VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Spåtjenester

820 97 123  

29,90 kr/min  

 

Kroppens chakraer er verktøy

Vi vet allerede om de syv store chakraene våre: kronechakra, pineal- eller tredje øyechakra, halschakra, hjertechakra, solarchakra, navle- eller harachakra, og rotchakra. 

Kroppens chakraer er verktøy
Kroppens chakraer er verktøy

Vi vet allerede om de syv store chakraene våre: kronechakra, pineal- eller tredje øyechakra, halschakra, hjertechakra, solarchakra, navle- eller harachakra, og rotchakra. Hvis du har funnet blokkeringer i dine chakraer skal du åpne dem for å få en høyere energi, slik at du får en ordentlig strøm av energi gjennom kroppen.

Disse chakraene, som gjerne kalles for et hjul, er en svært energisk virvelstrøm eller virvelvind. Du kan velge å åpne dem for å øke eller senke hastigheten eller frekvensen slik at energien vår ikke skal strømme ut, noe som kan resultere i et overdrevet trykk.

Hvert chakra produserer en etterklang ved en bestemt frekvens for å holde det i balanse. De sammenlignes med farger, krystaller og musikalske toner. Disse er ikke for åpne eller for lukkede og hjelper til med å rydde blokkeringer. Noen mennesker er mer visuelle enn auditive og er mer interessert i å visualisere farge enn å bruke musikalske toner.

VISUALISERING

Hvis vi bruker visualisering til vårt chakraarbeid skal du først og fremst være avslappet og tenke dypt på det chakraet du skal arbeide med. Mediter og fokuser på på ditt chakra, visualiser fargen du har med å gjøre. Føl chakraets tilstand, og fargene skal alltid visualiseres som levende og gjennomskinnelige. Start med rotchakraet og visualiser et rødt lys som beveger seg med klokken og pust inn. Husk at det kun er rot- og kronechakraet som har for- og bakside. Når du er ferdig med å visualisere, vil du føle en slags kundalinienergi stige opp fra ryggen din og opp gjennom kroppen. Dette gir en slags brennende følelse.

KRYSTALLER
Krystaller er lett tilgjengelig i de fleste metafysiske butikker, New Age-butikker og lokale markeder. De er det beste utstyret for å foreta rensing av blokkeringer og utvikling av chakraene. Jeg brukte en kvartskrystall på den smertefulle høyre eggstokken min. Jeg la den direkte på chakraet eller holdt den i tre minutter og begynte å meditere. Jeg brukte den også på mitt tredje-øyechakra og hadde noen av de beste synsopplevelsene jeg noen gang har hatt.

LYD
Dette kan best gjøres med en syngebolle. Disse er lett tilgjengelige i metafysiske butikker og New Age-bokhandlere. Her får du veiledning om bruken, og du kan starte med meditasjon med rotchakraet.

MASSASJE
Jeg foretrekker dette fordi det gir en beroligende virkning på kroppen, både når du får det og når du gir det. Det stimulerer alle viktige deler av kroppen vår. Det er i alt 21 mindre chakraer i kroppen din og derfor er en fullstendig kroppsmassasje veldig nyttig for kroppen. Du skal særlig legge vekt på føtter og håndflater, føttene er særdeles viktige fordi alle organene i kroppen har sitt tilsvarende energipunkt der.
Husk at hvis du gir massasje til noen så bruker du hendene som redskaper for å overføre energi. Da hjelper du kroppen til å slappe av, åpne seg og helbrede den. Du skal røre kroppen lett i stedet for å bruke styrken din til å stimulere chakraet.

TRENING OG KOSTHOLD
Som alle vet krever kroppen mosjon og en balansert ernæring på alle nivå. Hvis vi bruker narkotika, alkohol og usunn mat skjer naturligvis det motsatte av hva vi ønsker å oppnå.

Jeg vet også mediale som bruker pendel når de skal åpne blokkeringer og gå igjennom chakraene, det er mange ulike metoder. 

 

 

Vil du snakke om Kroppens chakraer er verktøy ring til:

 
Vera
Ledig
 
Tarotkort, Klarsynte, Spådame, Klarsynt, Healing, Eksperthjelp, Spåkone, Medium, Pendel, Spåtjenester

presentation kommer snart

Bloggere
 
Ulva
Ledig
 
Klarsynt, Tarotkort, Klarsynte, Spåtjenester, Spåtelefon, Spåkone, Synske, Synsk, Spådame, Heks

Ulva er spådame på spåtelefonen. Hun er født klarsynt og venter på din samtale....

Bloggere
 
Britt
Ledig
 
Spådame, Spåtelefon, Klarsynt, Englekort, Eksperthjelp, Klarsynte, Medium, Spåtjenester, Spåkone, Synske

Britt er en kvinne med lang erfaring innen det mediale og hun bruker alle sine verktøy...

 
Zandra
Ping meg
 
Tarotkort, Spåtjenester, Spådame, Klarsynt, Heks, Healing, Eksperthjelp, Medium, Synsk, Spåkone

presentation kommer snart

 
 

Artikkelforslag til deg

Klarsynt healer

Klarsynt healer

2560 visninger

Ved å søke en klarsynt healer vil en få hjelp til å bedre energiflyten i kroppen.

 
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

12921 visninger

Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold.

 
Hvordan vennskap endres med alderen

Hvordan vennskap endres med alderen

8793 visninger

Vennskap er et av de grunnleggende forhold som mennesker deler. Hvis du har problemer med å danne vennskap med andre i dag, må du lese videre.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer