Nye kunder 10 min gratis

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Det er magi i dette øyeblikket. Uten å gjøre noe utenom det vi allerede gjør, å være hvor som helst, bortsett fra hvor vi allerede er, og å vite hva vi allerede vet, er det magisk klart og tilgjengelig for oss å oppleve. Men det er noe som holder oss tilbake fra å få tilgang til denne magien - og det er tankene.

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?
Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Tankeblokkering

Sinnets jobb er å fornemme fortiden og forberede seg på fremtiden. Den er ansvarlig for de praktiske sakene i våre liv, og har liten bekymring for magi. Men tankene er ment å være et verktøy som vi kan bruke når det trengs, og skru av når det ikke behov. I aktiv meditasjon velger vi å skru ned sinnet og eksistere i øyeblikket. Det kan føles skummelt å skru av våre bekymringer om fortid og fremtid, men å praktisere aktiv meditasjon lærer oss at sinnet alltid er der og venter på at vi skal det slå på igjen når vi trenger det.

Magi finnes i rommet bak sinnet

I aktiv meditasjon kan vi få tilgang til rommet bakerst sinnet og oppleve øyeblikkets magi.

Når vi holder våre barn. Vi legger nesen til hodet og puster inn. Vi lukter såpe og den søte duften av livet. Vi føler deres glatte hud. Og hør lyden av luft, flyte inn og ut av små neser. Vi er virkelig der med dem, og dette er aktiv meditasjon.

Når vi spiser måltider som nærer kroppene våre, slår vi av TV-en og legger vekk telefonene våre. Vi ser på maten på tallerkenen vår, og vi føler oss takknemlige. Vi føler gaffelen i hånden og hører lyden som den lager på tallerkenen. Vi løfter maten til munnen og smaker smakene. Vi føler at teksturene endres når vi tygger. Vi opplever fullt ut å spise, og dette er aktiv meditasjon.

Og så skyller vi tallerkenen. Vi føler det varme vannet på hendene våre. Vi lukter såpe. Og oppvask blir en aktiv meditasjon.

Når vi trener aktiv meditasjon, er vi våkne som barn. Vi er i ærefrykt for verden rundt oss og takknemlig for å være i live. Vi smaker den søte lettelsen som bare kommer når fortid og fremtid slippes for å være det de var og vil være. Vi er her, ikke der, og det er magi i dette øyeblikket.

Og når vi velger å snu tankene tilbake fordi vi trenger å lage en plan, er det ferskere og skarpere fordi de har hatt en sjanse til å hvile.

Fordi du ble trukket til denne artikkelen og deretter valgte å lese den, er du sannsynligvis klar til å bevege deg til rommet bakerst sinnet hvor magien bor. Hvis du føler at det du leser er sannheten, utenfor ditt sinn og på et høyere nivå, kontakt oss. Vi kan vise deg flere verktøy for å få tilgang til den magiske stillheten som allerede finnes i deg

 

Vil du snakke om Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det? ring til:

Bloggere
 
Rebecca
Ledig
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort, Drømmetydning, Synske, Synsk, Klarsynte

Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Velkommen til å ringe Rebecca når du er ute...

 
Liza
Ledig
 
Pendel, Synsk, Medium, Healing, Synske, Spådame, Eksperthjelp, Spåtelefon, Spåkone, Spåtjenester

Liza er her på spåtelefonen for deg. Hun er synsk og tilbyr deg eksperthjelp av...

 
Adell
Ledig
 
Tarotkort, Pendel, Medium, Englekort, Healing, Eksperthjelp, Synske, Spåmann, Spåtelefon, Spåtjenester

Adell veileder deg via sine tarotkort, englekort, gudinnekort, pendel og intuisjon....

Bloggere
 
Jannike
Utlogget
 
Heks, Klarsynt, Pendel, Spådame, Drømmetydning, Spåkone, Eksperthjelp, Synsk, Healing, Medium
Klarsynt spådame som bruker ulike verktøy for å gi deg den hjelpen du trenger når...
 
 

Artikkelforslag til deg

Seks tegn på at man har en sjette sans

Seks tegn på at man har en sjette sans

12748 visninger

Klarsynte har en sterkere sjette sans, som gjør at de kan føle, se, høre og lukte ting som mannen i gata ikke kan. Uten veiledning kan dette være veldig skummelt for en person som ikke forstår hva som skjer med dem. Følgende er en kort liste over seks tegn som klarsynte bør være oppmerksom på.

 
Hvordan vennskap endres med alderen

Hvordan vennskap endres med alderen

8235 visninger

Vennskap er et av de grunnleggende forhold som mennesker deler. Hvis du har problemer med å danne vennskap med andre i dag, må du lese videre.

 
Spørsmål vi kan stille de klarsynte

Spørsmål vi kan stille de klarsynte

13692 visninger

Selv om det ikke finnes gale spørsmål å stille i løpet av økten, vil du kanskje fokusere på en viss bekymring i livet ditt. Enten det er din første økt eller ikke, kan du ha undringer rundt hvilke spørsmål man kan og bør stille spådamen om.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer