KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030  

26 kr/min  

 

Hesteskoen

Har du noen gang tenkt over hvorfor hesteskoen har blitt et slikt vakkert symbol på lykke? Hvorfor bør man ha en hestesko utenfor sitt hjem?


Hesteskoen
Hesteskoen

Se for deg at du går tur på en skogsti. Solen titter frem mellom greiene på trærne og man kjenner bakken under føttene som vibrerer svakt i rytme som om noe tungt og stort er på veg mot en. Hva kan det være? Blikket føres ned mot de ovale avtrykkene i bakken. Aha! Noen må ha ridd forbi her. Plutselig dukker det opp en rytter som sitter på en stor og brun hest. Man skvetter til og går til side for å slippe det store dyret forbi. Du og rytteren hilser på hverandre med en lite nikk.

Dagens moderne menneske har glemt den enorme kraften og størrelsen hesten har. Du fortsetter på gåturen din. Etter kort tid får du øye på noe sølvfarget som ligger på bakken. Du bøyer deg ned og tar det opp. En hestesko! Dette betyr lykke, sier man. Du tar med deg skoen hjem, vasker den og henger den opp på ytterdøren. Denne skal holde på lykken i hjemmet. Men hvor kommer denne tanken om at hestesko bringer lykke?

Hesteskoen er forbundet med mye symbolikk. Verdien den har, ligger ikke i hvilken funksjon den har. Men mer i materialet og formen. Det ble sagt at jern skulle beskytte mot negative energier. Formen ble assosiert med gudinnedyrkelser ettersom formen minner om en måne eller yoni. Man finner hesteskosymbolet ofte i forbindelse med lykkeønskninger som for eksempel bryllupskort og kasinoer.

Man bør se den som en u, slik at lykken ikke faller ut. Mens noen mener den bør stå som en regnbue. Det finnes altså mange ulike meninger om hvordan en hestesko skal henge. Man må finne ut hva man tror på, det som føles rett for en selv. Det viktigste er at den symboliserer lykke.

Innen kortkunst og det å spå ved hjelp av kort, er det en variant av dette som kalles hesteskoen. Hesteskoen består av at syv kort legges i samme form som en hestesko. Disse syv kortene kan gi deg eksperthjelp og spådom – altså svaret på dine spørsmål. Målet er å gi en sniktitt på fremtiden og dens utsikter.

For den som vil spå seg eller søker klarsynt veiledning finnes det mange aktører som kan gi deg eksperthjelp. Det finnes spådamer, spåkoner, spåtelefon, synske – de har mange navn. Men uavhengig av hva de velger å kalle seg, og uansett hva omverdenen velger å kalle dem, så er de tilstede for å gi deg eksperthjelp innen spådom, tarot, astrologi, klarsynt veiledning og fjernhealing. Man kan treffe disse personlig, men man kan også henvende seg til en spåtelefon for å snakke med en spådame som gir spådom og eksperthjelp direkte (for eksempel spålive.no). Og selvsagt har også spådom funnet veien til internett. Der finnes sider du kan spå deg online, blant annet med tarotkort, pendel, englekort, drømmetyding og metoden hesteskoen. For å finne denne typen online eksperthjelp, kan man bruke følgende søkeord; spådom online, tarot online og spå online.

Uansett om man velger og tro på spådom og flaks eller ikke, kan det aldri skade å ha en hestesko hengende, kanskje bare som pynt om ikke annet?!

Artikkelforfatter: H. Klinge

 

Vil du snakke om Hesteskoen ring til:

 
Elisa
Ledig
 
Synsk, Eksperthjelp, Klarsynt, Spådame, Tarotkort, Heks, Spåkone

Elisa er en spåkvinne som er klar og bruker tarotkort. Hun har vært synsk siden...

 
Clair
Ledig
 
Heks, Synsk, Spådame, Healing, Medium, Tarotkort
Clair har jevnlig kontakt med åndeverden, hun har bred erfaring. Hun er synsk og vil...
 
Hannele
Opptatt
 
Healing, Eksperthjelp, Spådame, Heks, Synsk, Spåtjenester

Ring Hannele, hun kan hjelpe deg med veiledning og kanalisering når du har spørsmål....

 
Tara
Utlogget
 
Spådame, Tarotkort, Drømmetydning, Medium, Spåtjenester, Healing

presentation kommer snart

 
 

Artikkelforslag til deg

Håndtering av frykt for døden

Håndtering av frykt for døden

4050 visninger

Svar på hva som skjer etter døden er diskuterbare, og vi sitter alle å gjetter og håper. Døden skremmer nesten alle, men kan håndteres effektivt ved å utvikle sterke håndteringsstrategier.

 
Ti tegn på at du er født til å være en heks

Ti tegn på at du er født til å være en heks

5618 visninger

Hvis du noen gang har trodd at du kan være en heks, er det en mulighet for at du har rett. I de aller fleste tilfeller har hekser forkunnskap om hvem og hva de er, selv om deres spesifikke sti ikke er helt klar. Hvis den beskrivelsen passer med deg, kan følgende liste hjelpe deg med å bedre definere banen din eller bekrefte at du er på rett vei.

 
Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

2130 visninger

Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer