Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Det er magi i dette øyeblikket. Uten å gjøre noe utenom det vi allerede gjør, å være hvor som helst, bortsett fra hvor vi allerede er, og å vite hva vi allerede vet, er det magisk klart og tilgjengelig for oss å oppleve. Men det er noe som holder oss tilbake fra å få tilgang til denne magien - og det er tankene.


Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Tankeblokkering

Sinnets jobb er å fornemme fortiden og forberede seg på fremtiden. Den er ansvarlig for de praktiske sakene i våre liv, og har liten bekymring for magi. Men tankene er ment å være et verktøy som vi kan bruke når det trengs, og skru av når det ikke behov. I aktiv meditasjon velger vi å skru ned sinnet og eksistere i øyeblikket. Det kan føles skummelt å skru av våre bekymringer om fortid og fremtid, men å praktisere aktiv meditasjon lærer oss at sinnet alltid er der og venter på at vi skal det slå på igjen når vi trenger det.

Magi finnes i rommet bak sinnet

I aktiv meditasjon kan vi få tilgang til rommet bakerst sinnet og oppleve øyeblikkets magi.

Når vi holder våre barn. Vi legger nesen til hodet og puster inn. Vi lukter såpe og den søte duften av livet. Vi føler deres glatte hud. Og hør lyden av luft, flyte inn og ut av små neser. Vi er virkelig der med dem, og dette er aktiv meditasjon.

Når vi spiser måltider som nærer kroppene våre, slår vi av TV-en og legger vekk telefonene våre. Vi ser på maten på tallerkenen vår, og vi føler oss takknemlige. Vi føler gaffelen i hånden og hører lyden som den lager på tallerkenen. Vi løfter maten til munnen og smaker smakene. Vi føler at teksturene endres når vi tygger. Vi opplever fullt ut å spise, og dette er aktiv meditasjon.

Og så skyller vi tallerkenen. Vi føler det varme vannet på hendene våre. Vi lukter såpe. Og oppvask blir en aktiv meditasjon.

Når vi trener aktiv meditasjon, er vi våkne som barn. Vi er i ærefrykt for verden rundt oss og takknemlig for å være i live. Vi smaker den søte lettelsen som bare kommer når fortid og fremtid slippes for å være det de var og vil være. Vi er her, ikke der, og det er magi i dette øyeblikket.

Og når vi velger å snu tankene tilbake fordi vi trenger å lage en plan, er det ferskere og skarpere fordi de har hatt en sjanse til å hvile.

Fordi du ble trukket til denne artikkelen og deretter valgte å lese den, er du sannsynligvis klar til å bevege deg til rommet bakerst sinnet hvor magien bor. Hvis du føler at det du leser er sannheten, utenfor ditt sinn og på et høyere nivå, kontakt oss. Vi kan vise deg flere verktøy for å få tilgang til den magiske stillheten som allerede finnes i deg

 

Vil du snakke om Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det? ring til:

 
Joshua
Ledig
 
Synsk, Spåmann, Klarsynt, Medium, Drømmetydning, Spåtjenester
Joshua er ett sertifisert medium og healer, han har lang erfaring og er klar for å...
 
Ronald
Ledig
 
Englekort, Healing, Spåmann, Medium, Eksperthjelp, Klarsynt, Klarsynte
Ronald er løsningen for deg som ønsker trygghet og en titt inn i fremtiden. Han er...
 
Annelie
Ledig
 
Medium, Synsk, Heks, Pendel, Synske, Spådame
Annelie er et sertifisert medium som bruker ulike medfødte metoder når hun hjelper...
 
Mikaela
Ledig
 
Drømmetydning, Spådame, Klarsynt, Klarsynte, Tarotkort, Spåkone
Hos mediale Mikaela får du ærlige og korrekte svar av en erfaren og dyktig spåkone.
 
 

Artikkelforslag til deg

Seks tegn på at man har en sjette sans

Seks tegn på at man har en sjette sans

4326 visninger
Klarsynte har en sterkere sjette sans, som gjør at de kan føle, se, høre og lukte ting som mannen i gata ikke kan. Uten veiledning kan dette være veldig skummelt for en person som ikke forstår hva som skjer med dem. Følgende er en kort liste over seks tegn som klarsynte bør være oppmerksom på;
 
Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

192 visninger
Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.
 
Hvordan vennskap endres med alderen

Hvordan vennskap endres med alderen

6281 visninger
Vennskap er et av de grunnleggende forhold som mennesker deler. Hvis du har problemer med å danne vennskap med andre i dag, må du lese videre.
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer