som noen gang har blitt bevitnet i et mediumskap.

 

Vil du snakke om Fysisk mediumskap ring til:

 
Ronald
Ledig
 
Englekort, Healing, Spåmann, Medium, Eksperthjelp, Klarsynt, Klarsynte
Ronald er løsningen for deg som ønsker trygghet og en titt inn i fremtiden. Han er...
 
Clair
Opptatt
 
Heks, Synsk, Spådame, Healing, Medium, Tarotkort
Clair har jevnlig kontakt med åndeverden, hun har bred erfaring. Hun er synsk og vil...
 
Olga
Opptatt
 
Synsk, Synske, Heks, Pendel, Klarsynt, Spådame
Olga bruker nærheten til naturen for å oppnå bedre samspill med åndene. Hun kan...
 
Liza
Utlogget
 
, Pendel, Synsk, Medium, Healing,
Liza er her på spåtelefonen for deg. Hun er synsk og tilbyr deg eksperthjelp av...
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer