Hesteskoen

Hvorfor hesteskoen har blitt et slikt vakkert symbol på lykke? Hvorfor bør man ha hesteskoen utenfor sitt hjem?

Hesteskoen
Hesteskoen

Se for deg at du går tur på en skogsti. Solen titter frem mellom greiene på trærne og man kjenner bakken under føttene og det føles som om noe tungt og stort er på veg mot en. Hva kan det være? Blikket føres ned mot de ovale avtrykkene i bakken. Aha! Noen må ha ridd forbi her. Plutselig dukker det opp en rytter som sitter på en stor og brun hest. Man skvetter til og går til side for å slippe det store dyret forbi. Du og rytteren hilser på hverandre med en lite nikk.

Dagens moderne menneske har glemt den enorme kraften og størrelsen hesten har. Du fortsetter på gåturen din. Etter kort tid får du øye på noe sølvfarget som ligger på bakken. Du bøyer deg ned og tar det opp. Hesteskoen. Dette betyr lykke, sier man. Du tar med deg hesteskoen hjem, vasker den og henger den opp på ytterdøren. Hesteskoen skal holde på lykken i hjemmet. Men hvor kommer denne tanken om at hesteskoen bringer lykke?

Hesteskoen er forbundet med mye symbolikk. Verdien den har, ligger ikke i hvilken funksjon den har. Men mer i materialet og formen. Det ble sagt at jern skulle beskytte mot negative energier. Formen ble assosiert med gudinnedyrkelser ettersom formen minner om en måne eller yoni. Man finner hesteskosymbolet ofte i forbindelse med lykkeønskninger som for eksempel bryllupskort og kasinoer.

Man bør se den som en u, slik at lykken ikke faller ut. Mens noen mener den bør stå som en regnbue. Det finnes altså mange ulike meninger om hvordan hesteskoen skal henge. Man må finne ut hva man tror på, det som føles rett for en selv. Det viktigste er at den symboliserer lykke.

Innen kortkunst og det å spå ved hjelp av kort, er det en variant av dette som kalles hesteskoen. Hesteskoen består av at syv kort legges i samme form som en hestesko. Disse syv kortene kan gi deg eksperthjelp og spådom – altså svaret på dine spørsmål. Målet er å gi en sniktitt på fremtiden og dens utsikter.

For den som vil spå seg eller søker klarsynt veiledning finnes det mange aktører som kan gi deg eksperthjelp. Det finnes spådamer, spåkoner, spåtelefon, synske – de har mange navn. Men uavhengig av hva de velger å kalle seg, og uansett hva omverdenen velger å kalle dem, så er de tilstede for å gi deg eksperthjelp innen spådom, tarot, astrologi, klarsynt veiledning og fjernhealing. Man kan treffe disse personlig, men man kan også henvende seg til en spåtelefon for å snakke med en spådame som gir spådom og eksperthjelp direkte. Og selvsagt har også spådom funnet veien til internett. Der finnes sider du kan spå deg online, blant annet med tarotkort, pendel, englekort, drømmetyding og metoden hesteskoen. For å finne denne typen online eksperthjelp, kan man bruke følgende søkeord; spådom online, tarot online og spå online.

Uansett om man velger å tro på spådom og flaks eller ikke, kan det aldri skade å ha en hestesko hengende, kanskje bare som pynt om ikke annet?! Jeg er jo ikke en overtroisk heks for det!

 

 
 

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kjærlig og intuitiv jordengel som elsker å formidle guddommelige budskap...

 

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Esterella spåtjenester

Esterella spåtjenester

Hva ligger i navnet Esterella spåtjenester har valgt å benytte seg av? Og hvilke mysterier skjuler seg i...
 
Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_