Magic circle

Kan man stole på magic circle og horoskopene deres?

Magic circle
Magic circle

Når jeg hører ordene Magic Circle, tenker jeg på trylling og illusjonistens aktiviteter, men neida: Norges største spåsenter står det, om du søker på Magic Circle via Google eller en annen søkemotor. Ikke vet jeg om det stemmer, men store i antall rådgivere er de i hvertfall, og de søker stadig etter flere, naturlig nok. Vekst og utvikling er viktig for de fleste bedrifter, uansett bransje. Jobber du som såkalt rådgiver hos Magic Circle, jobber du stort sett etter de samme prinsippene som hos de fleste andre innen samme bransje. Du jobber hjemmefra, er medium, noen bruker pendel eller andre fysiske redskap når enfår formidlet kunder og snakker med disse og gir dine råd.

I oversikten over rådgivere gjenkjenner jeg flere som har vært offentlige, man ser de presenterer seg med både fornavn og etternavn. Ved de fleste ligger det også tilbakemeldinger fra innringere, forhåpentligvis er disse ekte og uredigerte. Alt i alt presenteres det rådgivere innen de fleste områder en kan forvente hos en slik aktør. Her finner du healing, framtid, parforhold, tarot og hva du ellers søker. Ved å kikke rundt på siden, finner en også historier som tatt ut av fjernsynsserien «Åndenes makt» og lignende og andre spennende historier, en interessant side gir oss et bedre innblikk i hvem disse rådgiverne er, her finner man portrettintervjuer som går mer i dybden, ikke bare en kortfattet presentasjon av vedkommende.

En annen spennende ting på siden er gavehoroskopene. Her kan man bestille Henning Hai Lee Yangs personlige horoskoper, det være seg årshoroskop, karrierehoroskop, kjærlighetshoroskop, karmahoroskop eller andre former for horoskoper. For de som ikke helt føler seg komfortabel med å ringe, har du her mulighet for å sende dine spørsmål og problemstillinger via e-post. Er du i tvil om hvilken av rådgiverne du skal henvende deg til, tilbys det en mulighet for å sende mailen til Magic, som så videresender den til den personen som er best egnet for å svare på spørsmålet ditt. Hvem er så Magic Circle? Et søk hos Proff.no viser oss at de er har en meget god lønnsomhet selv om likviditeten er heller svak, dette ut fra nøkkeltallene for 2016. Proff forteller videre at Magic AS er et datterselskap under Elling AS, et firma som er 100% eid av Kjell Ove Kvalheim, en dyktig gründer fra Oslo med mange ideer.

Ut fra sidene framgår det at Magic er eid av det svenskregistrerte firmaet Molendo AB, et annet av Kvalheims firmaer. Når en vet hvor mange slike firmaer som opererer i dette markedet kan en jo få lov til å spørre seg om lønnsomhet og inntjening i dette markedet. For det svenske markedet finnes det i hvert fall to forskjellige sider. Her finner man mange av de samme tjenestene som på den norske siden, også de samme rådgiverne. Selvsagt er det noen variasjoner, men utgangspunktet er det samme. Etter å ha lest og tatt notater, kommer jeg jo i tanke om at det jeg først tenkte på var jo Magic Club, ikke Magic Circle, det er jo her man finner illusjonistene, tryllekunstnerne og andre som prøver å lure deg. Man må helt klart ikke blande disse to sammen, det kommer det ikke noe godt ut av.

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

Bloggere
 
Britt
Ledig
 
Spådame, Spåtelefon, Klarsynt, Englekort, Eksperthjelp, Klarsynte, Medium, Spåtjenester, Spåkone, Synske

Britt er en kvinne med lang erfaring innen det mediale og hun bruker alle sine verktøy...

Bloggere
 
Cassandra
Ping meg
 
Healing, Klarsynt, Pendel, Synsk, Spåkone, Medium, Englekort, Tarotkort, Klarsynte, Eksperthjelp

Cassandra er en omsorgsfull, respektfull og empatisk kvinne som vil det beste for...

 
Simon
Ping meg
 
Medium, Eksperthjelp, Pendel, Spåtelefon, Spåmann, Spåtjenester, Synske, Klarsynt, Healing, Synsk

Simon er en kjærlig, ærlig og veldig levende spåmann som gir deg budskap fra englene...

 
Nina
Ping meg
 
Synsk, Spåkone, Eksperthjelp, Medium, Tarotkort, Synske, Spåtjenester, Healing, Klarsynt, Klarsynte

Nina har vokst opp med synske evner. Hun har gaver som har gått i arv så du får en...

 
 

Artikkelforslag til deg

Synske evner

Synske evner

1709 visninger

Klarsynthet og liknende synske evner kan omtales som en «sjette sans» utenom de fem vanlige.

 
Esterella - Den flamske nattergalen

Esterella - Den flamske nattergalen

4045 visninger

Den klareste stjernen på himmelen over Flandern heter Esterella. Les mer om esterella her:

 
Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

6130 visninger

Uansett hvordan du gjør det for å utvikle dine mediale evner så er det en ting som er ekstremt viktig, du må våge å åpne deg for det du ikke ser.

 
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer