Hvordan en synsk kan forandre livet ditt?

Her får du 5 måter en klarsynt kan forandre livet ditt.

Hvordan en synsk kan forandre livet ditt?
Hvordan en synsk kan forandre livet ditt?

I disse dager er livet uforutsigbart. Forhold synes å være ødeleggende, økonomien er ustabil, og det virker som om det enkle livet er nå borte. Vi kan sitte i flere dager og lure på hva morgendagen bringer. Vel, hva om du hadde en spesiell venn som hadde innsideinformasjon om fremtiden? I dag er dette en realitet for mange.

Tilbake på 1990-tallet ble vi brent. Klarsynte "venner" var overalt og tilbyr mystiske råd på en hotline. Vi ante ikke hvem som var på den andre enden av telefonen eller hva deres virkelige bakgrunn var. Sjansene er at det var noen som bodde hjemme, mor som forsøkte å tjene ekstra penger, så hvem visste egentlig hvor rådene kom fra? Vi satt på den andre enden av telefonlinjen og ventet på å høre at han ville ringe enda en gang, eller at hun ville ha en forandring i hjertet og elske oss igjen. Åh, vi hørte det, det kom aldri til å passere, men for øyeblikket følte vi oss ganske gode å fortære den sukkersøte meldingen. Senere fikk vi endelig et ansikt med stemmen, og hennes navn var Madame Cleo.

Det var bra mens det varte, til IRS fanget henne og meldingene umiddelbart opphørte. Disse bestemte tilfellene ga klarsynte et dårlig rykte, og navnet deres ble forbundet med mange andre. Svindlere, skurker og lignende benyttet seg av triste mennesker som bare lette etter et lite håp. Vel, jeg er her for å fortelle deg at endelig er den tiden forbi. En ny hærskare av klarsynte har kommet til makten. Det er en helt ny tid for folk som trenger dem og legger råd til godt arbeid.

De overholder en streng etisk kode og utfører sitt arbeid med en sterk følelse av åndelighet, kjærlighet og bekymring. En ekte klarsynt vil aldri svindle en klient. Dette betyr ikke at de ikke blir betalt, fordi de gjør det. De tror på Karma lov som sier at universet alltid må være i perfekt balanse. På grunn av denne loven, vil de betrakte betaling som en "energiutveksling" og støtte seg selv når de utfører deres arbeid. De vil hjelpe deg med å finne din åndelige vei og livsformål. De vil beskytte og veilede deg gjennom ditt daglige liv. En legitim klarsynt høres ut som en utmerket venn å ha! Med dette i bakhodet, må du ha forventninger til hva din klarsynte hjelper kan gjøre for deg.


Aldri anta at en synsk har makt til å endre utfall, for bare du kan gjøre det med din frie vilje. Husk også at alt det den klarsynte forteller deg, kan endres eller kontrolleres av deg. Du har full kontroll over dine handlinger til enhver tid. Ingen utfall er skrevet i stein; vi kan når som helst endre vår bane. Også, en klarsynt kan aldri skade for å kontrollere en annen persons tanker eller handlinger. Så ikke engang tenk på å spørre!

 Ingen spirituell reading eller spådom er 100% nøyaktig;
Nok en gang vil viljen din sparke inn og kan potensielt endre et utfall når som helst. Din frie vilje, den frie vilje til dem rundt deg, selv naturens frie vilje, kan endre resultatet i det siste sekund. En klarsynt kan fortelle deg det mest sannsynlige resultatet ved å følge veien med minst motstand, men det er aldri hundre prosent sikkert. 

En klarsynt vil gi deg muligheter
Vis forskjellige veier du kan velge mellom, og fortell deg hvor de eventuelt kan lede. En ekte klarsynt vil hjelpe deg å vokse åndelig. De vil tillate deg å se den åndelige siden av din hensikt og hjelpe deg å sette den virkelige delen i riktig perspektiv. De vil hjelpe deg med å oppdage tidligere livsspørsmål og tidligere livsforbindelser med de i livet ditt. De vil hjelpe deg med å finne ut om et forhold er et livslangt partnerskap eller noe du må jobbe gjennom. Selvfølgelig vil den klarsynte hjelpe deg med å manøvrere deg gjennom alle dine livsfaser også. I din situasjon, og under ulike omstendigheter, er det mange flere områder og mange unike måter som en klarsynt kan hjelpe deg med. 

Advarsel
Som det er sagt, "Kjøper, pass opp", og det er din plikt å gjøre dine undersøkelser og finne en klarsynt som er anerkjent og velsignet. Hvis du gjør dine undersøkelser, vil det ikke ta lang tid å avgjøre hvem som er en bedrager og hvem som er en ekte profesjonell. Her er noen gode måter å oppsøke en ansett spåkone på:

  1. Spør en venn. En personlig anbefaling er et flott sted å starte. Noen andre har allerede opplevd deres nivå av ekspertise, så sjansene er store for at du får en positiv opplevelse.
  2. Undersøk kundenes omtaler på internett. Du kan starte med å bruke Google og søke etter navn.
  3. Ta kontakt med dem og se hva du føler om dem når du er oppi det. Lytt til de klarsynte og hva de har på hjertet. Føler du deg komfortabel med dem, anbefales det å fortsette. Det er viktig at du føler deg trygg og ivaretatt.

Hvis du bestemmer deg for å bruke tjenestene, diskuter kort hva dine mål er og hva du håper å oppnå. Informer den klarsynte om hvilket område du vil fokusere på om det er kjærlighet, karriere, helse eller alt ovenfor. Husk at under behandlingen kan andre problemer oppstå av følelser som er presserende eller viktigere for deg. Meldingene du mottar, kan overraske deg. Du kan føle at noe er en uinteressant, men åndene vil bringe det til din oppmerksomhet til å fortelle deg, spesielt hvis dette trenger din oppmerksomhet. Så vær åpen for alle meldinger. Selv om du føler at det er irrelevant, eller ikke gir mening for deg, eller er ikke det du vil høre.

Legg merke til at du bør forberede deg godt. Prøv å avstå fra å gi for mye bakgrunnsinformasjon. Dette forvirrer ikke bare den klarsynte, men det kan føre til at du tviler på deres evner senere. Hvis du følger disse retningslinjene, er du på rett spor til å utvikle et sunt og progressivt forhold til din klarsynte venn. Husk at målet alltid er å utvikle seg åndelig. Sammen med den klarsynte kan dere finne ut mye om din fremtid. Du vil føle at livet ditt er forbedret, og du vil også kunne hjelpe andre. Du vil føle deg opplagt og øke tilfredsheten i hverdagen.

 

Vil du snakke om Hvordan en synsk kan forandre livet ditt? ring til:

Bloggere
 
Rebecca
Ledig
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort, Drømmetydning, Synske, Synsk, Klarsynte

Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Hun har lang erfaring og en enorm kunnskap om...

Bloggere
 
Irina
Ledig
 
Eksperthjelp, Medium, Klarsynte, Spådame, Spåtelefon, Tarotkort, Klarsynt, Spåkone, Synske, Spåtjenester

Irina er en spådame med hjerte på rette plassen. Hun bruker tarotkort når hun svarer...

 
Eila
Ledig
 
Synsk, Medium, Healing, Spåkone, Klarsynt, Spåtelefon, Tarotkort, Synske, Spådame, Eksperthjelp

presentation kommer snart

 
Auriel
Ledig
 
Eksperthjelp, Healing, Heks, Klarsynte, Klarsynt, Medium, Spådame, Spåkone, Spåtjenester, Synsk

Med sine krystallklare og direkte svar er Auriel en spåkvinne og et medium som...

 
 

Artikkelforslag til deg

Spå i kort

Spå i kort

1538 visninger

I dag vil jeg la et menneske spå i tarotkort for meg. Det var i hvertfall planen.

 
Englekort

Englekort

1271 visninger

Lyst til å bli spådd med kort, men synes tarot føles for okkult? Prøv englekort!

 
Muligheter og uenighet

Muligheter og uenighet

1996 visninger

Bare fordi du er den som taper i dag, betyr ikke det at du ikke kan vinne i morgen. På samme måte betyr det ikke at om du er vinneren i dag, så kommer du aldri til å tape en kamp i livet.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer