Nye kunder 10 min gratis

Magic circle

Kan man stole på magic circle og horoskopene deres?

Magic circle
Magic circle

Når jeg hører ordene Magic Circle, tenker jeg på trylling og illusjonistens aktiviteter, men neida: Norges største spåsenter står det, om du søker på Magic Circle via Google eller en annen søkemotor. Ikke vet jeg om det stemmer, men store i antall rådgivere er de i hvertfall, og de søker stadig etter flere, naturlig nok. Vekst og utvikling er viktig for de fleste bedrifter, uansett bransje. Jobber du som såkalt rådgiver hos Magic Circle, jobber du stort sett etter de samme prinsippene som hos de fleste andre innen samme bransje. Du jobber hjemmefra, får formidlet kunder og snakker med disse og gir dine råd.

I oversikten over rådgivere gjenkjenner jeg flere som har vært offentlige, man ser de presenterer seg med både fornavn og etternavn. Ved de fleste ligger det også tilbakemeldinger fra innringere, forhåpentligvis er disse ekte og uredigerte. Alt i alt presenteres det rådgivere innen de fleste områder en kan forvente hos en slik aktør. Her finner du healing, framtid, parforhold, tarot og hva du ellers søker. Ved å kikke rundt på siden, finner en også historier som tatt ut av fjernsynsserien «Åndenes makt» og lignende og andre spennende historier, en interessant side gir oss et bedre innblikk i hvem disse rådgiverne er, her finner man portrettintervjuer som går mer i dybden, ikke bare en kortfattet presentasjon av vedkommende.

En annen spennende ting på siden er gavehoroskopene. Her kan man bestille Henning Hai Lee Yangs personlige horoskoper, det være seg årshoroskop, karrierehoroskop, kjærlighetshoroskop, karmahoroskop eller andre former for horoskoper. For de som ikke helt føler seg komfortabel med å ringe, har du her mulighet for å sende dine spørsmål og problemstillinger via e-post. Er du i tvil om hvilken av rådgiverne du skal henvende deg til, tilbys det en mulighet for å sende mailen til Magic, som så videresender den til den personen som er best egnet for å svare på spørsmålet ditt. Hvem er så Magic Circle? Et søk hos Proff.no viser oss at de er har en meget god lønnsomhet selv om likviditeten er heller svak, dette ut fra nøkkeltallene for 2016. Proff forteller videre at Magic AS er et datterselskap under Elling AS, et firma som er 100% eid av Kjell Ove Kvalheim, en dyktig gründer fra Oslo med mange ideer.

Ut fra sidene framgår det at Magic er eid av det svenskregistrerte firmaet Molendo AB, et annet av Kvalheims firmaer. Når en vet hvor mange slike firmaer som opererer i dette markedet kan en jo få lov til å spørre seg om lønnsomhet og inntjening i dette markedet. For det svenske markedet finnes det i hvert fall to forskjellige sider. Her finner man mange av de samme tjenestene som på den norske siden, også de samme rådgiverne. Selvsagt er det noen variasjoner, men utgangspunktet er det samme. Etter å ha lest og tatt notater, kommer jeg jo i tanke om at det jeg først tenkte på var jo Magic Club, ikke Magic Circle, det er jo her man finner illusjonistene, tryllekunstnerne og andre som prøver å lure deg. Man må helt klart ikke blande disse to sammen, det kommer det ikke noe godt ut av.

 

Vil du snakke om Magic circle ring til:

 
Anki
Ledig
 
Klarsynt, Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Spådame, Spåtjenester

Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på...

 
Ylva
Ledig
 
Spåkone, Klarsynt, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Spåtjenester
Ylva er en synsk spådame på spåtelefonen. Hun kan spå deg i tarottv kort og er en...
Bloggere
 
Yrsa
Ledig
 
Eksperthjelp, Englekort, Healing, Spådame, Pendel, Tarotkort

Presentation kommer snart

 
Briana
Opptatt
 
Medium, Spåkone, Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Spådame

presentation kommer snart

 
 

Artikkelforslag til deg

Hesteskoen

Hesteskoen

11364 visninger

Har du noen gang tenkt over hvorfor hesteskoen har blitt et slikt vakkert symbol på lykke? Hvorfor bør man ha en hestesko utenfor sitt hjem?

 
Håndtering av frykt for døden

Håndtering av frykt for døden

4170 visninger

Svar på hva som skjer etter døden er diskuterbare, og vi sitter alle å gjetter og håper. Døden skremmer nesten alle, men kan håndteres effektivt ved å utvikle sterke håndteringsstrategier.

 
Esterella - Den flamske nattergalen

Esterella - Den flamske nattergalen

3191 visninger
Den klareste stjernen på himmelen over Flandern heter Esterella. Les mer om esterella her:
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer