Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

Selv politiet står fast iblant, og må kalle inn eksperthjelp fra klarsynte. Eksperthjelp er viktig.

Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet
Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

Et tema som skaper en del uenighet er i hvilken grad politiet tar klarsynte til hjelp i vanskelige forsvinningssaker. Fra offisielt hold benektes det ofte kategorisk, men det kan være grunn til å tro at samarbeidet mellom politi og klarsynte er langt mere utbredt enn vi blir fortalt. Her i Norge har en håndfull forsvinningssaker fått mye oppmerksomhet i media de seneste tiårene. Når politiet går ut offentlig og ber publikum om tips får de bred respons, både fra personer som har hørt eller sett noe, og fra klarsynte som forteller at de kan se eller føle noe om hvor den savnede befinner seg.

Det er delte meninger om hvor nyttig det er med denne typen tips. En tidligere politioverbetjent uttalte i 2012 at han aldri hadde opplevd at synske hadde kommet med fornuftige innspill i forsvinningssaker, og han oppfordret klarsynte til å holde seg unna etterforskningen. Med dette utgangspunktet vil tips fra en klarsynt langt ifra defineres som eksperthjelp.

Det finnes argumenter som kan støtte opp om politioverbetjentens utspill om å holde synske vekk fra etterforskningen, og ett av dem dreier seg om de pårørende. Når noen trer frem og hevder at de har informasjon om en savnet person vil det vekke håpet hos pårørende, og det vil bli desto tyngre for dem om det viser seg at det ikke var hold i påstanden.

Et annet argument er at det er vanskelig for etterforskere å ignorere informasjon, uansett hvem den kommer fra. Men i de fleste politidistrikter her i landet vil tips fra klarsynte følges opp på lik linje som andre tips, såfremt de er konkrete nok. Det vil si at selv om tipsene ikke akkurat blir betraktet som Eksperthjelp blir de heller ikke ignorert eller forkastet uten nærmere ettersyn. 

På åttitallet samarbeidet en profilert synsk kvinne, Anna Elisabeth Westerlund, med politiet i Bergen om en rekke saker. Selv om flere av sakene er godt dokumentert er det et sprik i hvordan selve samarbeidet blir definert. Westerlund selv beskrev det som et helt konkret samarbeid mellom politiet og henne selv, der hun fungerte som eksperthjelp, men dette avvises av politiet. I de aller fleste tilfellene var det etter forespørsel fra de pårørende at politiet kontaktet Westerlund, når de sto uten spor i en forsvinningssak.

Slik kan de omgå definisjonen av et offisielt samarbeid, selv om resten av samspillet ikke var påvirket av hvem som hadde initiert kontakten: I møter eller seanser følte og så Westerlund detaljer i for eksempel terreng der den savnete befant seg, men hun var avhengig av lokalkjennskap fra politi og pårørende for å konkretisere synene. Gjennomgående er det slik i de fleste land at politiet benekter at de samarbeider med synske, men hardnakkete teorier vil ha det til at hos visse instanser, for eksempel FBI i USA, er det et utstrakt og systematisk samarbeid som har foregått i mange år men som stadig blir dysset ned. Nå ligger det i tiden at flere og flere er åpne for å godta synske evner som noe naturlig og konkret, så kanskje vil det etter hvert komme frem i lyset hvis slikt samarbeid eksisterer.

Når alt kommer til alt: Eksperthjelp er noe man ber om når man selv står fast, og det skjer selv den beste!

 

Vil du snakke om Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet ring til:

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Spåkone

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

 
Anki
Ledig
 
Klarsynt, Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Spådame, Spåtjenester, Tarotkort, Spåtelefon, Heks, Klarsynte

Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på...

Bloggere
 
Annie
Ledig
 
Englekort, Pendel, Spåtjenester, Klarsynte, Klarsynt, Spådame, Synske, Synsk, Medium, Heks

Spåkonen Annie er dyktig på spådom, hun bruker tarotkort som gir deg tydelige svar....

Bloggere
 
Auriel
Ledig
 
Eksperthjelp, Healing, Heks, Klarsynte, Klarsynt, Medium, Spådame, Spåkone, Spåtjenester, Synsk

Med sine krystallklare og direkte svar er Auriel en spåkvinne og et medium som...

 
 

Artikkelforslag til deg

Anbefalte klarsynte

Anbefalte klarsynte

1218 visninger

Anbefalte klarsynte gir deg spådommer om de viktige spørsmålene i livet ditt. Anbefalte klarsynte gir deg spådommer om de viktige spørsmålene i livet ditt.

 
Spålinje

Spålinje

1143 visninger

Lurer du på hvordan det er å jobbe på en spålinje? Her er et glimt av en spådames hverdag.

 
Sol horoskop

Sol horoskop

2841 visninger

Sol horoskop tilbyr dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer