KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030  

26 kr/min  

 

Kroppens chakraer er verktøy

Vi vet allerede om de syv store chakraene våre: kronechakra, pineal- eller tredje øyechakra, halschakra, hjertechakra, solarchakra, navle- eller harachakra, og rotchakra. Hvis du har funnet blokkeringer i dine chakraer skal du åpne dem for å få en høyere energi, slik at du får en ordentlig strøm av energi gjennom kroppen.


Kroppens chakraer er verktøy
Kroppens chakraer er verktøy

Vi vet allerede om de syv store chakraene våre: kronechakra, pineal- eller tredje øyechakra, halschakra, hjertechakra, solarchakra, navle- eller harachakra, og rotchakra. Hvis du har funnet blokkeringer i dine chakraer skal du åpne dem for å få en høyere energi, slik at du får en ordentlig strøm av energi gjennom kroppen.


Disse chakraene, som gjerne kalles for et hjul, er en svært energisk virvelstrøm eller virvelvind. Du kan velge å åpne dem for å øke eller senke hastigheten eller frekvensen slik at energien vår ikke skal strømme ut, noe som kan resultere i et overdrevet trykk.


Hvert chakra produserer en etterklang ved en bestemt frekvens for å holde det i balanse. De sammenlignes med farger, krystaller og musikalske toner. Disse er ikke for åpne eller for lukkede og hjelper til med å rydde blokkeringer. Noen mennesker er mer visuelle enn auditive og er mer interessert i å visualisere farge enn å bruke musikalske toner.


VISUALISERING
Hvis vi bruker visualisering til vårt chakraarbeid skal du først og fremst være avslappet og tenke dypt på det chakraet du skal arbeide med. Mediter og fokuser på på ditt chakra, visualiser fargen du har med å gjøre. Føl chakraets tilstand, og fargene skal alltid visualiseres som levende og gjennomskinnelige. Start med rotchakraet og visualiser et rødt lys som beveger seg med klokken og pust inn. Husk at det kun er rot- og kronechakraet som har for- og bakside. Når du er ferdig med å visualisere, vil du føle en slags kundalinienergi stige opp fra ryggen din og opp gjennom kroppen. Dette gir en slags brennende følelse.


KRYSTALLER
Krystaller er lett tilgjengelig i de fleste metafysiske butikker, New Age-butikker og lokale markeder. De er det beste utstyret for å foreta rensing av blokkeringer og utvikling av chakraene. Jeg brukte en kvartskrystall på den smertefulle høyre eggstokken min. Jeg la den direkte på chakraet eller holdt den i tre minutter og begynte å meditere. Jeg brukte den også på mitt tredje-øyechakra og hadde noen av de beste synsopplevelsene jeg noen gang har hatt.


LYD
Dette kan best gjøres med en syngebolle. Disse er lett tilgjengelige i metafysiske butikker og New Age-bokhandlere. Her får du veiledning om bruken, og du kan starte med meditasjon med rotchakraet.


MASSASJE
Jeg foretrekker dette fordi det gir en beroligende virkning på kroppen, både når du får det og når du gir det. Det stimulerer alle viktige deler av kroppen vår. Det er i alt 21 mindre chakraer i kroppen din og derfor er en fullstendig kroppsmassasje veldig nyttig for kroppen. Du skal særlig legge vekt på føtter og håndflater, føttene er særdeles viktige fordi alle organene i kroppen har sitt tilsvarende energipunkt der.
Husk at hvis du gir massasje til noen så bruker du hendene som redskaper for å overføre energi. Da hjelper du kroppen til å slappe av, åpne seg og helbrede den. Du skal røre kroppen lett i stedet for å bruke styrken din til å stimulere chakraet.


TRENING OG KOSTHOLD
Som alle vet krever kroppen mosjon og en balansert ernæring på alle nivå. Hvis vi bruker narkotika, alkohol og usunn mat skjer naturligvis det motsatte av hva vi ønsker å oppnå.

 

 

Vil du snakke om Kroppens chakraer er verktøy ring til:

 
Clair
Ledig
 
Heks, Synsk, Spådame, Healing, Medium, Tarotkort
Clair har jevnlig kontakt med åndeverden, hun har bred erfaring. Hun er synsk og vil...
 
Hannele
Ledig
 
Healing, Eksperthjelp, Spådame, Heks, Synsk, Spåtjenester

Ring Hannele, hun kan hjelpe deg med veiledning og kanalisering når du har spørsmål....

Bloggere
 
Rebecca
Utlogget
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort, Drømmetydning
Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Velkommen til å ringe Rebecca når du er ute...
 
Varja
Utlogget
 
Medium, Pendel, Spådame, Spåtjenester, Spåtelefon, Tarotkort
Leter du etter en erfaren og positiv spådame? Da har du kommet rett, Varja gir deg...
 
 

Artikkelforslag til deg

Håndtering av frykt for døden

Håndtering av frykt for døden

4050 visninger

Svar på hva som skjer etter døden er diskuterbare, og vi sitter alle å gjetter og håper. Døden skremmer nesten alle, men kan håndteres effektivt ved å utvikle sterke håndteringsstrategier.

 
Hesteskoen

Hesteskoen

11037 visninger

Har du noen gang tenkt over hvorfor hesteskoen har blitt et slikt vakkert symbol på lykke? Hvorfor bør man ha en hestesko utenfor sitt hjem?

 
Sannheten om engler

Sannheten om engler

2133 visninger

Jeg er åndelig anlagt, og jeg tror på Gud. Jeg tror at åndene er til stede rundt oss og hjelper oss i forskjellige faser i livet. En av de åndelige tingene jeg tror på, er at engler finnes. Jeg tror at de har beskyttet meg gjennom hele livet, og at jeg vil fortsette å bli beskyttet. De guider meg, viser meg den riktige veien og prøver å skape fred i livet mitt.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer