KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030  

26 kr/min  

 

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Det er magi i dette øyeblikket. Uten å gjøre noe utenom det vi allerede gjør, å være hvor som helst, bortsett fra hvor vi allerede er, og å vite hva vi allerede vet, er det magisk klart og tilgjengelig for oss å oppleve. Men det er noe som holder oss tilbake fra å få tilgang til denne magien - og det er tankene.


Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?
Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Tankeblokkering

Sinnets jobb er å fornemme fortiden og forberede seg på fremtiden. Den er ansvarlig for de praktiske sakene i våre liv, og har liten bekymring for magi. Men tankene er ment å være et verktøy som vi kan bruke når det trengs, og skru av når det ikke behov. I aktiv meditasjon velger vi å skru ned sinnet og eksistere i øyeblikket. Det kan føles skummelt å skru av våre bekymringer om fortid og fremtid, men å praktisere aktiv meditasjon lærer oss at sinnet alltid er der og venter på at vi skal det slå på igjen når vi trenger det.

Magi finnes i rommet bak sinnet

I aktiv meditasjon kan vi få tilgang til rommet bakerst sinnet og oppleve øyeblikkets magi.

Når vi holder våre barn. Vi legger nesen til hodet og puster inn. Vi lukter såpe og den søte duften av livet. Vi føler deres glatte hud. Og hør lyden av luft, flyte inn og ut av små neser. Vi er virkelig der med dem, og dette er aktiv meditasjon.

Når vi spiser måltider som nærer kroppene våre, slår vi av TV-en og legger vekk telefonene våre. Vi ser på maten på tallerkenen vår, og vi føler oss takknemlige. Vi føler gaffelen i hånden og hører lyden som den lager på tallerkenen. Vi løfter maten til munnen og smaker smakene. Vi føler at teksturene endres når vi tygger. Vi opplever fullt ut å spise, og dette er aktiv meditasjon.

Og så skyller vi tallerkenen. Vi føler det varme vannet på hendene våre. Vi lukter såpe. Og oppvask blir en aktiv meditasjon.

Når vi trener aktiv meditasjon, er vi våkne som barn. Vi er i ærefrykt for verden rundt oss og takknemlig for å være i live. Vi smaker den søte lettelsen som bare kommer når fortid og fremtid slippes for å være det de var og vil være. Vi er her, ikke der, og det er magi i dette øyeblikket.

Og når vi velger å snu tankene tilbake fordi vi trenger å lage en plan, er det ferskere og skarpere fordi de har hatt en sjanse til å hvile.

Fordi du ble trukket til denne artikkelen og deretter valgte å lese den, er du sannsynligvis klar til å bevege deg til rommet bakerst sinnet hvor magien bor. Hvis du føler at det du leser er sannheten, utenfor ditt sinn og på et høyere nivå, kontakt oss. Vi kan vise deg flere verktøy for å få tilgang til den magiske stillheten som allerede finnes i deg

 

Vil du snakke om Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det? ring til:

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks
Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...
 
Frida
Ledig
 
Eksperthjelp, Heks, Medium, Spåkone, Synsk, Spådame

Presentation kommer snart

 
Mathias
Ledig
 
Healing, Synsk, Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåmann, Spåtjenester

Mathias er en sjaman som hjelper deg med healing eller rådgivning. Han svarer ærlig...

 
Clair
Ledig
 
Heks, Synsk, Spådame, Healing, Medium, Tarotkort
Clair har jevnlig kontakt med åndeverden, hun har bred erfaring. Hun er synsk og vil...
 
 

Artikkelforslag til deg

Seks tegn på at man har en sjette sans

Seks tegn på at man har en sjette sans

11204 visninger

Klarsynte har en sterkere sjette sans, som gjør at de kan føle, se, høre og lukte ting som mannen i gata ikke kan. Uten veiledning kan dette være veldig skummelt for en person som ikke forstår hva som skjer med dem. Følgende er en kort liste over seks tegn som klarsynte bør være oppmerksom på.

 
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

12153 visninger

Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold, hvis vi ikke praktiserer oppmerksomt nærvær, blir vår energi usammenhengende.

 
Slik kontrollerer du dine negative tanker

Slik kontrollerer du dine negative tanker

8372 visninger

Siden våre bevisste og ubevisste tanker og tro har en innvirkning på vår evne til å manifestere alt vi ønsker i livet, er det viktig å holde dem positive. Så denne artikkelen vil forklare hva man skal gjøre når man sliter med negative tanker.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer