Magic circle

Kan man stole på magic circle og horoskopene deres? Hvem står bak denne store bransjen magic circle?

Magic circle
Magic circle

Når jeg hører ordene Magic Circle, tenker jeg på trylling og illusjonistens aktiviteter, men neida: Norges største spåsenter står det, om du søker på Magic Circle via Google eller en annen søkemotor. Ikke vet jeg om det stemmer, men store i antall rådgivere er de i hvertfall, og de søker stadig etter flere, naturlig nok. Vekst og utvikling er viktig for de fleste bedrifter, uansett bransje. Jobber du som såkalt rådgiver hos Magic Circle, jobber du stort sett etter de samme prinsippene som hos de fleste andre innen samme bransje. Du jobber hjemmefra, er medium, noen bruker pendel eller andre fysiske redskap når enfår formidlet kunder og snakker med disse og gir dine råd.

I oversikten over rådgivere gjenkjenner jeg flere som har vært offentlige, man ser de presenterer seg med både fornavn og etternavn. Ved de fleste ligger det også tilbakemeldinger fra innringere, forhåpentligvis er disse ekte og uredigerte. Alt i alt presenteres det rådgivere innen de fleste områder en kan forvente hos en slik aktør. Her finner du healing, framtid, parforhold, tarot og hva du ellers søker. Ved å kikke rundt på siden, finner en også historier som tatt ut av fjernsynsserien «Åndenes makt» og lignende og andre spennende historier, en interessant side gir oss et bedre innblikk i hvem disse rådgiverne er, her finner man portrettintervjuer som går mer i dybden, ikke bare en kortfattet presentasjon av vedkommende.

En annen spennende ting på siden er gavehoroskopene. Her kan man bestille Henning Hai Lee Yangs personlige horoskoper, det være seg årshoroskop, karrierehoroskop, kjærlighetshoroskop, karmahoroskop eller andre former for horoskoper. For de som ikke helt føler seg komfortabel med å ringe, har du her mulighet for å sende dine spørsmål og problemstillinger via e-post. Er du i tvil om hvilken av rådgiverne du skal henvende deg til, tilbys det en mulighet for å sende mailen til Magic circle, som så videresender den til den personen som er best egnet for å svare på spørsmålet ditt. Hvem er så Magic Circle? Et søk hos Proff.no viser oss at de er har en meget god lønnsomhet selv om likviditeten er heller svak, dette ut fra nøkkeltallene for 2016. Proff forteller videre at Magic AS er et datterselskap under Elling AS, et firma som er 100% eid av Kjell Ove Kvalheim, en dyktig gründer fra Oslo med mange ideer.

Ut fra sidene framgår det at Magic circle er eid av det svenskregistrerte firmaet Molendo AB, et annet av Kvalheims firmaer. Når en vet hvor mange slike firmaer som opererer i dette markedet kan en jo få lov til å spørre seg om lønnsomhet og inntjening i dette markedet. For det svenske markedet finnes det i hvert fall to forskjellige sider. Her finner man mange av de samme tjenestene som på den norske siden, også de samme rådgiverne. Selvsagt er det noen variasjoner, men utgangspunktet er det samme. Etter å ha lest og tatt notater, kommer jeg jo i tanke om at det jeg først tenkte på var jo Magic Club, ikke Magic Circle, det er jo her man finner illusjonistene, tryllekunstnerne og andre som prøver å lure deg. Man må helt klart ikke blande disse to sammen, det kommer det ikke noe godt ut av.

 
 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

 
Annie
Ledig
 

Spåkonen Annie er dyktig på spådom, hun bruker tarotkort som gir deg tydelige svar....

 
Eliza
Ledig
 

Eliza er en spådame som bruker tarot og budskap fra engler når hun skal gi deg svar og...

 
Liza
Ping meg
 

Liza er her på spåtelefonen for deg. Hun er synsk og tilbyr deg eksperthjelp av...

 
Helene
Ping meg
 

Helene er svært intuitiv, healer og astrolog. Hun bruker sine evner til å hjelpe deg...

 
 

Spennende artikler

Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
Spå24

Spå24

Spå24 syns jeg er en god forkortelse, det betyr jo rett og slett at du kan spå deg hele døgnet,...
 
Spåtelefon

Spåtelefon

Når man ringer en spåtelefon, hva får man ut av det? Hvordan vet man hvilken spåtelefon som er verdt å...
 
Jeg er synsk

Jeg er synsk

I min slekt har mange kunne si det samme: "Jeg er synsk". Og det er for meg helt naturlig at jeg er synsk
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer